Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Ανακοίνωση Σ.Δ.Υ.Α. για το 5ο Run the Lake

Ανακοίνωση Σ.Δ.Υ.Α. για το 5ο Run the Lake

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητά Μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ο 5ος Αγώνας Δρόμου «Run the Lake» στην Λίμνη Βουλιαγμένης.
Συνδιοργανώνεται από τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α.), την λίμνη Βουλιαγμένης και τον Σύλλογο Δρομέων Νοτίων Προαστείων Αττικής ΄ΕΥΚΛΗΣ’.
Σας γνωρίζουμε ότι ο σκοπός αυτού του αγώνα είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη μέρους των νοσηλείων του Πρωταθλητή Μαραθωνίου Δρόμου Κυριάκου Λαζαρίδη που υπέστη καρδιακό επεισόδιο τον Ιούνιο του 2016. Για την πραγματοποίηση του σκοπού αυτού, οι διοργανωτές θα διαθέσουν εξ΄ ολοκλήρου το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις εισφορές των συμμετοχών και των χορηγιών, στο κέντρο Αποκατάστασης, στο οποίο νοσηλεύεται ο συναθλητής μας.
Αγαπητά Μέλη του ΣΔΥΑ για το σοβαρό αυτό λόγο σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στον 5ο Αγώνα Δρόμου «Run the Lake», την Κυριακή 18-12-2016.
Ο αγώνας υποστηρίζεται από την ΕΟΣΛΜΑ-Υ.
Παραθέτουμε κατωτέρω πληροφορίες σύμφωνα με την Προκήρυξη των Συνδιοργανωτών
«Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο επίσημο website της διοργάνωσης www.runthelake.gr, από 7 Νοεμβρίου μέχρι 11 Δεκεμβρίου.
• Ποσό συμμετοχής 15,00 ευρώ με τεχνικό μπλουζάκι (για να δείτε το μπλουζάκι ανατρέξτε στο runthelake.gr) κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής “ΕΥΚΛΗΣ” στην Τράπεζα Πειραιώς: GR33 0172 0810 0050 8106 2736 052
• Η τραπεζική κατάθεση πρέπει να προηγηθεί της ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής
• Έγκυρη και ολοκληρωμένη θεωρείται μια συμμετοχή όταν έχει καταβληθεί το αντίτιμο συμμετοχής. Στο καταθετήριο θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα στον αγώνα αναγραφόμενο με τον ίδιο τρόπο (ελληνικά) όπως και στην ηλεκτρονική εγγραφή του.
Αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα, τον χάρτη διαδρομής, τη φόρμα εγγραφής, τα έπαθλα, τους χορηγούς, τον εθελοντισμό και τα αποτελέσματα θα βρείτε στο site www.runthelake.gr
Για το Δ/Σ του ΣΔΥΑ
Η Πρόεδρος
Ελένη Μπερτσάτου