Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Εκδρομή Σ.Δ.Υ.Α στα Καλάβρυτα

Εκδρομή Σ.Δ.Υ.Α στα Καλάβρυτα

Ημερήσια εκδρομή ΣΔΥΑ
ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ
Αγώνας Δρόμου 10ΧΛΜ. Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016
Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς
Σας γνωρίζουμε ότι ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) θα πραγματοποιήσει ημερήσια εκδρομή στα Καλάβρυτα την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016.
Ο Σύλλογός μας θα συμμετάσχει και φέτος στον «Δρόμο Θυσίας Καλαβρύτων» ως ελάχιστο δείγμα τιμής στους εκτελεσθέντες από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 13 Δεκεμβρίου του 1943.
Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν. Θα πραγματοποιήσουμε Ομαδική Εγγραφή.
Το κόστος μετάβασης και επιστροφής είναι 15 ευρώ το άτομο.
Δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα και την μεταφορά μέχρι και την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, στα γραφεία μας Γραβιάς 9-13 (πάροδος Θεμιστοκλέους) στάση Μετρό Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο, από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2105245403 (λειτουργεί αυτόματος τηλεφωνητής) και στο 2103625168.
Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως κατωτέρω.
Κυριακή 11/12 Αναχώρηση ώρα 06.45πμ από την πλατεία Καραϊσκάκη, στάση Μετρό Μεταξουργείο, μπροστά στο ξενοδοχείο Στάνλευ.
Μετά τον τερματισμό και τις απονομές θα επισκεφθούμε το μνημείο του Ολοκαυτώματος και θα καταθέσουμε στεφάνι
Η επιστροφή από Καλάβρυτα στην Αθήνα θα γίνει μετά τις 4 και μισή το απόγευμα.
Παραθέτουμε κατωτέρω την Προκήρυξη των διοργανωτών
Για το Δ/Σ του ΣΔΥΑ
Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Ελένη Μπερτσάτου Σπυριδούλα Μπούκα

Προκήρυξη
1. Ο Δήμος Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τη Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης
Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ε ι
την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, αγώνα δρόμου απόστασης 10.000 μέτρων με την ονομασία «Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
2. Ο ανωτέρω αγώνας, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ως ελάχιστο δείγμα τιμής στους εκτελεσθέντες από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στις 13 Δεκεμβρίου του 1943.
3. Η Τεχνική υποστήριξη του αγώνα έχει ανατεθεί στη Γραμματεία του ΑΣΑΕΔ.
4. Βραβεύσεις: Θα απονεμηθούν έπαθλα στους έξι πρώτους άνδρες και στις έξι πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Επίσης σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής με θέμα το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων.
5. Βεβαίωση Ικανότητας: Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Η διοργάνωση δεν θα ζητήσει πιστοποιητικά καλής υγείας των συμμετεχόντων, αλλά θεώρει βέβαιο ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν υποβληθεί σε πρόσφατο ιατρικό έλεγχο της υγείας τους με ιδία ευθύνη τους και έχουν κριθεί κατάλληλοι για να συμμετάσχουν σε αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων. Κατά την παραλαβή του αριθμού της συμμετοχής τους, θα ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να υπογράψουν τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση.
6. Δηλώσεις Συμμετοχής: Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την μέχρι την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 18.00 το απόγευμα στο παρακάτω link:
https://docs.google.com/forms/d/1olwBIyGztK2LZy7NG5ZPGMXWdGDC1Yo8Rh3ZudkG6Zo/viewform?edit_requested=true
7. Η διοργάνωση δύναται να χρησιμοποιήσει τηλεοπτικό και φωτογραφικό υλικό του αγώνα, καθώς και των βραβεύσεων.
8. Στον αγώνα θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με μέριμνα των διοργανωτών.
9. Λοιπές πληροφορίες, αναφορικά με την εν λόγω διοργάνωση, θα γνωρισθούν με νεώτερη ανάρτηση.