Καλεντάρι

  • Home
  • /
  • «Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» – 16 Ιουνίου 2024 στη Βούλα

«Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» – 16 Ιουνίου 2024 στη Βούλα

https://www.athenianrunnersclub.gr/wp-content/uploads/2024_RunForTheKids-prokiriksi.pdf

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: «Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία»

Στηρίζουμε τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, αγκαλιάζουμε τον θεσμό της ΑΝΑΔΟΧΗΣ

Κυριακή απόγευμα 16 Ιουνίου 2024 στη Βούλα

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακής Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α) και ο Σύλλογος Ιωνάς ΑμεΑ διοργανώνουν για 2η συνεχή χρονιά την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 το απόγευμα, στον χώρο που στεγάζεται το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας), αγώνες δρόμου με την επωνυμία «Run for the kids with disabilities – Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία».

Μετά την πρώτη περσινή επιτυχημένη οργάνωση, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής και του Αθλητικού Σωματείου Ιωνάς, όπου μέσα από έναν συμπεριληπτικό αγώνα δρόμου συστήσαμε στο κοινό τους χώρους και τα παιδιά του Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, το “Run for the kids with disabilities” επανέρχεται δυναμικά. Το 2024 στόχος μας είναι η συνέχιση της ευαισθητοποίησης του κοινού για το έργο του Κ.Κ.Π.Π.Α και ειδικότερα η ενημέρωση για την ανάγκη του Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας για εθελοντές στους οποίους θα δωθεί η δυνατότητα να συνδεθούν με κάποιο από τα παιδιά του παραρτήματος. Υπογραμμίζουμε επίσης την προοπτική της αναδοχής από όποιον το επιθυμεί.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες απόστασης 2,5χλμ και 5χλμ σε κυκλική διαδρομή 2,5χλμ

εντός του Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας) με εκκίνηση και τερματισμό την πλαζ του

ιδρύματος. Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές των δρομέων θα διατεθούν για την ενίσχυση του

Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας.

Μέσα από το άνοιγμα του όμορφου αυτού χώρου στους δρομείς και στις οικογένειές τους και παράλληλα τη συμμετοχή των παιδιών και των φροντιστών τους, η διοργάνωση επιθυμεί να τονώσει το αίσθημα φιλοξενίας και συνύπαρξης στο Π.Α.Α.ΠΑ.Β ως μια ανοιχτή δομή με έντονη την ανάγκη για εθελοντές ή αναδόχους που θα βελτιώσουν με την ποιότητα ζωής και δραστηριοτήτων των παιδιών που διαβιούν εντός της.

Θα ήταν χαρά μας να συμμετέχετε με την ομάδα σας στον αγώνα μας και να στηρίξετε έτσι έμπρακτα το Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας και τα παιδιά που στεγάζονται εκεί.

Το κόστος ομαδικής εγγραφής είναι 12 ευρώ για κάθε δρομέα ανεξαρτήτως απόστασης (5 ή 2,5χλμ) και αποδίδεται εξ ολοκλήρου υπέρ Κ.Κ.Π.Π.Α. – Παράρτημα Βούλας

Το συνολικό αντίτιμο μπορείτε να το καταθέσετε σημειώνοντας σαν αιτιολογία το όνομα της ομάδας/φορέα/εταιρίας στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί το Κ.Κ.Π.Α. στην Τράπεζα της Ελλάδος:

ΙΒΑΝ: GR0801000240000000026150044

Δικαιούχος: ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρακαλούμε μετά την κατάθεση να μας στείλετε το καταθετήριο μαζί με τη λίστα εγγραφών για να καταχωρήσουμε τις εγγραφές. Επισυνάπτουμε αρχείο excel που πρέπει να συμπληρώσετε με τα στοιχεία των συμμετεχόντων για την εγγραφή της ομάδας σας.

Περισσότερες τεχνικές πληροφορίες για τους αγώνες (πρόγραμμα, διαδρομές κτλ) οι δρομείς σας  μπορούν να βρουν και στην αναλυτική προκήρυξη στο δελτίο τύπου που επισυνάπτεται μαζι με φωτογραφικό υλικό από την περσινή διοργάνωση.

Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση είμαστε στη διάθεση σας

Ευχαριστούμε