Καλεντάρι

  • Home
  • /
  • Run the Lake Vouliagmeni 17 Δεκεμβρίου 2023

Run the Lake Vouliagmeni 17 Δεκεμβρίου 2023

Run the Lake Vouliagmeni

17 Δεκεμβρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο αγώνας «Run the Lake Vouliagmeni Vouliagmeni» «τρέχει» για 9η χρονιά στη μοναδική Βουλιαγμένη.

Η διοργάνωση που αποτελεί πλέον αθλητικό θεσμό σας προσκαλεί και σας προκαλεί να συμμετάσχετε σε έναν αγώνα με βασικό κριτήριο τη διάθεσή σας για προσφορά.

Συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και τον Σύλλογο Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής (ΕΥΚΛΗΣ).

Ο αγώνας υποστηρίζεται από την ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

Το Run the Lake Vouliagmeni, που απευθύνεται όχι μόνο σε έμπειρους αλλά και σε αρχάριους δρομείς, δεν είναι απλώς άλλος ένας αγώνας δρόμου, αποτελεί μια προσπάθεια ανάπτυξης και διάδοσης του τρεξίματος ως μέσου άθλησης, υγιεινού τρόπου ζωής, εκτόνωσης και ψυχαγωγίας.

 

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκοπός του αγώνα είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

 

1. Στοιχεία Αγώνα

Αφετηρία και τερματισμός: Λεωφόρος Ποσειδώνος απέναντι από την Λίμνη Βουλιαγμένης

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Έναρξη αγώνων:

· 08:45 αγώνας 1.000 μ. για παιδιά 8-10 ετών

· 08:45 αγώνας 2.000 μ. για παιδιά 11-14 ετών

· 08:30 αγώνας 5.000 μ. για άτομα από 15 ετών και άνω

· 08:30 αγώνας 10.000 μ. για ενήλικες 16 ετών και άνω

· 08:30 αγώνας 20.000 μ. για ενήλικες 17 ετών και άνω

· 08:30 αγώνας 20.000 μ Σκυταλοδρομία (2*10.000 μ.) για ενήλικες

 

2. Πληροφορίες διαδρομών

Οι διαδρομές έχουν εκκίνηση και τερματισμό το ίδιο σημείο, έναντι της Λίμνης Βουλιαγμένης.

 

1. Διαδρομή 20.000 μέτρων: Εκκίνηση από την είσοδο του εστιατορίου ΛΑΜΠΡΟΣ επί της λεωφόρου Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Αθήνα από το ρεύμα κυκλοφορίας των αυτοκινήτων προς Βάρκιζα, αναστροφή στην οδό Πανός με κατεύθυνση προς Βάρκιζα ανάποδα με το ρεύμα κυκλοφορίας των αυτοκινήτων προς Αθήνα, πορεία στην παραλιακή, αναστροφή στο σημείο U Turn στην πλατεία Βάρκιζας και επιστροφή από το ρεύμα κυκλοφορίας των αυτοκινήτων με κατεύθυνση προς Αθήνα μέχρι την οδό Πανός όπου γίνεται αναστροφή και επιστροφή στην είσοδο του εστιατορίου ΛΑΜΠΡΟΣ όπου και τερματίζουν.

2. Διαδρομή 20.000 μέτρων relay (2 στροφές) | 2*10χλμ: Εκκίνηση από την είσοδο του εστιατορίου ΛΑΜΠΡΟΣ επί της λεωφόρου Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Αθήνα από το ρεύμα κυκλοφορίας των αυτοκινήτων προς Βάρκιζα, αναστροφή στην οδό Πανός με κατεύθυνση προς Βάρκιζα ανάποδα με το ρεύμα κυκλοφορίας των αυτοκινήτων προς Αθήνα, πορεία στην παραλιακή, αναστροφή στο σημείο U Turn στην πλατεία Βάρκιζας και επιστροφή από το ρεύμα κυκλοφορίας των αυτοκινήτων με κατεύθυνση προς Αθήνα μέχρι την οδό Πανός όπου γίνεται αναστροφή και επιστροφή στην είσοδο του εστιατορίου ΛΑΜΠΡΟΣ. Στο σημείο αυτό γίνεται η αλλαγή σκυτάλης και ακολουθείται η ίδια διαδρομή.

3. Διαδρομή 10.000 μέτρων: Εκκίνηση από την είσοδο του εστιατορίου ΛΑΜΠΡΟΣ επί της λεωφόρου Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Αθήνα από το ρεύμα κυκλοφορίας των αυτοκινήτων προς Βάρκιζα, αναστροφή στην οδό Πανός με κατεύθυνση προς Βάρκιζα ανάποδα με το ρεύμα κυκλοφορίας των αυτοκινήτων προς Αθήνα, πορεία στην παραλιακή, αναστροφή στο σημείο U Turn στην πλατεία Βάρκιζας και επιστροφή από το ρεύμα κυκλοφορίας των αυτοκινήτων με κατεύθυνση προς Αθήνα μέχρι την οδό Πανός όπου γίνεται αναστροφή και επιστροφή στην είσοδο του εστιατορίου ΛΑΜΠΡΟΣ όπου και τερματίζουν.

3. Διαδρομή 5.000 μέτρων: Εκκίνηση από την είσοδο του εστιατορίου ΛΑΜΠΡΟΣ επί της λεωφόρου Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Βάρκιζα από το ρεύμα κυκλοφορίας των αυτοκινήτων προς Βάρκιζα, αναστροφή στο σημείο U Turn (Island) και επιστροφή από το ρεύμα κυκλοφορίας των αυτοκινήτων με κατεύθυνση προς Αθήνα μέχρι την οδό Πανός όπου γίνεται αναστροφή και επιστροφή στην είσοδο του εστιατορίου ΛΑΜΠΡΟΣ όπου και τερματίζουν.

4. ΠΑΙΔΙΚΟΙ αγώνες, διαδρομές 1.000 μέτρων και 2.000 μέτρων: Εκκίνηση με κατεύθυνση προς Βάρκιζα από το ρεύμα των αυτοκινήτων προς Βάρκιζα, αναστροφή στο σημείο U Turn και τερματισμός στην είσοδο του εστιατορίου ΛΑΜΠΡΟΣ

 

3. Ιατρική κάλυψη

Κατά τη διάρκεια του αγώνα παρέχεται ιατρική κάλυψη καθώς και δύο ασθενοφόρα. Το ένα τοποθετημένο στην μέση της διαδρομής και το άλλο στο σημείο εκκίνησης.

 

4. Υδροδοσία

Σταθμοί με νερό:

· Στην εκκίνηση-τερματισμό

· Ανά 2,5χλμ

 

5. Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων

Στο σημείο εκκίνησης θα λειτουργήσει χώρος φύλαξης προσωπικών αντικειμένων. Χρησιμοποιώντας το αυτοκόλλητο νούμερο που θα βρείτε στο φάκελο συμμετοχής μπορείτε με ασφάλεια να αφήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα στο χώρο φύλαξης.

6. Εγγραφές

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο επίσημο website της διοργάνωση www.runthelakevouliagmeni.gr, από 9 Οκτωβρίου μέχρι 10 Δεκεμβρίου.

 

ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΟΣΤΟΣ με T-Shirt ΚΟΣΤΟΣ χωρίς T-shirt Παροχές

1.000 Δεν λαμβάνουν t-shirt 0,00 € μετάλλιο, υδροδοσία, ιατρικές υπηρεσίες

2.000 Δεν λαμβάνουν t-shirt 2,00 € μετάλλιο, υδροδοσία, ιατρικές υπηρεσίες

5.000 11,00 € 6,00 € chip χρονομέτρησης, μετάλλιο, υδροδοσία, φρούτο

10.000 15,00 € 10,00 € chip χρονομέτρησης, μετάλλιο, υδροδοσία, φρούτο

20.000 25,00 € 20,00 € chip χρονομέτρησης, μετάλλιο, υδροδοσία, φρούτο

20.000

Relay 30,00 € 20,00 € chip χρονομέτρησης, μετάλλιο, υδροδοσία, φρούτο

Η πληρωμή του αντιτίμου της συμμετοχής γίνεται μόνο με κάρτα και online.

Όσοι συμμετέχοντες πραγματοποιήσουν εγγραφή μετά τις 15 Νοεμβρίου δεν μπορούν να λάβουν μπλούζα διοργάνωσης

Έγκυρη και ολοκληρωμένη θεωρείται μια συμμετοχή όταν έχει καταβληθεί το αντίτιμο συμμετοχής εντός της ημερομηνίας λήξης εγγραφών. Επειδή 10 Δεκεμβρίου είναι Κυριακή οι πληρωμές που θα γίνουν μέχρι και Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου θεωρούνται έγκυρες.

7. Δωρεάν συμμετοχές

Ο παιδικός αγώνας των 1.000 μέτρων δεν έχει κόστος συμμετοχής. Οι εγγραφές των παιδιών γίνονται ηλεκτρονικά.

Χωρίς κόστος μπορούν να συμμετάσχουν οι αθλητές που εντάσσονται στην κατηγορία Α.ΜΕ.Α., οι οποίοι θα λάβουν όλες τις παροχές και τα προνόμια της διοργάνωσης. Στο πεδίο ομάδα μπορεί ο ενδιαφερόμενος να αναγράψει ¨ΑΜΕΑ¨

 

8. Παραλαβή chip χρονομέτρησης & αριθμών

Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά.

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής των αγώνων 10.200μ και 4.900μ. (chip χρονομέτρησης, αριθμοί συμμετοχής και πακέτο προνομίων του αγώνα) θα γίνεται:

Από το Δημαρχείο ΒΒΒ:

· Σάββατο 16/12, από 09:00-20:00

 

Για τους παιδικούς αγώνες 1.000 και 2.000 μέτρων η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνεται κατά τις ορισμένες ημέρες και ώρες λειτουργίας της γραμματείας καθώς και από το Alpamayo Pro.

 

9. Δικαίωμα συμμετοχής

Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη. Αποδέχονται πως υπεύθυνα δηλώνουν κατά τους όρους του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986, έχοντας γνώση των σχετικών κυρώσεων, ότι έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες αποδεικνύεται ότι είναι υγιείς για να μετάσχουν στον αγώνα, παραιτούνται δε από κάθε απαίτηση εναντίον των συνδιοργανωτών του αγώνα, για τυχόν βλάβη ή ζημία από οποιαδήποτε αιτία.

Επίσης, ρητώς αποδέχονται και παρέχουν τη συναίνεσή τους στη λήψη φωτογραφιών, υλικού βίντεο και στην προβολή του γεγονότος, του ονόματός τους και της εικόνας τους σε οποιοδήποτε ενημερωτικό έντυπο, μέσο μαζικής επικοινωνίας ή κοινωνικό δίκτυο εφόσον το επιλέξουν οι συνδιοργανωτές για την προβολή της διοργάνωσης.

 

10. Έπαθλα

· Μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν

· Έπαθλα θα δοθούν στους 18 νικητές της γενικής κατάταξης (9 άνδρες & 9 γυναίκες)

· Έπαθλα θα δοθούν στις 3 πρώτες ομάδες της σκυταλοδρομίας και μόνο της γενικής κατάταξης (3 ομάδες αντρών & 3 ομάδες γυναικών)

· Έπαθλα θα δοθούν στους πρώτους νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας ανδρών και γυναικών ως ακολούθως: 18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, +70. Οι νικητές της γενικής κατάταξης δεν θα βραβευθούν στην ηλικιακή κατηγορία.

· Έπαθλα θα δοθούν στους 12 νικητές του παιδικού αγώνα (6 αγόρια και 6 κορίτσια)

Αναγκαία προϋπόθεση για την απονομή κυπέλλων σε οποιαδήποτε ηλικιακή κατηγορία είναι η συμμετοχή τουλάχιστον 6 αγωνιζομένων.

12. Αναβολή-ακύρωση αγώνα

Ενημέρωση για τυχόν αναβολή και μετάθεση του αγώνα σε άλλη ημερομηνία ή ακύρωση αυτού λόγω ανωτέρας βίας θα γίνει μέσω του επίσημου website της διοργάνωσης.

Αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα, τον χάρτη διαδρομής, τη φόρμα εγγραφής, τα έπαθλα, τους χορηγούς, τον εθελοντισμό και τα αποτελέσματα θα βρείτε στο site www.runthelakevouliagmeni.gr.