Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • 1st UcanFly Experience

1st UcanFly Experience

To πρώτο #UcanFly_Experience πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα
«Τα παιδιά σας μπορούν να καταπλήξουν εσάς και τους εαυτούς τους, αρκεί να τα εμπιστευτείτε»
Αθήνα, 19 Οκτωβρίου 2016 – Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο #UcanFly_Experience για παιδιά με κινητικές δυσκολίες, το οποίο διοργανώθηκε στη σχολή pole dance & acrobatics SpinΤop – Athens Pole Dance & Fitness την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της φυσικοθεραπεύτριας Αρτέμιδος Δρόσου, προσωπικής θεραπεύτριας κάποιων από τα παιδιά που συμμετείχαν και της Μάρτζυ Ζαβιτσάνου, ιδιοκτήτριας του SpinTop και instructor pole & aerial acrobatics, ενώ συμμετείχαν εθελοντικά μαθητές της σχολής και φίλοι. Τα παιδάκια που έλαβαν μέρος είναι 5 έως 11 ετών και στην πλειοψηφία τους αντιμετωπίζουν διαφόρων ειδών κινητικές δυσκολίες.
«Τείνουμε να βλέπουμε τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες ως διαφορετικούς και να τους αντιμετωπίζουμε, στην καλύτερη περίπτωση, με συμπάθεια. Στόχος μας στο 1ο #UcanFly_Experience ήταν να αποδείξουμε, με τον απλούστερο και πιο διασκεδαστικό τρόπο, πως όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορούν και έχουν εξαιρετικές ικανότητες, τις οποίες μπορούν να ξεδιπλώσουν αν απλά τα κατανοήσουμε και πιστέψουμε σε αυτά!» ανέφερε η Αρτεμις Δρόσου, φυσικοθεραπεύτρια και υπεύθυνη της εκδήλωσης.
«Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου φτιάξαμε μια πολύχρωμη, χαμογελαστή ομάδα από παιδιά και ενηλίκους, με ή χωρίς κινητικά πρόβλήματα, με ή χωρίς φόβο για τα εναέρια ακροβατικά και κάναμε όσα μας ενθουσιάζουν, δαμάσαμε όσα μας φοβίζουν και τελειώσαμε τη μέρα μας έχοντας κάνει ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ νέους φίλους, νιώθοντας ΓΕΜΑΤΟΙ και σίγουροι ότι μπορούμε να κάνουμε πραγματικά Ο,ΤΙ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ» σχολίασε η Μάρτζυ Ζαβιτσάνου, ιδιοκτήτρια της σχολής SpinTop.
Ελπίζουμε να αποτελέσουμε παράδειγμα προς μίμηση και να το επαναλάβουμε σύντομα!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Αρτεμις Δρόσου στα artemisdrosou@yahoo.gr και 6977 189159 ή με τη σχολή SpinTop στην ιστοσελίδα, στο Facebook, στο spin.top.poledance@gmail.com, ή στα τηλέφωνα 211 0122952 και 6948 087335.
Ευχαριστούμε για τη δημοσίευση