Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1ου Αγώνα Αλκυόνων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1ου Αγώνα Αλκυόνων

1ο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ‘’ 1Ο ΑΓΩΝΑ ΑΛΚΥΟΝΩΝ’’ 30χλμ ΚΑΙ 8χλμ, ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2016, ΨΑΘΑ-ΑΛΕΠΟΧΩΡΙ-ΣΧΟΙΝΟΣ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εγγραφές των δρομέων που θα συμμετάσχουν στον αγώνα των Αλκυόνων, στην πανέμορφη διαδρομή από την Ψάθα στο Αλεποχώρι και από εκεί στο Σχοίνο και επαναφορά πίσω για τον τερματισμό που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 07:30 για τα 30χλμ, και η εκκίνηση για τα 8χλμ ώρα 07:50.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνουν μπροστά από το CAFÉ PARADISE της Ψάθας.
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα βρεθεί και ο συμμετέχων στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, Μιχάλης Καλομοίρης, ο οποίος θα τιμηθεί για την συνολική παρουσία του, από την οργανωτική επιτροπή του αγώνα.
Ήδη οι συμμετοχές και στους δύο αγώνες έχουν ξεπεράσει τους 600 και βαδίζουμε σιγά-σιγά προς στο κλείσιμο του φετινού ορίου (1200 και για τους δύο αγώνες) γι’ αυτό και η οργανωτική επιτροπή παρακαλεί τους συμμετέχοντες- συμμετέχουσες να επισπεύσουν τις συμμετοχές τους, έτσι ώστε να ανακοινωθούν στις λίστες συμμετοχών και στους δύο αγώνες, τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων.
Καλή προετοιμασία λοιπόν σε όλους και όλες , για το πρώτο αγωνιστικό 30αρι στην Αττική, ένα πολύ καλό αγωνιστικό τεστ εν’ όψει του Μαραθωνίου της Αθήνας ( για τους μαραθωνοδρόμους) και για τους συμμετέχοντες για τα 10χλμ επίσης.