Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΟΣΛΜΑ-Υ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΩΣΤΑ ΣΑΜΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΟΣΛΜΑ-Υ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΩΣΤΑ ΣΑΜΙΟΥ

Αθήνα 20/3/2021 

Ευχαριστήρια επιστολή 

Αγαπητοί φίλοι, 

Είναι κάποιες στιγμές στην ζωή που αξίζουν περισσότερο και δίνουν αξία και γι αυτά που παρήλθαν άλλα και πιότερο γι’ αυτά που προσμένει κανείς να’ρθούν. Μια τέτοια στιγμή αξιώθηκα να έχω με την καθολική αποδοχή και των 30 εκπροσώπων Συλλόγων από όλη την Ελλάδα που ημέρα Σάββατο 20 Μάρτη 2021, στην εκλογική διαδικασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων, με τίμησαν με την ψήφο τους και μου εμπιστεύτηκαν το τιμητικό αξίωμα του Προέδρου της. Δεσμεύομαι δημόσια ότι με όλες μου τις δυνάμεις θα ανταποκριθώ στην καινούργια αυτή θητεία για να ενώσω, να δυναμώσω, να αναπτύξω και το κυριότερο να προετοιμάσω την νέα γενιά στελεχών για το μέλλον της Ομοσπονδίας μας. Στην προσπάθεια αυτή που ξεκινάει την αμέσως επόμενη εβδομάδα, δεν περισσεύει κανείς. Όλοι και όλες, παλιοί και νέοι συνάδελφοι χρειάζονται και με κάθε τρόπο να αξιοποιηθούν, η εμπειρία με την φλόγα της νέας γενιάς, οι ιδέες και το μεράκι του καθενός και καθεμιάς από κάθε Σύλλογο και από κάθε γωνία της πατρίδας μας. Σήμερα πρώτη ημέρα της άνοιξης 2021, η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΟΣΛΜΑ-Υ θα σημάνει την άνοιξη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και μια καινούργια λαμπρή σελίδα στο μεγάλο βιβλίο αυτού του ξεχωριστού χώρου. Στην κοινή μας πορεία για την ενότητα και στους κοινούς μας αγώνες καλούνται όλοι και όλες με αγάπη και πρωτόγνωρη ορμή. 

Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τόσο τους εκπροσώπους των Συλλόγων άλλα και όλων των προηγούμενων διοικήσεων της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και των μελών τους για τις άοκνες φιλότιμες αγνές προσπάθειες τους στα 15 χρόνια ύπαρξης της, όσο και τους εκατοντάδες συναδέλφους που αγωνιστήκαμε μαζί στους αέναους δρόμους σε κάθε γωνιά της κοινής πατρίδαςαλλά και στις 5 ηπείρους όπου την εκπροσωπήσαμε– για παραπάνω από 35 χρόνια και που επικοινώνησαν με κάθε τρόπο την δική τους αγάπη, την στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Δεν θα τους διαψεύσω. 

 Να καλωσορίσω επίσης τους νεοεκλεγέντες συναδέλφους μου στο Διοικητικό Συμβούλιο και στην Εξελεγκτική Επιτροπή και να ευχηθώ να ‘χουμε πρώτα από όλα υγεία, κουράγιο, υπομονή επιμονή.  

Μας περιμένει πολλή δουλειά από την επόμενηάλλωστε όλοι εμείς γνωρίζουμε από αυτά έχοντας διασχίσειδιατρέξειπερπατήσει ο καθέναςκαθεμιά χιλιάδες χιλιόμετρα σε κάθε σημείο αυτής της πατρίδας 

 Η κοινωνία, οι συμπολίτες μας όπου της Ελλάδας , θα ενωθούν με αυτό το αστείρευτο ορμητικό ποτάμι της Λαϊκής Μαζικής Άθλησης που εμείς γεμίσαμε με τον τίμιο αγώνα και ιδρώτα μας 4 και πλέον δεκαετίες τώρα. 

 Σας ευχαριστώ.  

 

Κωνσταντίνος Δ. Σάμιος  

Πρόεδρος της Ελληνικός Ομοσπονδίες Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού ΑθλητισμούΥπεραποστάσεων