Καλεντάρι

  • Home
  • /
  • 2o KREKONIAN run

2o KREKONIAN run

Σας καλωσορίζουμε στο Αθλητικό γεγονός 2o KREKONIAN run που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο των Εν Αττική Λαγκαδινών.

Το αθλητικό γεγονός διοργανώνεται για δεύτερη φορά και σκοπός μας είναι η καθιέρωση του, ως θεσμού προσκαλώντας Δρομείς και Επισκέπτες από όλη την Ελλάδα να συμμετάσχουν και να τρέξουν στο “μονοπάτι” των Λαγκαδινών Μαστόρων.

Ο αγώνας δρόμου 5χιλ,(χωρίς χρονομέτρηση) θα λάβει χώρα το πρωί της Κυριακής 11 Αυγούστου 2019 με σημείο εκκίνησης το γήπεδο στην Αγ. Παρασκευή Λαγκαδίων και τερματισμό το Μνημείο του Λαγκαδινού Κτίστη στην είσοδο των Λαγκαδίων.
Θα διεξαχθεί επί της Ε. Ο Τριπόλεως – Πύργου πάνω στο παλιό μονοπάτι των Λαγκαδινών μαστόρων.

Η εκδήλωση αυτή, που πραγματοποιείται για 2η χρονιά είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα και αποτελεί τη συμβολή του Συνδέσμου των εν Αττική Λαγκαδινών στη προβολή της αξίας της άθλησης στην καθημερινή ζωή, ενώ παράλληλα αποτελεί μια ευκαιρία διεξαγωγής μιας δρομικής γιορτής στην τοπική κοινότητα, ώστε να φέρει το τρέξιμο πιο κοντά σε αθλούμενους,θεατές και πολίτες.

Η φόρμα συμμετοχής του αγώνα

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjTmmX6wjd-baCI4cGbsQ9w_GBl61poIgttopOinAIfQEzYQ/viewform?fbclid=IwAR1c0pMfqY_-9ziJCGOmwiQzwZoEu3i3kuC4aLohQBvhvGAL2y-KiKrDRfg

* (για όσους μένουν στα Λαγκάδια και στις γύρω περιοχές όπου δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε Άλφα τράπεζα … ο κ.Κανέλλος Γιαννικόπουλος (μόνιμος κάτοικος Λαγκαδίων) είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει).

Όσοι επιθυμούν μετακίνηση από την Αθήνα ( Μεταξουργείο ) προς Λαγκάδια Αρκαδίας και επιστροφή το απόγευμα της ίδιας μέρας θα χρειαστεί να το δηλώσουν στην φόρμα συμμετοχής με επιπλέον κόστος 5€.
Επειδή θα διατεθεί μόνο ένα λεωφορείο οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατηθεί σειρά προτερεότητας βάση ημερομηνίας υποβολής της φόρμας συμμετοχής στον αγώνα.

Οι καταθέσεις του ποσού συμμετοχής – μετακίνησης του αγώνα μπορούν να γίνουν στην

ALPHA BANK ΑΡ. ΛΟΓ. GR4201404150415002002004721

Με αιτιολογία KREKONIAN και το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα. (Τα έξοδα τραπέζης βαρύνουν τον Συμμετέχοντα εξ ολοκλήρου.)

* Η συμμετοχή στον αγώνα γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του συμμετέχοντα καθώς και η ορθή δήλωση των προσωπικών του στοιχείων *

Υπεύθυνη διοργάνωσης: Ελένη Τσιότρα (email: etsiotra@hotmail.gr Τηλ. 6944470095)