Αποτελέσματα

  • Home
  • /
  • 8ος παραλίμνιος αγώνας δρόμου Ρυμνίου

8ος παραλίμνιος αγώνας δρόμου Ρυμνίου

Μεγάλη συμμετοχή και φέτος στον 8ο Παραλίμνιο Αγώνα Δρόμου Ρυμνίου, αφού ενενήντα (90) δρομείς από διάφορα μέρη της Ελλάδας βρέθηκαν στην εκκίνηση της διαδρομής των 16 χλμ και περί τους πενήντα (60) στον περιπατητικό δρόμο των 5 χλμ.
Για πρώτη φορά φέτος διοργανώθηκε και αγώνας 1.000μ περιμετρικά του Ρυμνίου για μικρά παιδιά. Ο ενθουσιασμός των 30 μικρών αθλητών και αθλητριών, αφού χειροκροτήθηκαν από όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και συνοδούς, μεταδόθηκε στους ενήλικες αθλητές όπου..
Η εκκίνηση δόθηκε στις 10:15πμ το πρωί της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου 2016 από την πλατεία του Ρυμνίου. Η διαδρομή περιελάμβανε την ασφάλτινη περί τα 7,5 χλμ διαδρομή προςτο φράγμα του Ιλαρίωνα, την παραλίμνια χωμάτινη διαδρομή και μέσω του πλατανόδασους Ρυμνίου τον τερματισμό στην πλατεία του χωριού.
Η διαδρομή άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους δρομείς από την ομορφιά του τοπίου και τις παροχές υποστήριξης. Η παράλίμνια και όχι μόνο περιοχή βρίθει από μια μεγάλη βιοπικοιλότητα σε πουλιά κυρίως τα οποία αποτελούν ένα εντυπωσιακό θέμα για όλους τους επισκέπτες. Μόνο μελανό σημείο η υπερβολική -για την εποχή- ζέστη που επικρατούσε την ώρα του αγώνα και ταλαιπώρησε σε κάποιο βαθμό τους δρομείς. Ο περιπατητικός δρόμος περιελάμβανε τη διαδρομή μέχρι το πλατανόδασος Ρυμνίου και την επιστροφή στην πλατεία.
Τέλος η καθιερωμένη πλέον δεξίωση των δρομέων αλλά και των συνοδών τους από τους κατοίκους του Ρυμνίου υπήρξε για άλλη μια φορά παρομοιώδης και πολύ πλούσια. https://www.athenianrunnersclub.gr/wp-content/uploads/Αποτελέσματα-Παραλίμνιου-Αγώνα-Ρύμνιου-2016.xlsx