Δελτία Τύπου

  • Home
  • /
  • 1ο FORUM EΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 8/12/2019

1ο FORUM EΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 8/12/2019

Ο σύλλογος μας Α.Π.Σ. ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ θα συμμετάσχει στο 1ο FORUM EΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ έπειτα από πρόσκληση της Περιφέρειας Αττικής, βασικού μας υποστηρικτή στις δράσεις του συλλόγου. Θα έχουμε δικό μας τραπέζι όπου μπορούμε να έχουμε με έντυπο υλικό του συλλόγου και λάπτοπ όπου θα προβάλλουμε βίντεο με τις δράσεις του συλλόγου μας.  Θα έχουμε χώρο που μπορούμε να τοποθετήσουμε σημαίες, μπάνερ, roll up. Η πρόσκληση που δεχτήκαμε τιμά το σύλλογό μας αρχικά,  μπορούμε ταυτόχρονα να προβάλλουμε το έργο του συλλόγου μας και να προσελκύσουμε μέλη και εθελοντές. Η παρουσία μελών και εθελοντών του συλλόγου μας στο FORUM θεωρείται επιβεβλημένη.

Επισυνάπτεται η πρόσκληση που μας έστειλε η κυρία Μπαρμαπαγιάννη Ευγενία, Εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Εθελοντισμού, ΜΚΟ και Συνεργαζόμενων Φορέων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι την 20-11-2019 το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση μου για την διεξαγωγή του:

1ου FORUM ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ της Περιφέρειας Αττικής,

που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 και από 11,00 π.μ. έως 18,00 μ.μ.

Η μεγαλειώδης αυτή εκδήλωση θα γίνει επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού και σκοπό έχει αφ’ ενός μεν να προβάλει το έργο όλων των εθελοντικών οργανώσεων της Αττικής, αλλά και να παροτρύνει τον κόσμο να συμμετάσχει στον όμορφο αυτό κόσμο, μέσα από την χαρά της προσφοράς και της αυτοθυσίας.

Στόχος του Περιφερειάρχη κου Γ.Πατούλη είναι ο καλύτερος και αποτελεσματικότερος συντονισμός των εθελοντικών δράσεων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Στην διοργάνωση συμμετέχουν εθελοντές και εθελοντικές οργανώσεις από όλη την Περιφέρεια Αττικής, πολιτικής προστασίας, κοινωνικής μέριμνας, αθλητικού εθελοντισμού, φιλοζωίας κ.λ.π.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι να περάσετε μία αξέχαστη ημέρα με ομιλίες και master classes με κορυφαίους εμπειρογνώμονες στον τομέα του εθελοντισμού, καθώς και έκθεση κοινωνικών οργανισμών με συνεδρίαση για τη δικτύωση και διεθνείς συνεργασίες.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο συνέδριο, μπορείτε να το δηλώσετε στα τηλέφωνα: 2104114101 – 6944059737 ή στείλετε email στο jbarbagianni@gmail.com.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σας επισυνάπτω ψηφιακό υλικό για την προώθηση του γεγονότος εφόσον το επιθυμείτε. Παρακαλώ όπως ενημερώσετε όλες τις εθελοντικές οργανώσεις που γνωρίζετε ότι η μαζική τους παρουσία είναι επιθυμητή, ώστε να επιτύχουμε όλοι μαζί την ανάδειξη και ενίσχυση του κινήματος εθελοντισμού στην Ελλάδα.

Σας περιμένουμε όλους για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας!

Με εκτίμηση,

Ευγενία Μπαρμπαγιάννη

Εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Εθελοντισμού, ΜΚΟ και Συνεργαζόμενων Φορέων