Αποτελέσματα

  • Home
  • /
  • 9ο Poikilo Rocky Mountain ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

9ο Poikilo Rocky Mountain ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

https://www.athenianrunnersclub.gr/wp-content/uploads/RESULTS-PoikiloRockyMountain2022-2.xlsx

Εντυπωσίασε το 9ο Poikilo Rocky Mountain

 

Με μεγάλη επιτυχία και  με την συμμετοχή περισσοτέρων από 700 δρομέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου  στην Πετρούπολη για ένατη χρονιά ο αγαπημένος  ορεινός αγώνας της Αττικής, Poikilo Rocky Mountain. Οι συνδιοργανωτές Περιφέρεια Αττικής και «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ», με την  αρωγή του  Δήμου Πετρούπολης, μέσα από μια δυναμική συνεργασία πραγματοποίησαν ένα αγώνα –γιορτή για τον αθλητισμό, τον ορεινό τρέξιμο, την υγεία και το περιβάλλον ενθουσιάζοντας  όχι μόνο τους συμμετέχοντες αλλά και τους συνοδούς και επισκέπτες που κατέκλυσαν το χώρο εκκίνησης και τερματισμού.

Το Poikilo Rocky Mountain  κέρδισε τις καρδιές και των πιο απαιτητικών δρομέων που έζησαν μια μοναδική δρομική εμπειρία  και δοκίμασαν τις αντοχές τους σε τρεις απαιτητικές και πανέμορφες διαδρομές μέσα από τα υπέροχα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους με την άπλετη θέα σε όλη την Αττική .

Η εκκίνηση δόθηκε, στην πλατεία 8ης Μαρτίου στην Πετρούπολη στις 10:00 για τη διαδρομή των 22,5km, και στις 10:30 για τα 8km και 4km με τους εκατοντάδες δρομείς να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και να δηλώνουν μετά τον τερματισμό  ενθουσιασμένοι για την ποιότητα της διαδρομής, την οργάνωση και το επίπεδο ασφάλειας του αγώνα. Τις εκκινήσεις έδωσαν ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Ανδρέας Λεωτσάκος, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής κα Μαργαρίτα Βάρσου και ο Δήμαρχος Πετρούπολης κ. Στέφανος Βλάχος.

Νικητές του 9ου Poikilo Rocky Mountain αναδείχθηκαν στου άνδρες Γεράσιμος Μητρόπουλος (ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ)με χρόνο 2:11:13 και στις γυναίκες η Νίκη Σαράντη (Sunny Team)με χρόνο 2:42:41. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα: www.pdsodysseas.gr.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά έδωσα την εκκίνηση του 9ου Poikilo Rocky Mountain, μιας από τις μεγαλύτερες δρομικές αθλητικές διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Περιφέρεια Αττικής και πλέον έχει καθιερωθεί ως θεσμός στους φίλους του αθλητισμού και της ευεξίας. Ένας θεσμός, τον οποίο για δεύτερη χρονιά στηρίζει η Περιφέρεια Αττικής ως διοργανωτής, καθώς υπερβαίνει τα στενά όρια του αθλητισμού, δίνοντας πολλαπλά μηνύματα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, με αγάπη στη φύση και σεβασμό στην υγεία του σώματος και του πνεύματος.  Θέλω να συγχαρώ τον Ποδηλατικό Δρομικό Σύλλογο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ» και τον πρόεδρο του Δημήτρη Ζωναρά για την πρωτοβουλία και την άψογη συνεργασία»

Ο Αντιπεριφερειαρχής Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Ανδρέας Λεωτσάκος δήλωσε: «Ιδιαίτερη χαρά μου που για 9η και πλέον χρονιά πραγματοποιείται ο ορεινός αγώνας “Poikilo Rocky Mountain” ως θεσμός στη Δυτική Αθήνα από την Περιφέρεια Αττικής. Με την απόλυτη στήριξη του Περιφερειάρχη κ. Γ. Πατούλη κάναμε όχι μόνο σύνθημα, αλλά και πράξη «Τρέχουμε στο Ποικίλο Όρος!». Περιβάλλον και Αθλητισμός γίνονται «ένα» για την ποιοτικότερη καθημερινότητα και την υγεία των πολιτών. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες και τους συνδιοργανωτές του αθλητικού αυτού γεγονότος, και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο του «Ποδηλατικού Δρομικού Συλλόγου Οδυσσέας» Δημήτρη Ζωναρά για την αγαστή μας συνεργασία»

 

Ο πρόεδρος του ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ κ. Δημήτρης Ζωναράς δήλωσε: «Με πάθος και αφοσίωση διοργανώσαμε το 9o Poikilo Rocky Mountain. Ευχαριστώ την Περιφέρεια Αττικής, το Δήμο Πετρούπολης, τους χορηγούς, υποστηρικτές, τους εθελοντές και φυσικά τους δρομείς που πιστεύουν και στηρίζουν  το όραμα μας για την ανάπτυξη του ορεινού τρεξίματος, την αξία της άθλησης και την προστασία του περιβάλλοντος. Ήδη σχεδιάζουμε το  επετειακό 10ο Poikilo Rocky Mountain, τον Απρίλιο του 2023»

 

Χορηγοί και υποστηρικτές

Στο 9ο Poikilo Rocky Mountain οι δρομείς απόλαυσαν τη θρεπτική αξία και ενέργεια που προσφέρουν οι μπανάνες F.lli Orsero,  το Νερό Ρούβας φρόντισε για την ενυδάτωση τους και η «Euphoria Meals» γέμισε  ενέργεια όλους τους συμμετέχοντες με τα φυτικά σνακ. Χορηγός της διοργάνωσης ήταν και η εταιρία E.CO. LIFT που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανελκυστήρων. Τα ζαχαροπλαστεία «ΚΑΚΑΛΗΣ» πρόσφεραν  γλυκά κεράσματα τονώνοντας το γλυκαιμικό δείκτη τον αθλητών. Στο πλευρό της διοργάνωσης βρέθηκαν  για ακόμη μια χρονιά η Plasmet ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗΣ, η IPM Υδραυλικές Εφαρμογές και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Language Academy. Επιπλέον η εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony  πρόσφερε μέσω κλήρωσης δύο ζευγάρια παπούτσια του νέου της μοντέλου «Pelegrine 12» και η DimelCut δύο κρεμάστρες για μετάλλια.

Η ασφάλεια δρομέων, συνοδών και επισκεπτών καλύφθηκε με την παρουσία γατρού και ασθενοφόρων,  διασωστών  της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. και άνω των 100 εκπαιδευμένων εθελοντών του «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ» .

 Περισσότερες πληροφορίες, www.pdsodysseas.gr

FB: Poikilo Rocky Mountain

Instagram: @p.d.s._odysseas