Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Πληροφορίες Αγώνα Δρόμου Θυσίας Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος

Πληροφορίες Αγώνα Δρόμου Θυσίας Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Μεγάλη συμμετοχή, παρατηρείται μέχρι σήμερα, στις δηλώσεις που υποβάλλουν οι δρομείς για να συμμετάσχουν στον Αγώνα Δρόμου Θυσίας «Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος», που διοργανώνει, την Κυριακή 11 Δεκέμβρη 2016 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων, ο Δήμος Καλαβρύτων και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας μέσω του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ), ως ελάχιστο δείγμα τιμής στους εκτελεσθέντες, από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής Καλαβρυτινούς κατά την 13η Δεκεμβρίου 1943.
Η εκκίνηση του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 πλησίον του Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος στα Καλάβρυτα σε διαδρομή, 5 χλμ μετ’ επιστροφής επί της επαρχιακής οδού Καλαβρύτων – Διακοπτού, συνολικής αποστάσεως 10 χλμ.
Σταθμός υδροληψίας θα υπάρχει στο 5ο χλμ της διαδρομής (σημείο αναστροφής). Στον τερματισμό θα διανεμηθούν νερά και μπανάνες.
Για την άρτια και απρόσκοπτη διεξαγωγή του υπόψη αγώνα και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων δρομέων, τα BIB Numbers θα δοθούν την ημέρα του αγώνα από τη Γραμματεία που θα λειτουργεί στο χώρο του Μουσείου Ολοκαυτώματος από τις 09:00 και μέχρι μισή ώρα πριν την εκκίνηση.
Επίσης δυνατότητα παραλαβής των BIB Numbers θα υπάρχει στο Τουριστικό περίπτερο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου από την ώρα 18:00-20:00.
Όσοι δρομείς, φθάσουν στα Καλάβρυτα με λεωφορεία, θα σταθμεύσουν, στο χώρο ακριβώς κάτω από το Σιδηροδρομικό Σταθμό και σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τροχαίας.
Μετά το πέρας του αγώνα θα απονεμηθούν έπαθλα στους έξι (6) πρώτους νικητές και νικήτριες του αγώνα στις κατηγορίες των ανδρών και των γυναικών αντίστοιχα και σε όλους τους δρομείς που τερματίσουν τον αγώνα αναμνηστικά μετάλλια.
Στον παρακάτω χάρτη περιγράφεται η διαδρομή του αγώνα, καθώς και η υψομετρική ανάλυσή του.

Link του χάρτη:
https://drive.google.com/open?id=1cfZ2YmFqvU8fUIaqVTLp7DcSAgk&usp=sharing

Για να το ενσωματώσετε σε web site: