Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Ο 5ος Αγώνας Πεδίου Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας» ολοκληρώθηκε κι άφησε, πέραν του αθλητικού και το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.

Ο 5ος Αγώνας Πεδίου Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας» ολοκληρώθηκε κι άφησε, πέραν του αθλητικού και το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.

Με την πολύτιμη βοήθεια της Εταιρείας Ανακύκλωσης FREE RECYCLE ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθηναίοι Δρομείς» πρωτοπόρησε για μια ακόμη φορά και κατάφερε να συγκεντρώσει την παραμονή, κατά την παράδοση των πακέτων συμμετοχής, αλλά και την ημέρα του Αγώνα

Α)    45 κιλά χαρτόνια

 

Β)     8 κιλά πλαστικά μπουκάλια και ναυλον

 

Γ)    120 κιλά ηλεκτρικές συσκευές

 

Οι δρομείς, με χαρά, ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του Συλλόγου κι έφεραν στον χώρο του Πεδίου Άρεως, στο Άγαλμα της Αθηνάς τις παλιές μικροσυσκευές τους καθώς και οι εθελοντές μάζεψαν τα χαρτόνια και τα πλαστικά μπουκάλια, ώστε ο Αγώνας να στεφθεί «πράσινος», με επιτυχία.

 

Τα δρομικό γεγονός του 5ου Αγώνα Πεδίου Άρεως μεταδίδει, μ’ αυτόν τον τρόπο, μηνύματα υγιούς τρόπου ζωής, τρέχοντας και κοινωνικής μέριμνας για το περιβάλλον, με τη συλλογή ανακυκλώσιμων ειδών, προκαλώντας θετικά την ευαισθησία όλων.

 

Για το Δ.Σ του Α.Π.Σ.. Αθηναίοι Δρομείς