Καλεντάρι

  • Home
  • /
  • “Τρέχουμε ΜΑΖΙ” 8/5/2022

“Τρέχουμε ΜΑΖΙ” 8/5/2022

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

Δράσης διαδρομής 12.5 km “Τρέχουμε ΜΑΖΙ” στα πλαίσια των εναλλακτικών μορφών Τουρισμού
Η διοίκηση του Α.Σ. «Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» και η οργανωτική επιτροπή της δράσης, θα ήθελε να σας πληροφορήσει πως εξαιτίας της υπέρμετρα αυξημένης συμμετοχής στην Δράση «Τρέχουμε ΜΑΖΙ» από τα ΑμεΑ αλλά και τους αθλητές και αθλούμενους και δεδομένων των περιορισμών συμμετοχής από τις επιδημιολογικές συνθήκες που απορρέουν από την πανδημία του covid-19 ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΑΙΣθΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ και έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των συμμετεχόντων αλλά και τον σκοπό της Δράσης που είναι η συμμετοχή χωρίς περιορισμό αποφάσισε την αναβολή της Δράσης διαδρομής 12.5 km “Τρέχουμε ΜΑΖΙ” για τις 08 Μαΐου 2022 , με την ελπίδα ότι τα νέα αγωνιστικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ θα επιτρέψουν πολύ μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων στην Δράση μας.
Σε όσους έχουν καταβάλει το αντίτιμο της συμμετοχής και επιθυμούν την επιστροφή του θα επιστραφεί εις το ακέραιο για τους υπόλοιπους θα παραμείνουν εγγεγραμμένοι για τις 08 Μαΐου 2022.
Παρακαλούμε ενημερώστε μας για αυτό στο email του Συλλόγου a.c.ippokratis@gmail.com .
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με την κ. Καββάλα Ζαχαρούλα τηλ. 6996225938 .
Με εκτίμηση για το Δ.Σ. και την οργανωτική επιτροπή

 

 

Προκήρυξη δράσης διαδρομής 12.5 km “Τρέχουμε ΜΑΖΙ” στα πλαίσια των εναλλακτικών μορφών Τουρισμού

O Αθλητικός Σύλλογος «Ο Ιπποκράτης» Χαϊδαρίου έχει όραμα τη συμμετοχή όλων στον αθλητισμό, χωρίς εμπόδια και διαφοροποιήσεις.
Για αυτό τον σκοπό σχεδίασε τον αγώνα δρόμου “Τρέχουμε ΜΑΖΙ” με τέτοιο τρόπο ώστε η συμμετοχή να είναι δυνατή, ανεξάρτητα από τη σωματική κατάσταση, την ηλικία, την ύπαρξη αναπηρίας ή όχι ή την ηλικία. Σε αυτό τον αγώνα θέλουμε και εσένα ΜΑΖΙ μας.

Περισσότερα εδώ.