Καλεντάρι

  • Home
  • /
  • 10 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ

10 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ

10 ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ | ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Η διαδικασία των εγγραφών συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές συμμετοχές. Έτσι για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση, η οργανωτική επιτροπή σας ενημερώνει ότι η φόρμα συμμετοχών θα μείνει ανοιχτή έως 31 Ιουλίου.
Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τον κανονισμόκαι το αναλυτικό πρόγραμμα του 10ου Ποδηλατικού Άθλου προτού δηλώσετε συμμετοχή ΕΔΩ …

… και ετοιμαστείτε για μία ακόμη μοναδική εμπειρία στα βουνά της Ρούμελης!

10ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ στα βουνά της ΡΟΥΜΕΛΗΣ | 25 έως 28 Αυγ 2022
Ο «Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης» σας προσκαλεί στην επετειακή 10η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 28 Αυγούστου σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαμιέων.
Με αφετηρία τα Λουτρά Υπάτης οι ποδηλάτες μέσα σε 4 μέρες θα γνωρίσουν τις ομορφίες της Οίτης και των Βαρδουσιών, μέσα από διαδρομές 220 χιλιομέτρων συνολικά. Στο Νεοχώρι Υπάτης θα πραγματοποιηθούν οι 3 διανυκτερεύσεις και περισσότερες δράσεις και εκδηλώσεις.

Όπως κάθε χρόνο, ο Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης αποσκοπεί στη διοργάνωση μίας αθλητικής γιορτής για την ορεινή ποδηλασία, χωρίς αγωνιστικό χαρακτήρα με πρώτο γνώμονα την ποδηλατική εμπειρία και την αγάπη για τη φύση.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
1. Έξοδα συμμετοχής:
Το κόστος συμμετοχής για κάθε ποδηλάτη είναι 50,00 ευρώ και καλύπτει τα έξοδα για την μεταφορά εξοπλισμού και αποσκευών, την μετακίνηση των συμμετεχόντων, τα έξοδα σίτισης (πρωινό & γεύμα, σνακ- εδέσματα στάσεων) και παροχής νερού.
Για τους ποδηλάτες κάτω των 18 ετών η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Το ποσό θα πρέπει να καταβληθεί στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, μέχρι 31 Ιουλίου 2022, σε διαφορετική περίπτωση η αίτηση συμμετοχής ακυρώνεται.
Τράπεζα Πειραιώς | Αρ.Λογαριασμου: 6163-074929-286
IBAN: GR19 0172 1630 0051 6307 4929 286
Δικαιούχος: Ποδηλατικός Άθλος Ρούμελης
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης:
Γιάννης Κατσίκας 6972261509, Λουκάς Ρεντίφης 6973990593, Θοδωρής Μακρής 6980105655 και μέσω της ιστοσελίδας: www.athlosroumelis.com
2. Διαμονή:
Η διαμονή των συμμετεχόντων και της ομάδας υποστήριξης, κατά τη διάρκεια του Άθλου, θα γίνεται σε αντίσκηνα.
Για την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων, που θα έρθουν από απομακρυσμένες περιοχές την προηγούμενη μέρα στην αφετηρία, προτείνονται τα τοπικά τουριστικά καταλύματα και εναλλακτικά διανυκτέρευση σε αντίσκηνα σε υπαίθριο χώρο που θα υποδειχθεί από την οργανωτική επιτροπή.

10ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ στα βουνά της ΡΟΥΜΕΛΗΣ | 25 έως 28 Αυγ 2022
3. Εξοπλισμός:
Οι συμμετέχοντες στον «10ο Ποδηλατικό Άθλο στα βουνά της Ρούμελης» πρέπει να διαθέτουν οι ίδιοι τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα είδη πρώτης ανάγκης για να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες της διοργάνωσης και στις 3 διανυκτερεύσεις (όπως αντίσκηνο, υπνόσακο, κράνος, σφυρίχτρα, γυαλιά ηλίου, καπέλο, αντιηλιακό, αντιανεμικό, αδιάβροχο, φακό κ.ά).
Επίσης επισημαίνουμε ότι πριν την εκκίνηση τα ποδήλατα θα περάσουν από τεχνικό έλεγχο για να πιστοποιηθεί η κατάσταση τους όσον αφορά στην κατάσταση των ελαστικών και των φρένων, τα οποία πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση.
Καλό θα ήταν οι αποσκευές και ότι άλλο παραδώσετε για μεταφορά να φέρει το όνομά σας, για να διευκολυνθεί η εκφόρτωσή τους και η αναζήτησή τους.
4. Υποστήριξη
α) Σε όλη την διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχει υποστήριξη με οχήματα και μηχανές.
β) Τεχνική υποστήριξη για τα ποδήλατα από Αφοι Κ. Κατσαντώνη & podilatodromio.gr
γ) Ιατρική υποστήριξη ΕΝΕ, (Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας).
5. Αλλαγές:
Η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τη διαδρομή ακόμη και λίγο πριν την έναρξη της κάθε ημέρας, κάνοντας την απόσταση της διαδρομής μεγαλύτερη ή μικρότερη.
6. Κανονισμός:
Όλοι ανεξαιρέτως οι αναβάτες πρέπει να φορούν κράνος καθόλη τη διάρκεια της ποδηλατικής διαδρομής και να ακολουθούν τις υποδείξεις των διοργανωτών για την ομαλή διεξαγωγή του Άθλου.
7. Συμμετοχή ανηλίκου:
Για τη συμμετοχή ανηλίκου απαιτείται η κατοχή δελτίου αθλητή και η έγγραφη συναίνεση (Υπεύθυνη Δήλωση) και η συνοδεία του από τον κηδεμόνα του καθόλη τη διάρκεια του Άθλου.
8. Υπεύθυνη Δήλωση Συμμετοχής:
Για τη συμμετοχή στον 10ο Ποδηλατικό Άθλο Ρούμελης απαιτείται η προσκόμιση της Υπεύθυνης Δήλωσης Συμμετοχής, και για τους Κάτω των 18 Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα.

Παρακαλούμε πριν τη συμμετοχή σας διαβάστε τον κανονισμό.
Ο Άθλος αποτελεί αθλητικό γεγονός που δεν εντάσσεται σε κάποιο αγωνιστικό κύκλο ή πρωτάθλημα.
Σκοπός του είναι η έκφραση της αγάπης για τη φύση και το ποδήλατο.
Συνεπώς όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ενστερνιστούν το «συναγωνίζεσθαι»