Δελτία Τύπου

  • Home
  • /
  • Δελτίο Τύπου «Τρέχουμε και Διασκεδάζουμε στο Πεδίο Άρεως»

Δελτίο Τύπου «Τρέχουμε και Διασκεδάζουμε στο Πεδίο Άρεως»

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018, στις 19:00 ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ», στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πανέμορφου πάρκου «ΠΕΔΙΟΝ ΆΡΕΩΣ», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, πραγματοποίησε τη 2η από τη σειρά των εκδηλώσεων «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ».

Η εκδήλωση έγινε με την ευκαιρία της συναυλίας του μουσικού συγκροτήματος «Χαΐνηδες».

Από νωρίς το απόγευμα, πλήθος κόσμου ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Συλλόγου συγκεντρώθηκε στον καθαρό και από κάθε άποψη ασφαλή πλέον χώρο του Πάρκου, για να τρέξει, να περπατήσει και να χαρεί τις ομορφιές του αλλά και τη μουσική του συγκροτήματος.

Με την παρουσία τους μας τίμησε η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, κα Κυπριανίδου Ερμίνα, η Εντεταλμένη σύμβουλος για το Πεδίο Άρεως κα Βαιλική Λάσκαρη και ο κ Ανδρέας Θεολόγου από την Περιφέρεια Αττικής, η Διευθύντρια του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου κα Σπανού Ειρήνη, ο Γρηγόρης Λαμπράκης υιός του μεγάλου μας ειρηνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη ο κ. Νίκος Βεντούρας Πρόεδρος του Α.Π.Σ. «Μιλτιάδης» Μαραθώνα, η κα Μανώλια Μιχαλογιαννάκη μέλος του Δ.Σ. του αδελφού ΣΔΥ Αθηνών κ.α.

 

Οι Αθηναίοι Δρομείς, ανταποκρινόμενοι στο αίτημα των αθλουμένων για μη ανταγωνιστική εκδήλωση, αποφάσισαν ο Αγώνα να γίνει χωρίς χρονομέτρηση και βραβεύσεις των πρώτων και χωρίς κόστος, ενώ οι συμμετέχοντες παρέλαβαν και τεχνικό T-shirt προσφορά της Περιφέρειας Αττικής.

Η εκκίνηση του Αγώνα δόθηκε από το άγαλμα του Κωνσταντίνου στις 19:00 μ.μ. από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Διαμαντή και οι δρομείς επέλεξαν ελεύθερα διαδρομή:

1.700 μέτρα (Μία στροφή)

3.400 μέτρα (Δύο στροφές)

5.100 μέτρα (Τρείς στροφές)

 

Η ABOUT MARATHON υποστήριξε τον Αγώνα Δρόμου «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ» και παρουσίασε την πρώτη αυθεντική συλλογή του μαραθωνίου δρόμου Athens Marathon «The Authentic Collection» και προσέφερε 6 συνολικά μπλουζάκια στους συμμετέχοντες του αγώνα.

Μετά τον τερματισμό όλοι οι δρομείς συμμετείχαν σε κλήρωση για 3 ανδρικά και 3 γυναικεία μπλουζάκια της νέας αυθεντικής συλλογής.

Οι τυχεροί της κλήρωσης για τους άνδρες ήταν οι ΒΑΡΕΛΑΣ ΧΑΡΗΣ, ΒΛΑΣΣΗΣ ΗΛΙΑΣ &ΠΗΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και για τις γυναίκες οι ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΡΗΓΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ & ΤΣΑΛΤΑ ΜΑΡΙΑ

Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες κέρδισαν έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα της AboutMarathon.com (www.aboutmarathon.com) με έναν κωδικό που θα ισχύει μέχρι 30/9/2018.

Ο εκπτωτικός κωδικός έχει αποσταλεί ηλεκτρονικά στους συμμετέχοντες.

Κατά την αποφώνηση, ο Πρόεδρος, κ. Διαμαντής, ευχαρίστησε θερμά όλους τους δρομείς για την παρουσία και συμμετοχή τους στον Αγώνα. Παράλληλα ζήτησε από όλο τον κόσμο την συνεχή παρουσία αφού το Πεδίο του Άρεως είναι πλέον «ΚΑΘΑΡΟ» και έτσι όπως αξίζει στους γύρω κατοίκους αλλά και σε όλους τους Αθηναίους.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης παρακολουθήσαμε την συναυλία με τους «ΧΑΪΝΗΔΕΣ» που ξεκίνησε στις 21:00 στην πάνω πλατεία μπροστά στο ALSOS (Οικονομίδη).

 

Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς:

Την Συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Αττικής για την ουσιαστική της συμβολή στον Αγώνα.

Την Ελληνική Αστυνομία ΕΛ.ΑΣ. και το αστυνομικό τμήμα Κυψέλης για την ανταπόκρισή του και την ουσιαστική βοήθεια στην περιφρούρηση του αγώνα.

Την ABOUT MARATHON και τον Πέτρο Μπουχώρη για τη χορηγία 6 τεχνικών t-shirt και για την παρουσία του στην εκδήλωση.

 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, λοιπόν και σας περιμένουμε όλους στις επόμενες εκδηλώσεις μας για να τρέξουμε, να περπατήσουμε και να διασκεδάσουμε μέσα σ’ αυτόν τον πράσινο πνεύμονα της Αθήνας, που δίνει ζωή κι ενέργεια σε μικρούς και μεγάλους.

 

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αθηναίοι Δρομείς»