Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Δελτίο Τύπου – Δημήτριος Θώδης & Sportevent

Δελτίο Τύπου – Δημήτριος Θώδης & Sportevent

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΩΔΗ ΚΑΙ SPORTEVENT

 

  1. Προσωπικώς εγώ ο Δημήτρης Θώδης, διεξήγαγα το πρώτον τον ημιμαραθώνιο, με την ονομασία «Ο δρόμος του Γιοφυριού» στην Άρτα.

Την ονομασία αυτή δηλ. «Ο δρόμος του Γιοφυριού» και το σήμα τα κατοχύρωσα επ’ ονόματί μου.

  1. Ο Δήμος Αρταίων από το 2017 μου οφείλει χρήματα, ως οργανωτού του αγώνα, από τον ίδιο αγώνα και δεν μου τα καταβάλει, παρά με εμπαίζει συστηματικός. Συμπεριφορά απαράδεκτη και εμπαιγμός κατ’ εξακολούθησιν στις οχλήσεις μου προς του υπευθύνους να με εξοφλήσουν. Εννοείται, ότι και πέρυσι ο αγών διεξήχθη με το site το δικό μου, ασχέτως αν ορισμένες αρμοδιότητες πρακτικές ελάσσονος σημασίας ο Δήμος τις εξεχώρισε και προς τρίτους.
  2. Εφέτος το 2019 και πλησιάζοντας ο αγώνας-διεξήχθη την 31-3-2019 με μεγάλη συμμετοχή-σφετερίσθη το περιεχόμενο του site του δικού μου, με παρηγκώνησε πλήρως, ωσάν να μην υπάρχω.
  3. Εγώ προ ικανού διαστήματος ενημέρωσα τον Δήμο Αρταίων, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Παιδείας Και Δια Βίου Μάθησης κ. Σφήκα Δημήτριο, ακόμη και ο δικηγόρος μου του ετηλεφώνησε, ενημέρωσα την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και τους ανέφερα, ότι έχω κατοχυρώσει σήμα και λογότυπο του αγώνος επ’ ονόματί μου και αδυνατούν δίχως την άδειά μου να διεξάγουν τον αγώνα. Επίσης τους ενημέρωσα, ότι όλως παρανόμως χρησιμοποίησαν το περιεχόμενον του δικού μου site. Έκαναν πιστή αντιγραφή. Σφετερισμός από την μία, κλοπή από την άλλη.
  4. Ο υπεύθυνος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ εξανέστη όταν του είπα τι κάνει με τον αγώνα ο Δήμος Αρταίων, ότι μου οφείλει από παλαιότερο αγώνα και ότι φέτος κατά παράβασιν πάσης εννοίας δικαίου και ηθικού, αλλά και παρανόμως παραγκωνίζουν εμέ τον συλλαβόντα την ιδέαν διεξαγωγής του αγώνος αυτού.
  5. Οι άνθρωποι αυτοί έδρασαν κατά τρόπον αχαρακτήριστον και παράνομον, που οφείλουν χρήματα και με γελοίες δικαιολογίες προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, ενώ πάντα με καθησυχάζουν. Όμως με την διεξαγωγή του αγώνα άνευ συναινέσεώς μου ξεπέρασαν τα εσκαμμένα. Άνθρωποι νεόφερτοι στον χώρο του αθλητισμού και των αγώνων, ενώ εγώ διεξάγω ιδικούς μου αγώνες και μάλιστα μεγάλους και με επιτυχία και με εμπιστεύονται στην οργάνωση των αγώνων πάρα πολλοί διοργανωτές. Όμως αυτοί οι κ.κ. του Δήμου Αρταίων και παρενόμησαν εις βάρος μου και με παρηγκώνησαν άνευ λόγου και αιτίας.

Θα προσφύγω τάχιστα στην δικαιοσύνη εις βάρος των και βεβαίως τους παραδίδω και στην κρίσιν σας.

Αθήνα 3-04-2019

Με τιμή

Δημήτρης Θώδης