Άρθρα

  • Home
  • /
  • 5ος ΑΓΩΝΑΣ “ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ” 02 & 03/04/2022 – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

5ος ΑΓΩΝΑΣ “ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ” 02 & 03/04/2022 – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Προστατεύουμε το περιβάλλον, προστατεύουμε τη ζωή μας!

Αγαπητοί φίλοι,

Συνεχίζουμε στον 5ο αγώνα του Πεδίου Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας» την δράση ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών οικιακών συσκευών που ξεκίνησε στον τελευταία αγώνα. Συγκεκριμένα, προσκαλούμε όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου, δρομείς και εθελοντές,  να συνδράμουν με την προσφορά τους σε παλιές ή/και αχρηστευμένες οικιακές ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, προκειμένου αυτές να συλλεχθούν και να πάρουν τον «δρόμο της ανακύκλωσης». Προς τούτο, την ημέρα που θα δοθούν τα νούμερα του αγώνα στις 2 Απριλίου 2022, θα υπάρχει ειδικός κάδος τοποθετημένος στο χώρο των εγγραφών στο Άγαλμα του Β. Κωνσταντίνου, για τη συλλογή και μεταφορά των συσκευών αυτών.

Επίσης την ημέρα του αγώνα παρακαλούμε θερμά όλους, να συνεργαστείτε με τους εθελοντές μας και να ρίχνετε, όταν αυτό είναι δυνατόν,  τα μπουκάλια νερού με τα οποία θα σας τροφοδοτούμε κατά τη διάρκεια του αγώνα, στις ειδικές σακούλες ανακύκλωσης σκουπιδιών μετά την χρησιμοποίησή τους. Μετά το πέρας του αγώνα οι σακούλες αυτές θα συλλεχθούν από αρμόδιο φορέα.

Είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα ανταποκριθείτε θετικά σε αυτή μας την πρόσκληση προστασίας του περιβάλλοντος και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για αυτό! Η ατομική σας συνδρομή είναι απολύτως αναγκαία για να υλοποιηθεί αυτή η σημαντική δράση που θεωρούμε ότι προωθεί έμπρακτα την ιδέα της κοινωνικής ευαισθητοποίησης για την αποκατάσταση της ισορροπίας της σχέσης του ανθρώπου με τη Φύση.

Η Οργανωτική Επιτροπή