Καλεντάρι

  • Home
  • /
  • ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ 6ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ «Στις Γειτονιές της Αθήνας»

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ 6ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ «Στις Γειτονιές της Αθήνας»

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ

6ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ

«Στις Γειτονιές της Αθήνας»

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

 

 

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πανέμορφου πάρκου «ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ», προκηρύσσει τη διεξαγωγή του 6ου Αγώνα Πεδίου Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας», την Κυριακή 9 Απριλίου 2023, 10 και 5 χιλιομέτρων και παιδικό Αγώνα, 1300μ. Η εκκίνηση θα δοθεί εντός του Πεδίου Άρεως στο άγαλμα της Αθηνάς στις 8:45 και 09:15 αντίστοιχα και στις 09:00 ο παιδικός Αγώνας.. Οι δρομείς, ύστερα από μια στροφή εντός αυτού, θα ακολουθήσουν μια διαδρομή στις γύρω γειτονιές, για να τερματίσουν πάλι εντός του Πάρκου.

6ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ «Στις Γειτονιές της Αθήνας» 9 Απριλίου 2023

Η διοργάνωσή του Αγώνα έχει ανάγκες σε πολλούς τομείς και η προετοιμασία του χρειάζεται την προσφορά των πάντα δυναμικών εθελοντών που είναι και το σημαντικότερο στήριγμά μας.

Θα θέλαμε να συμμετάσχετε με κέφι και ιδέες για την άρτια διεξαγωγή  του!

Όποιος και όποια θέλει να βοηθήσει εθελοντικά, μπορεί να απευθυνθεί στην υπεύθυνη της εθελοντικής ομάδας  Μακράκη Εύη στο τηλέφωνο 6978462343 ή στο email   stroumfita35@outlook.com ή στο site του συλλόγου στο ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ στη φόρμα «Γίνε μέλος στην εθελοντική ομάδα https://www.athenianrunnersclub.gr/register/#1461002218839-83e770cf-a378.

Σας περιμένουμε με την καλή σας διάθεση για μια άψογη συνεργασία και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Η Οργανωτική επιτροπή