Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Σ.Δ.Υ. Πειραιά: Τελετή βράβευσης τερματισμών Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών 2021

Σ.Δ.Υ. Πειραιά: Τελετή βράβευσης τερματισμών Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                              Πειραιάς 27/02/2022   

 

Θέμα: Τελετή βράβευσης τερματισμών Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών 2021              

 Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής και μη διοργάνωσης εκδηλώσεων, για τους γνωστούς λόγους, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά αποφάσισε να βραβέυσει και να τιμήσει τα μέλη του, που τερμάτισαν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών 2021, καθώς και την πρώτη γυναίκα και πρώτο άνδρα, τερματίσαντες υπό την ιδιόητητα του μέλους του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους :

Ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κος Κώστας Κατσαφάδος

Η Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων κα Νόνη Δούνια

Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Πειραιά κος Ιωσήφ Βουράκης

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κος Γεώργιος Βίτσας

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό από τον Α’ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Σωτήρη Κάκια, ο οποίος χαιρέτισε όλους τους καλεσμένους, αναφέρθηκε συνοπτικά στα γεγονότα τοων τελευταίων ημερών, αλλά και στις μελλοντικές εκδηλώσεις του συλλόγου προλογίζοντας παράλληλα την στνέχεια της εκδήλωσης.

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Άγγελος Σάμιος ο οποίος τόνισε την αναγκαιότητα της σημερινής συγκέντρωσης, δεδομένου ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν εφικτό να συμβεί κάτι παρόμοιο. Εν συνεχεία ανήγγειλε τον 34ο Βαρτζάκειο Δρόμο που θα γίνει στις 10 Απριλίου 2022, καλώντας παράλληλα όλους τους παρεβρισκόμενους να λάβουν μέρος μέρος.

Τέλος αναφέρθηκε στις επικείμενες εκδηλώσεις που θα γίνουν όσο αφορά, τα 35 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις βραβέυσεις και με μια αναμνηστική φωτογραφία σε συγκεκριμένο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, όπου έγινε και η εκδήλωση. Ευχαριστούμε πολύ τους υπέυθυνους του Θεάτρου για την παραχώρηση της αίθουσας, για την συμπαράσταση τους αλλά και την βοήθεια τους.

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης τηρήθηκαν με θρησκευτική ευλάβεια όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των παρευρισκομένων.

Το Δ.Σ. του ΣΔΥΠ