Δελτία Τύπου

  • Home
  • /
  • 4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ «Στις Γειτονιές της Αθήνας» – ΑΚΥΡΩΣΗ

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ «Στις Γειτονιές της Αθήνας» – ΑΚΥΡΩΣΗ

Η εξάπλωση του κορωνοϊού, Covid-19, παγκοσμίως, έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις και η διακοπή της αλυσίδας μετάδοσής του αποτελεί αυτήν τη στιγμή πρώτη μας προτεραιότητα.

Ό Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αθηναίοι Δρομείς, ανταποκρινόμενος στις, απρόσμενα, γοργές εξελίξεις και σεβόμενος τις υποδείξεις των ειδικών, με ευαισθησία και γνώμονα την ασφάλεια των αθλουμένων, αλλά και όσων συναναστρέφονται μαζί τους, ανακοινώνει την ακύρωση του 4ου Αγώνα Πεδίου Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας» και δίνει ραντεβού στους φίλους δρομείς με τον αγαπημένο τους Αγώνα στις 11/4/2021.

Όσοι έχουν ήδη καταθέσει το αντίτιμο συμμετοχής τους στον Αγώνα, μπορούν να στέλνουν στο diamantisgio@gmail.com τα εξής στοιχεία : ΟΝΟΜΑ – ΕΠΩΝΥΜΟ – ΤΡΑΠΕΖΑ -ΙΒΑΝ και να αιτούνται της επιστροφής του.

Με την ευκαιρία, συστήνουμε υπομονή και προσήλωση στον στόχο, χωρίς πανικό και να εμπιστευόμαστε μόνο τους ειδικούς. Ευχαριστούμε, θερμά για την εμπιστοσύνη και την ανταπόκρισή σας. Δίνουμε τη θετική μας ενέργεια κι ευελπιστούμε στην άμεση βελτίωση των συνθηκών και την υγεία όλων.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αθηναίοι Δρομείς»