Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • 21ος ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ 2020 – ΑΚΥΡΩΣΗ

21ος ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ 2020 – ΑΚΥΡΩΣΗ

21ος  ΕΥΧΙΔΕΙΟΣ ΑΘΛΟΣ  ΠΛΑΤΑΙΕΣ-ΔΕΛΦΟΙ 107,5 ΧΛΜ, 3ος ΔΡΟΜΟΣ 9 ΜΟΥΣΩΝ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΑΚΥΡΩΣΗ 

Αγαπητοί/ες φίλοι και φίλες,
Λόγω της γενικής πανδημίας του κορωναϊού COVID- 19, των μέτρων που κατά την γνώμη μας σωστά παίρνει η πολιτεία, και τις καταιγιστικές εξελίξεις , μετά από ώριμη και υπεύθυνη σκέψη με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές και τις αθλήτριες, τους εθελοντές και τους συμπολίτες μας γενικά, πήραμε την δύσκολη ομολογουμένως απόφαση να ακυρώσουμε τον 21ο Ευχίδειο Άθλο 107,5 χλμ. και τον Δρόμο 9 Μουσών- Ουρανία 59 χλμ.
Οι μέρες που διανύουμε αλλά και οι επερχόμενες είναι κρίσιμες και αυτό που θα πρέπει πρωτίστως να διασφαλιστεί είναι η υγεία μας. Επίσης, πέρα από τον προφανή κίνδυνο, είναι αδύνατον με τις παρούσες συνθήκες να προχωρήσουμε και να ολοκληρώσουμε τις εργασίες που απαιτούνται για την προετοιμασία των αγώνων μας. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2020. Δεν αναβάλλονται, για τον λόγο ότι υπάρχουν ήδη προγραμματισμένοι από καιρό άλλοι αγώνες υπεραπόστασης και όχι μόνον, και δεν θα θέλαμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στους συναδέλφους διοργανωτές και σύγχιση και διλήμματα στους αθλητές, διότι θεωρούμε ότι αυτό δεν είναι σωστό και συναδελφικό.
Έτσι λοιπόν, αγαπημένοι μας φίλοι, ανανεώνουμε το ραντεβού μας 7- 9 ΜΑΪΟΥ 2021, όπου θα πραγματοποιηθούν και οι 3 πλέον αγώνες μας: Ευχίδειος Υπερ– άθλος 215 χλμ, Ευχίδειος Άθλος 107,5 χλμ, Δρόμος 9 Μουσών 59 χλμ.
Σας περιμένουμε όλους στον επετειακό 21ο Ευχίδειο Άθλο, αφού συμπληρώνονται Τίτε 2.500 χρόνια από την ηρωϊκή μάχη των Πλαταιών!! Οι αγώνες μας θα έχουν πανηγυρικό χαρακτήρα και αυτό είναι από μέρους μας υπόσχεση!
Ενημερώνουμε ότι, για όσους έχουν καταβάλλει το αντίτιμο της συμμετοχής τους, παρ’ οτι έχουμε προχωρήσει στην προετοιμασία και έχουν δωθεί προκαταβολές για την ετοιμασία ειδών κλπ. των αγώνων, προτιθέμεθα να το επιστρέψουμε. Βεβαίως όσοι δεν επιθυμούν την επιστρέφει των χρημάτων τους, μπορούν αυτά να πιστωθούν για του χρόνου. Σε κάθε περίπτωση ενημερώστε μας σχετικά στο e- mail του αγώνα info@euchidiosathlos.gr ώστε να διευθετηθεί.
Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους και την εμπιστοσύνη τους στους αγώνες μας, τους εθελοντές μας που έχουν ήδη ανταποκριθεί, τους Δήμους , την Γ.Γ.Α, τον Ε.Ο.Τ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τις Αστυνομικές αρχές, τους χορηγούς μας και γενικά όλους όσοι έχουν ανταποκριθεί θετικά για την οποιαδήποτε βοήθεια και στήριξη.
Ευχόμαστε σε όλους υπομονή, ψυχραιμία και προσοχή μέχρι να περάσει η μπόρα και να είμαστε όλοι ακμαίοι και υγιείς. 

Από την οργανωτική επιτροπή