Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Αποτελέσματα 30ου επετειακού Κορακοβούνιου δρόμου

Αποτελέσματα 30ου επετειακού Κορακοβούνιου δρόμου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 30ος επετειακός Κορακοβούνιος δρόμος σήμερα 14 Μαίου. Παρά την πολύ ζέστη που επικρατούσε περισσότεροι από 250 αθλητές μικροί και μεγάλοι από όλη την Κρήτη έδωσαν το παρόν.
Ο 30ος Κορακοβούνιος δρόμος όπως και οι 29 προηγούμενοι ήταν αφιερωμένοι στην μνήμη του φίλου του αθλητισμού Ιωάννη Καμπαξή και στον φίλο μας συναθλητή πρώην πρωταθλητή Ελλάδας που πρόσφατα έφυγε από την ζωή Κυριάκο Λαζαρίδη.
Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης ο Ιερός Ναός Αγ.Γεωργίου Κορακοβουνίου και η οικογένεια Ιωάννη Καμπαξη,ήταν για μία ακόμη φορά οι διοργανωτές ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ τρέξιμο και πεζοπορίας. Ένας αγώνας που είναι ο παλαιότεροςκαι ο ποιο συνεπής στο είδος του στην Κρήτη
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΗΤΑΝ : Περιφέρεια Κρήτης- ΔΟΠΑΦΜΑΗ- 4η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Ηρακλείου. Με την τεχνική υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λαικού Μαζικού Αθλητισμου-Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ)
Νικητής στην γενική κατάταξη στα 4 χλμ ήταν ο Χατζάκης-Καζάνης Χρήστος με χρόνο 11΄53’’που έτρεξε με την (ΕΚΟSUNLLYS) και στις γυναίκες για άλλη μία φορά νικήτρια ήταν η κάτοχος του ρεκόρ διαδρομής στις γυναίκες Αχλάτη Μαρίνα (Afordakos tim) με χρόνο 14΄46΄΄Ενώ στα αξιοσημείωτα των αγώνων ήταν η νίκη στην γενική κατάταξη στα 1.300μ κοριτσιού και συγκεκριμένα της μαθήτριας Σωμαράκη Μαρίας
Στα πλαίσια του Κορακοβούνιου δρόμου και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου έγιναν και πολιτιστικά δρώμενα με συναυλία που έπαιξαν οι καλλιτέχνες: Νίκος και Μάριο Ηλιάκης, ο Αντώνης Γιακουμάκης από την Σητεία (που μετείχε φέτος με επιτυχία στο rising-star) και ο Σκουλούδης Γιώργος.
Όλοι οι καλλιτέχνες θα είχαν συμβολική παρουσία και έδωσαν μια ευχάριστη νότα στην διοργάνωση. και τους ευχαριστούμε
ειδική βράβευση για την προσφορά του στον αθλητισμό έγινε στον Κασιμάτη Παντελή διοργανωτή επί 30 χρόνια του Κασιμάτειου δρόμου στο Αμάρι Ρεθύμνου.
Ενώ βραβεύθηκε το 30 Δημοτικό Σχολείο για την περισσότερη συμμετοχή σε Μαθητές
Στο τέλος και μετά τις απονομές των επάθλων προσφέρθηκε δωρεάν κέρασμα σε όλους τους παραβρισκόμενους.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν για την συνεργασία και πολύτιμη βοήθειά τους την Ελληνική Αστυνομία , τα μέλη εθελοντές από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, την Υπηρεσία Καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου, την Τεχνική υπηρεσία Δήμου Ηρακλείου,και το 4ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Ηρακλείου.
Επίσης τους χορηγούς μας για την αμέριστη βοήθεια όπως το Οπτικό Κέντρο Μαρκάκης, το βιβλιπολείο Ανθολόγιο,τον Ασκληπιο Κρήτης, το μεζεδοπωλείο Baraki,την πιτσαρία Lanote, τον Κρητικό Φούρνο,New Balance,το νερό Σελινάρι την ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε. την βιοτεχνία κρουασάν Μαυροφρύδη , τον φούρνο Μαθιουδάκη από Αθήνα,Μινωικές Γραμμές, Σ/Μ Χαλκιαδάκης,Βιβλιοπωλείο Αρχιεπισκοπής, Ένωση Ηρακλείου, Οινοποιία Αλεξάκης, Φούρνος Αντώνη Βενέρη, φούρνος Ριτσατάκη, κατάστημα Καραντεμίρη, καταστήματα Ομηρόλης, κατάστημα Τοπάζι,

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΝΔΡΩΝ- ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1ος
Χατζάκης Χρήστος

Αχλατη Μαρίνα
ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ 4ΧΛΜ.
1ος
Μαμουλάκης Δημήτρης

Κανετάκη Σοφία
2ος
Μεταξάκης Κώστας

Τζανάκη Ευαγγελία
3ος
Χαριστάκης Αρης

Ζερβάκη Παρασκευή
ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ 4ΧΛΜ
1ος
Φουρναράκης Ζαχαρίας

2ος
Καράλης Δημήτρης

3ος
Μενυχτάς Γεώργιος

ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 20-39
1ος
Σιγανός Μάρκος

Κορασοιδή Μαρία
2ος
Αποστολακάκης Αβραάμ

Σταυρακάκη Εύη
3ος
Γαλανάκης Γιώργος

Σετάκη Σοφία
ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 40- 49
1ος
Καμπαξής Παντελής

Φουρναράκη Ειρήνη
2ος
Μανιουδάκης Κώστας

Σπηλιώτη Ελένη
3ος
Κανετάκης Γιώργος

Μαρκουλή Ευτυχία
ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ 50 και άνω
1ος
Καμπιτάκης Μιλτιάδης

Πεδιαδίτου Ρένα
2ος
Φιλιππάκης Μανώλης

Μπέτυ Φλόρα
3ος
Μπιτζές Δημήτριος

Πλουμή Αργυρώ
ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ 500Μ
1ος
Τσολάκης Φίλιππος

Πιτσούλη Ειρήνη
2ος
Ιερωνυμάκης Φάνης

Μπάσου Μαρία
2ος
Βιτσαξάκης Μανώλης

Γαρεφαλλάκη Γεωργία
ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ 1.300 μ.
1ος
Βρέτζος Σταύρος

Σωμαράκη Μαρία
2ος
Τζανάκης Τρύφωνας

Βραβορίτη Αλεξάνδρα
3ος
Τσολάκης Χρήστος

Κουκουράκη Κατερίνα