Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Ματαίωση 3ου Monemvasia Run Challenge

Ματαίωση 3ου Monemvasia Run Challenge

Φίλες φίλοι,

Στο πλαίσιο διαχείρισης του κινδύνου διασποράς του ιού COVID 19, η διεξαγωγή αγώνων δρόμου εκτός σταδίου έχει αλλάξει ριζικά μορφή ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού και εξακολουθεί να αλλάζει με βάση τις νεώτερες οδηγίες της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Βιώνοντας τις συνεχείς αλλαγές, που ουσιαστικά συρρικνώνουν τα αγωνίσματα, και πιστεύοντας ακράδαντα πως η σταθερότητα και η σαφήνεια των όρων είναι η βάση όλων των σχέσεων αγαστής συνεργασίας (τέτοια επιθυμούμε να αναπτυχθεί ανάμεσα σε εμάς ως διοργανωτές και σε εσάς ως φίλες/ους δρομείς) θεωρούμε πως η πιο υπεύθυνη και γενναία απόφαση εκ μέρους μας είναι να ματαιώσουμε την διεξαγωγή του του Monemvasia Run Challenge, που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας οι οποίοι παρά την ιδιαίτερη οικονομική συγκυρία ήταν για μία ακόμη φορά στο πλευρό μας δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή τους στο δρομικό κίνημα και την εμπιστοσύνη στο Σωματείο μας. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την ομάδα των ανθρώπων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να στηρίξουν τη διοργάνωση ως εθελοντές. Ευχαριστούμε τον Δήμο Μονεμβασίας και τον Αστυνομικό Σταθμό Μονεμβασίας για τη χορήγηση των σχετικών αδειών διεξαγωγής του αγώνα.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε, ξεχωριστά, την καθεμία και τον καθένα δρομέα καθώς και τον κάθε σύλλογο που εκδήλωσε ενδιαφέρον να συμμετάσχει στο 3ο Monemvasia Run Challenge. Η συγκυρία δεν επιτρέπει να τρέξουμε μαζί φέτος. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά με την πίστη ότι θα συναντηθούμε στη Μονεμβασιά σε μία διοργάνωση – γιορτή του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα.

Με εκτίμηση

Αθλητικό – Πολιτιστικό Σωματείο «Καστροπολίτες Μονεμβασίας»