Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Εκδρομή ΕΥΚΛΗΣ-ΣΔΥΠ στον 18ο αγώνα Δρόμου Καλαμάτας

Εκδρομή ΕΥΚΛΗΣ-ΣΔΥΠ στον 18ο αγώνα Δρόμου Καλαμάτας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΕΥΚΛΗ-ΣΔΥΠ

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι δρομείς σας ενημερώνουμε ότι οι Σύλλογοι μας από κοινού θα διοργανώσουν ημερήσια εκδρομή στη Καλαμάτα το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 προκειμένου να συμμετάσχουμε στον 18ο αγώνα Δρόμου Καλαμάτας. Αναλυτικά η προκήρυξη του αγώνα υπάρχει στο link www.sdym.gr.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ημερήσια εκδρομή παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον αρχηγό της αποστολής Ανδρεάδη Φραγκούλη στο τηλ. 6980-114384 έως και την Τετάρτη 25-04-2018.
Ο κάθε αθλητής θα πρέπει να μεριμνήσει μόνος του για την δήλωση συμμετοχής του στον αγώνα, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 5 € και θα καταβληθεί με την άφιξη μας στην Καλαμάτα. Το κόστος της εκδρομής ανά άτομο ανέρχεται στο ποσό των 15 €.
Παρακαλείστε σε περίπτωση κωλύματος να επικοινωνήσετε με τον κ. Ανδρεάδη Φραγκούλη.
Το πούλμαν θα αναχωρήσει από τον Αγ. Κωνσταντίνο Γλυφάδας το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 στις 10.00 π.μ, στην συνέχεια θα μεταβεί στον Πειραιά για να παραλάβει του δρομείς του Πειραιά από το Δημοτικό Θέατρο και η επιστροφή θα γίνει το βράδυ της ίδιας ημέρας.
Σημειώνεται ότι η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί εφόσον συγκεντρωθεί ικανοποιητικός αριθμός ενδιαφερομένων.
Τα Δ.Σ. του ΕΥΚΛΗ και του ΣΔΥΠ