Δελτία Τύπου

  • Home
  • /
  • 5ος Αγώνας Πάρκου Νυχτερινές Διαδρομές ΜΕΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

5ος Αγώνας Πάρκου Νυχτερινές Διαδρομές ΜΕΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

5ος Αγώνας Πάρκου Νυχτερινές Διαδρομές

ΜΕΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023, ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθηναίοι Δρομείς» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, πραγματοποίησε Αθλητικές Εκδηλώσεις και Αγώνα με την ονομασία 5ος Αγώνας Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές», 5,2χλμ, στο καταπράσινο Πάρκο του Πεδίου του Άρεως (τρεις στροφές), με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Άγαλμα του Κωνσταντίνου.

Η ατμόσφαιρα, από νωρίς, ήταν θερμή, κατά την παράδοση του πακέτου συμμετοχής, από τα χαμόγελα και τον ενθουσιασμό του κόσμου, που κατέκλυσε τον περιβάλλοντα χώρο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι Φορέων, Συλλόγων και πολλοί φίλοι. Πιο συγκεκριμένα, από την Περιφέρεια Αττικής, ο Περιφερειάρχης, Γεώργιος Πατούλης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Γεώργιος Δημόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Γεώργιος Βλάχος και η Σύμβουλος Αθλητισμού του περιφερειάρχη, Χριστίνα Γαλανοπούλου. Από τον Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α., ο συντονιστής Αθλητικών εκδηλώσεων, Γεωργιος Τρομπέτας. Από την Ε.Ο.Λ.Σ.Μ.Α.-Υ., ο Πρόεδρος, Κώστας Σάμιος και ο Γενικός Γραμματέας, Παύλος Λέκκας, από τους Συλλόγους, ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Νέας Μάκρης, ο Πρόεδρος, Βλάσσης Καραβασίλης, ΑΠΟΛΛΩΝ Δυτικής Αττικής, ο Πρόεδρος Σταύρος Τσιμακίδης, Σ.Δ.Υ. Αθήνας, ο Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Ραζέλος, Σ.Α.Φ.Α.Ν.Σ., ο Πρόεδρος, Νίκος Παγκαλάκης, ενώ παρευρέθησαν και δρομείς από Συλλόγους της Αττικής, (ΕΥΚΛΗΣ, Α.Σ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΔΥΑ κ.α.) αλλά και της Περιφέρειας (Δρομείς Ευβοίας-Χαλκίδα, Εφυραίοι Ωκύποδες-Κόρινθος, ΣΔΥ ΤΡΊΠΟΛΗΣ κ.α.).

Τα έναυσμα δόθηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Βαγγέλη Λεμπέση και τη Γενική Γραμματέα, Μαρία Γκέκα, με σαφείς πληροφορίες για τη διαδρομή αλλά και τους υποστηρικτές του Αγώνα, χορηγούς, εθελοντές και τις παροχές του Αγώνα.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 20:48 από τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη και ένα πολύχρωμο «δρομικό ποτάμι» πλημμύρισε το Πάρκο. Ο Αγώνας των 5χλμ ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 22:00 με τους δρομείς να παραλαμβάνουν το μετάλλιό τους και πλούσια προϊόντα των χορηγών του Αγώνα.

Για την ιστορία, τις τρεις πρώτες θέσεις γενικής κατάταξης, ανδρών / γυναικών κατέλαβαν οι ακόλουθοι, οι οποίοι παρέλαβαν, πέραν του κυπέλλου, ένα μπουκάλι κρασί, MB Winnes και χειροποίητο κερί Heartmeltart, ενώ οι γυναίκες και δωροκάρτα για αγορές από το κατάστημα Doretta:

ΆΝΔΡΕΣ

1. Παπαχαραλάμπους Κων/νος 17:56

2. Μανδράκος Γεώργιος 17:59

3. Ρουκλιώτης Γεώργιος ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. 18:36

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1. Δήμου Ελίζα 21:16

2. Γαντζούδη Πόπη ΑΠΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ 21:42

3. Γεωργιάδη ΑντιγόνηAddidas Runners Athens 22:13

Ως πολυπληθέστερη αποστολή βραβεύτηκε το Αθλητικό Σωματείο Αγ. Παρασκευής.

Ο 5ος Αγώνας Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές» ανήκει στο κοντινό παρελθόν, η ανάμνηση της όμορφης γιορτής όμως, στη σκέψη όλων παραμένει ζωντανή, Ο Α.Π.Σ. Αθηναίοι Δρομείς κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και το αποτέλεσμα μας γέμισε ικανοποίηση.

Οι εθελοντές μας για άλλη μια φορά έλαμψαν με την προσφορά και το χαμόγελό τους.

Ευχαριστούμε θερμά:

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθηναίοι Δρομείς»

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Περιφέρεια Αττικής

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

· Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

· Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ)

· Ελληνική Αστυνομία ΕΛ.ΑΣ.

· Παγκόσμια Ομοσπονδία Άθλησης για όλους FISpT

· Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Άθλησης για όλους UESpT

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

· Δήμος Αθηναίων – ΟΠΑΝΔΑ

· ΕΚΑΒ

· Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών& Ναυαγοσωστών ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

· FilippinoVolunteers

· FOTOTREXOUME

· Ιατρός Αγγελική Προβιά

ΧΟΡΗΓΟΙ

· Χορηγός Ενυδάτωσης ΝΕΡΑ ΘΕΟΝΗ

· TOTTIS BINGO

· ΑΤΤΙΚΙ Μελισσοκομική Εταιρεία

· DOLE

· ELPEN Almora Ηλεκτρολύτες

· Ψητοπωλείο «Ο Γιώργος»

· Φούρνος Κοσβύρας

· OUTRUN

· Heartmelt

· MB WINES

· DORETTA

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΩΝΑ

· ΕΡΑΣΠΟΡ 101.8

· Ηρακλής Αθανασόπουλος

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

· RUNNINGNEWS,GR

· iRUNMAG

· RUN247

· SKYWALKER.gr -Εργασία στην Ελλάδα

· RUNTRAIL

 

Η ανυπομονησία είναι μεγάλη για τις επόμενες εκδηλώσεις του Α.Π.Σ. «Αθηναίοι Δρομείς», για τις οποίες θα υπάρξει, σύντομα, ενημέρωση!

 

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ