Καλεντάρι

 • Home
 • /
 • ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2024 – ΄΄Αφιερωμένα στον Πρωτεργάτη του Αγώνα τον Ερρίκο Τζινιόλη΄΄ – 3/8/24

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2024 – ΄΄Αφιερωμένα στον Πρωτεργάτη του Αγώνα τον Ερρίκο Τζινιόλη΄΄ – 3/8/24

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2024

΄΄Αφιερωμένα στον Πρωτεργάτη του Αγώνα τον Ερρίκο Τζινιόλη΄΄

 

ΚΡΟΚΕΕΣ  ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ,     03/08/2024

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΟΚΕΩΝ – ΚΡΟΚΕΑΤΙΚΟΣ

ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ

με την συμπαράσταση του:

Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών

Και με την συμβολή των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ

ως τεχνικών συμβούλων του αγώνα,

Με αίσθημα ευθύνης και τιμής απέναντι στους δρομείς ανά την Ελλάδα,

προκηρύσσουν τα

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2024

΄΄Αφιερωμένα στον Πρωτεργάτη του Αγώνα τον Ερρίκο Τζινιόλη΄΄***

Ημερομηνία Αγώνα: 03/08/2024, ημέρα Σάββατο

Ώρα διεξαγωγής: 18.00

Τόπος διεξαγωγής: ΚΡΟΚΕΕΣ Δήμου Ευρώτα Λακωνίας

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: WWW:KROKEAI.GR, WWW.KROKEES.GR

KATHΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

 • Μεγάλα Βρεττάκεια: Λαϊκός Αγώνας Δρόμου, συνολικής απόστασης 18.500 μέτρων που θα διανύσει την διαδρομή Κροκεές-Λάγιο-Κροκεές, για δρομείς και περιπατητές. Ώρα έναρξης 18.00.
 • Δρόμος Νικηφόρου Βρεττάκου 5.100μ.: Λαϊκός Αγώνας Δρόμου, συνολικής απόστασης 5.100 μ. που θα κάνει την διαδρομή Κροκεές – Φάρος(Αλάιμπει)-Κροκεές
 • Μικρά Βρεττάκεια: Πλήρης Ιστορικός Γύρος Κροκεών μήκους 1χλμ. για παιδιά Δημοτικού.
 • Διαδρομή Περιπατητών: Περιπατητική βόλτα πάνω στην διαδρομή των 18.500μ.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

 • 00: Άνοιγμα γραμματείας για παράδοση αριθμών και τσιπ χρονομέτρησης.
 • 30:Εκκίνηση περιπατητών
 • 17.40:Τελετουργικό και κατάθεση στεφάνου στην προτομή του Νικηφόρου Βρεττάκου.
 • 17.50:Εκκίνηση του αγώνα των Μικρών Βρεττακείων για παιδιά Δημοτικού
 • 18.00:Εκκίνηση του βασικού αγώνα των Μεγάλων Βρεττακείων και του Δρόμου Νικηφόρου Βρεττάκου 5.000 μ.για δρομείς.
 • 19.30: Λήξη του αγώνα των 5.000 μ. ΄΄ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ΄΄
 • 21.00:Λήξη του χρονικού ορίου των 3 ωρών του αγώνα
 • 21.10:Απονομές στους νικητές και ειδικές βραβεύσεις.
 • 22.00:Λαϊκή βραδιά, με ζωντανή μουσική

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

 

ΜΕΓΑΛΑ ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 18.500μ.

 

Εκκίνηση-Τερματισμός:Τα Μεγάλα Βρεττάκεια θα ξεκινήσουν στις 18.00 ακριβώς από την προτομή του Νικηφόρου Βρεττάκου, που βρίσκεται έξω από το Πνευματικό Κέντρο των Κροκεών, δίπλα στην εκκλησία της Αγ.Παρασκευής. Ο τερματισμός θα γίνει ακριβώς πάνω στην Κεντρική Πλατεία των Κροκεών.

 

Έπαθλα-Δώρα: Σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και στους περιπατητές του βασικού αγώνα, θα δοθούν μετάλλια, διπλώματα, χυμοί, αναψυκτικά, καθώς και μία σακούλα με αναμνηστικά δώρα που παραπέμπουν στα σπάνια και μοναδικά προϊόντα της Λακωνικής Γης. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ!

Κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατηγορίας, ενώ θα δοθούν έπαθλα στους 3 πρώτους και στις 3 πρώτες των ηλικιακών κατηγοριών. Οι κατηγορίες που θα βραβευτούν στους άντρες είναι:

-Μέχρι 29 ετών

-30-39 ετών

-40-49 ετών

-50-59 ετών

-60 & άνω

Ενώ στις γυναίκες οι κατηγορίες που θα βραβευτούν θα είναι:

-Mέχρι 39 ετών

-40 ετών και άνω

Αναμνηστικά βαρύτιμα Μετάλλια θα δοθούν στον κάθε τερματίζοντα.
Οι δρομείς που θα βραβευτούν στην γενική κατηγορία, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Επίσης κύπελλο θα δοθεί στον πρώτο Κροκεάτη δρομέα και στην πρώτη Κροκεάτισσα!

Πληροφοριές Διαδρομής: O αγώνας των Μεγάλων Βρεττακείων, Κροκεές- Λάγιο-Κροκεές, μήκους 18.500 μέτρων που θα διεξαχθεί με την μέθοδο του πήγαινε-έλα, θα γίνει όλος επί ασφαλτοστρωμένου δρόμου ήπιας κυκλοφορίας, όπου θα υπάρχει φύλαξη σε όλο το μήκος της διαδρομής. Στο Λάγιο όπου θα γίνει η αναστροφή των δρομέων θα υπάρχει σημείο ελέγχου περάσματος των αθλητών. Όσοι αθλητές δεν επισημανθούν κατά τον έλεγχο στο Λάγιο, θα αποκλειστούν από τα αποτελέσματα. Στην διαδρομή θα υπάρχει εξειδικευμένος γιατρός, ασθενοφόρο, καθώς και περιπολικό που θα συνοδεύει τους δρομείς, ενώ μπροστά από τον πρώτο δρομέα θα υπάρχει μηχανή όπου θα δείχνει τον δρόμο στον προπορευόμενο δρομέα. Χιλιομέτρηση θα υπάρχει σε κάθε χιλιόμετρο του αγώνα.

Οι σταθμοί ανεδοδιασμού θα είναι στα κάτωθι σημεία:

-στο 2ο χλμ (σταθμός Φάρου) με νερό

-στο 5ο χλμ (διχάλα Λάγιου-Στεφανιάς) με νερό-ισοτονικό

-στο 7,5 χλμ.(ελαιοτριβείο Πολυμενάκου) με νερό-ισοτονικό  & Coca Cola

-στο 9,5 χλμ.(Λάγιο), με νερό, ισοτονικό & Coca Cola

ενώ κατά την επιστροφή, θα υπάρχουν οι ίδιοι σταθμοί στο  11,5χλμ., στο 14ο χλμ., στο 16ο χλμ. και στον τερματισμό θα υπάρχει νερό, ισοτονικό, χυμοί και Coca Cola.

 

Η διαδρομή έχει αρκετές δυσκολίες με αρκετές ανηφοροκατηφόρες, ενώ κάποια σημεία είναι αρκετά δύσκολα λόγω της κλίσης των ανηφόρων.

 

Η γραμματεία θα ανοίξει στις 16.00 το απόγευμα – 2 ώρες πριν τον αγώνα, όπου θα μπορέσετε να παραλάβετε τον αριθμό σας και το τσιπ χρονομέτρησης!

 

Χρονικό όριο: Ο αγώνας έχει χρονικό όριο τις 3 ώρες(μέχρι τις 21.00).

 

Χρονομέτρηση του αγώνα: Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αμέσως μετά τον αγώνα. Το τσίπ χρονομέτρησης καλούνται όλοι οι δρομείς να το επιστρέψουν μετά τον αγώνα τους.

 

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 17 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα. Η συμμετοχή στον αγώνα αθλητών κάτω των 17 ετών ΔΕΝ θα επιτραπεί.

Κόστος συμμετοχής: Δεν απαιτείται κόστος συμμετοχής.

ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΟΜΩΣ ΦΕΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΚΤΑ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΊΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΕΡΡΙΚΟ ΤΖΙΝΙΟΛΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ! ΈΤΣΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΙΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΑΣ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΕΡΡΙΚΟΣ ΤΖΙΝΙΟΛΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ – ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ή ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΏΣΕΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ!Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!

 

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για συμμετοχές μπορείτε να δηλώσετε ηλεκτρονικά εδώ:

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=fb1b531797926dbb65c3d8195fddd20c&l=GR

Παρακαλείστε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 31 Iουλίου προκειμένου να διευκολυνθεί ο καλύτερος προγραμματισμός μας. Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα θα γίνουν για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και μέχρι πριν μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

 

ΔΡΟΜΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΒΡΕΤΤΑΚΟΥ 5.100μ.

Η εκκίνηση θα δοθεί μαζί με τον κυρίως αγώνα των 18.500μ. στις 18.00. Οι δρομείς του εν λόγω αγώνα θα συμπορευτούν μαζί με τους υπολοίπους των Μεγάλων Βρεττακείων, μέχρι το 2,5ο χλμ. της διαδρομής(νεκροταφείο Φάρου). Από εκείνο το σημείο οι δρομείς θα κάνουν αναστροφή και από τον ίδιο δρόμο, θα τερματίσουν στην Κεντρική Πλατεία των Κροκεών, ολοκληρώνοντας τον αγώνα τους.Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι άνω των 11 ετών! ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ!

 

 • Βραβεύσεις:
 • Οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες άνω των 18 ετών
 • Τα 3 πρώτα αγόρια και τα 3 πρώτα κορίτσια που τελείωσαν φέτος κάποια από τις τάξεις του Γυμνασίου
 • Τα 3 πρώτα αγόρια και τα 3 πρώτα κορίτσια που τελείωσαν φέτος κάποια από τις τάξεις Λυκείου
 • Μετάλλια θα δοθούν στον κάθε τερματίζοντα.
  Χρονικό όριο: Ορίζεται η 1 ½ ώρα(μέχρι τις 19.30)
 • Σταθμοί ανεφοδιασμού:
 • 2,5o χλμ.(αναστροφή) με νερό και ισοτονικό
 • Πληροφορίες διαδρομής: Μέχρι εκείνο το σημείο, η διαδρομή είναι σχεδόν κατηφόρα, ενώ γίνεται σχεδόν ολόκληρη ανηφόρα μετά την αναστροφή.
 • Δικαίωμα συμμετοχής: Όλοι οι δρομείς από 11 ετών και άνω. Οι ανήλικοι δρομείς θα μπορούν να τρέξουν αφού προσκομίσουν την αντίστοιχη άδεια από τους κηδεμόνες τους.
 • Κόστος συμμετοχής: Δεν απαιτείται κόστος συμμετοχής.

      ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΟΜΩΣ ΦΕΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΚΤΑ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΊΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΕΡΡΙΚΟ ΤΖΙΝΙΟΛΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ! ΈΤΣΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΙΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΑΣ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΕΡΡΙΚΟΣ ΤΖΙΝΙΟΛΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ – ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ή ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΏΣΕΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ!Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!

 

 • Δηλώσεις συμμετοχής:

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=fb1b531797926dbb65c3d8195fddd20c&l=GR

 

ΜΙΚΡΑ ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ – Πλήρης Ιστορικός Γύρος Κροκεών 1.000μ.

Και φέτος, θα πραγματοποιηθούν τα Μικρά Βρεττάκεια, αγώνας 1.000μ. για παιδιά Δημοτικού. Ο αγώνας ουσιαστικά αποτελεί έναν πλήρη Γύρο των Κροκεών

 

Η εκκίνηση των Μικρών Βρεττακείων θα δοθεί στις 17.50 πριν τους μεγάλους αγώνες ώστε τα παιδάκια να λάβουν το χειροκρότημα των παρευρισκομένων δρομέων, που θα περιμένουν την δικιά τους έναρξη. Αφετηρία και τερματισμός θα είναι μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο Κροκεών.

 • Βραβεύσεις: Θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν. ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΛΑΒΑΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!
 • Δικαίωμα συμμετοχής: Όλα τα παιδάκια Δημοτικού καθώς και παιδιά της Α’ Γυμνασίου
 • Δηλώσεις συμμετοχής: Για δηλώσεις συμμετοχής, θα μπορέσουν τα παιδιά να δηλώσουν λίγη ώρα πριν τον αγώνα

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΩΝ

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί η περιπατητική βόλτα, πάνω στην διαδρομή των Μεγάλων Βρεττακείων 18.500 μ.

 • Βραβεύσεις: Θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο σε όλους που θα συμμετάσχουν.
 • Δικαίωμα συμμετοχής: Όσοι το επιθυμούν!
 • Δηλώσεις συμμετοχής: Για δηλώσεις συμμετοχής, θα μπορέσετε να δηλώσετε λίγη ώρα πριν τον αγώνα

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

 

Υγιεινή των Αθλητών: Μετά τον αγώνα και όποιος επιθυμεί θα μπορεί να κάνει ένα ντους προκειμένου την υγιεινή του, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του χωριού που βρίσκεται 300 περίπου μέτρα από τον τερματισμό. Εκεί θα υπάρχει ζεστό τρεχούμενο νερό και ο καθένας που επιθυμεί θα μπορέσει να κάνει τα απαραίτητα προκειμένου να μπορέσει μετά να περάσει ευχάριστά την βραδιά του.

 

Φύλαξη πραγμάτων: Tα πράγματα των αθλητών θα φυλλάσονται στο Πνευματικό Κέντρο των Κροκεών, από όπου θα μπορούν να τα πάρουν μετά το τέλος του αγώνα.

 

Διαμονή: Δυστυχώς οι Κροκεές δεν έχουν καταλύματα. Για την διαμονή σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στα καταλύματα της γειτονικής Σκάλας(10’ οδικώς από τις Κροκεές), της Σπάρτης(20’ οδικώς από τις Κροκεές) και του γραφικού Γυθείου(15’ οδικώς από τις Κροκεές)

 

Αποτελέσματα: Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση και ανάρτηση σε όλες τις δρομικές ιστοσελίδες.

Χώρος Στάθμευσης: Στο γήπεδο μπάσκετ του χωριού κάτω από την Κεντρική Πλατεία των Κροκεών θα μπορείτε να παρκάρετε το μεταφορικό σας μέσο στο εν λόγω επιλεγμένο σημείο. Πέραν του χώρου του γηπέδου και προς το εσωτερικό του χωριού ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά η στάθμευση των Ι.Χ., προκειμένου να διευκολυνθούν οι δρομείς.

Εκδρομές συλλόγων: Θα υπάρξουν εκδρομές 2 ή και 3 δρομικών συλλόγων της Αθήνας. Για τις εν λόγω εκδρομές θα απευθυνθείτε στους επιμέρους διαδικτυακούς ιστότοπους των εν λόγω συλλόγων.

Yγειονομική κάλυψη διαδρομής: Θα υπάρξει γιατρός και ασθενοφόρο

 

Γενικά: Ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες (πλην ακραίων καιρικών φαινομένων). Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, σε περίπτωση αναβολής θα ανακοινωθεί έγκαιρα μέσω του τύπου.

 

Απορίες – πληροφορίες: Στα email: pavlosgor@gmail.com

Ή στα εξής τηλέφωνα:

– 6955985506/ 6936853165(ΓΟΡΑΝΙΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ)

 

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

«ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2024-Αφιερωμένα στον Πρωτεργάτη του αγώνα, τον Ερρίκο Τζινιόλη»

 

Πρόεδρος: Mανώλης Πλατάνας

Γραμματέας: Θεόδωρος Βενολιάς

Αντιπρόεδρος: Aλέκος Σταματάκος

Τεχνική διεύθυνση αγώνα: Παύλος Γορανίτης

 

 ***ΦΕΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΚΤΑ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΊΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΕΡΡΙΚΟ ΤΖΙΝΙΟΛΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ! ΈΤΣΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΙΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΑΣ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΕΡΡΙΚΟΣ ΤΖΙΝΙΟΛΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ – ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ή ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΏΣΕΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ!Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!

 

΄΄Στην Ελλάδα υπάρχουν 2 ειδών αγώνες – υπάρχουν τα ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ, και όλοι οι υπόλοιποι΄΄

Ανώνυμος  Έλληνας Δρομέας