Δελτία Τύπου

  • Home
  • /
  • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ 5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΡΚΟΥ «ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ 5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΡΚΟΥ «ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ ΚΑΙ

5ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΡΚΟΥ «ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ»

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πανέμορφου πάρκου «ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ», διοργανώνει τον 5ο Αγώνα Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές», το Σάββατο, 1 Ιουλίου 2023.

Στην Εκδήλωση θα διεξαχθεί βραδινός Αγώνας 5,1 χλμ (τρεις στροφές 1740 μ.) και η εκκίνηση θα δοθεί εντός του Πάρκου, στο Άγαλμα του Κωνσταντίνου στις 20:45.

Η παράδοση του πακέτου συμμετοχής (αριθμός και μπλούζα LUAMVI από την Περιφέρεια Αττικής). πραγματοποιηθεί πριν τον Αγώνα, αυστηρά, από τις 18:00 εως 20:00, ώστε να είμαστε συνεπείς στην ώρα εκκίνησης.

Στον Αγώνα θα υπάρχει ένας σταθμός για την υδροδοσία των αθλητών σε κάθε στροφή, με νερά σε χάρτινη, οικολογική συσκευασία, ευγενική χορηγία της Εταιρείας ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΘΕΟΝΗ, ενώ στον τερματισμό όλοι θα λάβουν μετάλλιο από την Περιφέρεια Αττικής, καθώς και σακούλα της Εταιρείας Αθλητικών Ειδών, OUTRUN με δωράκια από τους χορηγούς μας, TOTTIS BINGO, ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΙ, ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΟΣΒΥΡΑ, ELPEN Almora και DOLE

Μετά το πέρσς του Αγώνα, θα βραβευτούν οι τρεις πρώτες γυναίκες και οι τρεις πρώτοι άνδρες, γενικής κατηγορίας, στους οποίους θα δοθούν πέραν του επάθλου, από ένα μπουκάλι κρασί, προσφορά της MB WINNES του μέλους μας, Μαριάννας Μπερέσκου και από μια δημιουργία κεριών της HEARTMELT από το μέλος μας Μαρία Ζαγγίνα. Τέλος, ειδικά στις γυναίκες που θα πρωτεύσουν, θα δοθεί, επιπλέον, μια δωροεπιταγή για αγορά από το διαδικτυακό κατάστημα ένδυσης, DORETTA από το μέλος μας, Ταξιάρχη Σαλτογιάννη.

Πολύ σημαντική θα είναι η παρουσία της Ιατρού μας, κας Αγγελικής Προβιά σε περίπτωση ανάγκης, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ θα βρίσκεται σε ετοιμότητα και φυσικά η ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με ομάδα διασωστών Σαμαρειτών.

Για την εξυπηρέτηση των Αθλητών, θα υπάρχει κοντά στο Άγαλμα του Κωνσταντίνου ειδικός χώρος φύλαξης προσωπικών αντικειμένων.

Τέλος, το FOTOTREXOUME θα καλύψει με φωτογραφικό υλικό τις στιγμές του Αγώνα.

Πέραν της συνδιοργανώτριας Περιφέρειας Αττικής, η βοήθεια της οποίας είναι πάντα πολύτιμη, στην εν λόγω Εκδήλωση θα συνδράμουν η ΕΛ.ΑΣ., και πολλοί εθελοντές, η ψυχή κάθε διοργάνωσης των Αθηναίων Δρομέων.

Το Πάρκο του Πεδίου Άρεως είναι ένα, πραγματικό, φυσικό στολίδι για την πόλη της Αθήνας και με τις Εκδηλώσεις του Α.Π.Σ. Αθηναίοι Δρομείς παίρνει πνοή που την προσφέρει απλόχερα σ’ όλους.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

· Περιφέρεια Αττικής

Υπό την αιγίδα

· Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

· Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ)

· ΕλληνικήΑστυνομία ΕΛ.ΑΣ.

· Ομοσπονδία Άθλησης για όλους FISpT

· Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Άθλησης για όλους UESpT

Χορηγοί

· ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΟΝΗ Α.Ε.

· ELPEN almora SACHET

· DOLE

· TOTTIS

· ΜΕΛΙ ΑΤΤΙΚΙ

· ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΟΣΒΙΡΑ

· ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ «Ο Γιώργος»

· OUTRUN

· Mb-Winery

· HEARTMELT

· DORETTA Ένδυση

Για την υποστήριξη

· Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

· FILIPPINO VOLUNTEERS

· Ιατρός Αγγελική Προβιά

· ΕΚΑΒ

Επικοινωνία αγώνα

· ΕΡΑΣΠΟΡ 101.8

· Ηρακλής Αθανασόπουλος

Χορηγοί επικοινωνίας

· RUNNINGNEWS.GR

· Irunmag

· RUN247

· RUNTRAIL

· SKYWALKER