Δελτία Τύπου

  • Home
  • /
  • ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 41ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ «Γρηγόρης Λαμπράκης»

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 41ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ «Γρηγόρης Λαμπράκης»

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 41ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Η ΕΟΣΛΜΑ-Υ έχει συμφωνήσει με τον ΣΕΓΑΣ και την Οργανωτική Επιτροπή να γίνουν ομαδικές εγγραφές. Με βάση τη συμφωνία αυτή, οι αθλητές μέλη, που δηλώνονται από τους συλλόγους της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, θα καταβάλουν το ποσό των 40 ευρώ για τον μαραθώνιο και 30 ευρώ για τα 5χλμ και 10χλμ. υποχρεωτικά με την μπλούζα.

Το ΔΣ του ΑΠΣ «Αθηναίοι Δρομείς» αποφάσισε να προχωρήσει σε ομαδική εγγραφή των μελών του για τον 41ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ«Γρηγόρης Λαμπράκης» 9 και 10/11/2024.

 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου.

 

Καταληκτική ημερομηνία 25/6/2024 αλλά ενδέχεται οι θέσεις να καλυφθούν νωρίτερα.

 

Οι ενδιαφερόμενοι: · Θα συμπληρώνουν την συνημμένη δήλωση και θα την στέλνουν vaglebessis@gmail.com

· Θα καταβάλουν το αντίτιμο σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα στον λογαριασμό

https://www.athenianrunnersclub.gr/wp-content/uploads/ΑΙΤΗΣΗ-ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ-ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ-2024-ΑΘΗΝΑΙΟΙ-ΔΡΟΜΕΙΣ.xlsx

ΤΡΑΠΕZA ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5091 – 082936 – 584 IBAN: GR61 0172 0910 0050 9108 2936 584

BICPIRBGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ

Παράκληση, ν’ αναγράφεται στις παρατηρήσεις το όνομα του συμμετέχοντα (π.χ. Βλάχος Παν Μαραθώνιος).

 

Για πληροφορίες κ. Bαγγέλη Λεμπέση στο 6977212169

Θερμή παράκληση λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων να εξετάζεται η διαθεσιμότητα με τον κ. Βαγγέλη Λεμπέση στα 6977212169 πριν την πληρωμή.

 

Η παραλαβή των πακέτων και των αριθμών συμμετοχής θα γίνει από τον κάθε έναν χωριστά από το Κέντρο Εγγραφών της Διοργάνωσης,το οποίο φιλοξενείται στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΦΑΛΗΡΟΥ (Taekwondo) στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου.

Οι ώρες και μέρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών για το κοινό θα ανακοινωθουν σε λιγο καιρό

 

Σημειώνεται ότι για την παραλαβή θα πρέπει ο κάθε δρομέας να έχει μαζί του

1) αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής που θα σταλεί σταδιακά σε όλους τους δρομείς. 2) επίσημο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριό κτλ)

Στην περίπτωση που δρομέας αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος το υλικό συμμετοχής του, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από εκπρόσωπό του. Στη περίπτωση αυτή ο εκπρόσωπος θα πρέπει να έχει μαζί του τα παρακάτω έγγραφα του εγγεγραμμένου δρομέα, διαφορετικά ΔΕΝ θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού:

 

α) φωτοτυπία επίσημου έγγραφου ταυτοποίησης, β) αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του

 

Ο δρομέας με τα παραπάνω στοιχεία κατευθύνεται, σύμφωνα με τον αριθμό συμμετοχής του, στον αντίστοιχο Σταθμό Διανομής, από όπου, επιδεικνύοντας αντίγραφο του ηλεκτρονικού αυτού μηνύματος και τα προαναφερθένταστοιχεία παραλαμβάνει το φάκελο με: – τον αριθμό του με το chip χρονομέτρησης. – το αντίστοιχο πακέτο συμμετοχής που δικαιούται. Οι δρομείς που για κάποιο λόγο δεν έχουν παραλάβει το ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) το οποίο τους γνωστοποιεί τον αριθμό συμμετοχής τους, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν επί τόπου τη σχετική επιβεβαίωση από το Γραφείο Επιβεβαίωσης Εγγραφών. Στη συνέχεια, με το αποδεικτικό αυτό και τα προαναφερθένταστοιχεία, απευθύνονται στον αντίστοιχο Σταθμό Διανομής Αριθμών Συμμετοχής. Οι δρομείς των οποίων η εγγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί ή αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα , μπορούν ν’ απευθυνθούν πρώτα στον σύλλογο και στη συνέχεια με τις οδηγίες του συλλόγου στο Γραφείο Επίλυσης Προβλημάτων.

Από το Δ.Σ. του ΑΠΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ