Ποιοι Είμαστε

ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος

Στον δρομικό χώρο, που συνεχώς διευρύνεται μια όμορφη παρέα από δρομείς, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τον δικό τους σύλλογο, στην Αθήνα.

Ποιοί είμαστε

Το Όραμά μας
Ο Σύλλογος φιλοδοξεί να βάλει το δικό του λιθαράκι στο δρομικό κίνημα, προτάσσοντας την εμπειρία, τις ιδέες και τον ενθουσιασμό των στελεχών του, όσο και στον πολιτισμό με ποικίλες πρωτοβουλίες.
Ο Στόχος μας
Πρωταρχικός στόχος των Αθηναίων Δρομέων είναι ν' αφήσουν το δικό τους στίγμα στο αθλητικό χώρο, συμμετέχοντας σ' όλα τα δρομικά γεγονότα σε αγαστή συνεργασία μ' όλους τους συλλόγους ανά την Ελλάδα αλλά και τους τοπικούς φορείς και την Τοπική αυτοδιοίκηση.

Λίγα λόγια για μας

Αθηναίοι Δρομείς

Στον δρομικό χώρο, που συνεχώς διευρύνεται και σε μια εποχή που ο ατομικισμός θριαμβεύει, μια όμορφη παρέα από δρομείς, με το μυαλό τους στον αθλητισμό για όλους και με μοναδική προσέγγιση την αγάπη για το άθλημά τους, ενώ παράλληλα έχουν και τον εθελοντισμό πολύ ψηλά, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τον δικό τους σύλλογο, στην Αθήνα. Έτσι, με το ξεκίνημα του 2016, πήρε σάρκα και οστά ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ».

Βασική ιδεολογία του Συλλόγου, κατ' αρχήν, είναι η προσωπική άποψη κάθε μέλους ν' αποτελεί ενεργό κύτταρο συνοχής, που θ' αντικατοπτρίζεται στις αποφάσεις και τις δράσεις του.

Προσδοκούμε επιπλέον, να συνδράμουμε στο έργο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων, Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ. με όλες τις δυνάμεις μας καθώς η ιδέα της ομοσπονδίας είναι κοινή πίστη των μελών μας.

Παράλληλα ο σύλλογος θεωρεί πως μπορεί να τονώσει και με τη δική του συμβολή, το αίσθημα του εθελοντισμού, που είναι απολύτως απαραίτητος σ’ όλους τους αγώνες.

Περαιτέρω μέλημα του Συλλόγου αποτελεί η δραστηριοποίηση του σε κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα, ώστε να συμβάλει ουσιαστικά, με την δυναμική του παρουσία, στην προσέκλυση γενικότερου ενδιαφέροντος στα πολιτιστικά δρώμενα των Αθηνών και στην ανάδειξη του πολιτισμού εν γένει.

Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί ένα μέσο επικοινωνίας μιας ομάδας ανθρώπων με κοινό γνώρισμά τους την αγάπη τους για το τρέξιμο και γενικότερα τον αθλητισμό. Μέσω αυτής, οι Αθηναίοι Δρομείς φιλοδοξούν ν’ ενημερώνουν για τις δραστηριότητες του Συλλόγου και τα νέα του δρομικού χώρου, να δημοσιεύουν χρήσιμα άρθρα για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και να κερδίσουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά αυτών που θα την επισκέπτονται.

Επίσημο μέλος Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ.

  • Image
  • Image
  • Image