Αποτελέσματα

  • Home
  • /
  • Αποτελέσματα 10ου ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Αποτελέσματα 10ου ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αρχαία Φιγάλεια 13 Αυγούστου 2019

ΑΠΟ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα 10ου ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Την 13η Αυγούστου 2019, Ημέρα Τρίτη, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί,
Έλαβε χώρα 10η, Επετειακή, διοργάνωση του ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, Αγώνα Δρόμου, 14ων Χιλιομέτρων, από τον Ναό του Επικούριου Απόλλωνα, έως την Αρχαία Κρήνη Φιγαλείας.
Συμμετείχαν 122 δρομείς και τερμάτισαν 120, εκ των οποίων 99 άρρενες και 21 θήλεις.
Όλα εξελίχθηκαν ομαλά και παρά τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες, με την σωστή οργάνωση, δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα.
Οι Δρομείς, με τους οποίους έχουμε γίνε μα οικογένεια πλέον, απόλαυσαν τον αγώνα και τα άλλα δρώμενα
Επισυνάπτουμε πίνακα με τα αποτελέσματα
Λόγω του Επετειακού χαρακτήρα, κατόπιν προσκλήσεως, των Διοργανωτών, όπως άλλωστε είχε και ανακοινωθεί, έλαβε χώρα επίδειξη Παγκρατίου Αθλήματος, στον Τόπο, ο οποίος ανάδειξε, τον πιο θρυλικό, ολυμπιονίκη Παγκρατιστή της Αρχαιότητας, τον Αρριχίωνα, ή Αρραχίωνα.
Η επίδειξη έγινε από Αθλητές αφενός του Αττικού Ομίλου Περιστερίου υπό την καθοδήγηση του εξαίρετου δασκάλου τους Νικόλαου Πάπαρη, αφετέρου από Αθλητές του Συλλόγου Παγκρατίου Αθλήματος Ααμαλιάδας, ο Αρραχίων, υπό την καθοδήγηση, του επίσης εξαίρετου Δασκάλου, Διονυσίου Παπαδόπουλου. Η όλη εκδήλωση επίδειξης παγκρατίου, έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος και με την παρουσία του Αντιπροέδρου κυρίου Αθανάσιου Νακάση και του Γενικού της Γραμματέα Παναγιώτη Κανελλόπουλο.
Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε, κατά αρχάς τους φίλους αθλητές του Επικουρίου Δρόμου για την συνεχή παρουσία και αγάπη τους, αφετέρου τους Δασκάλους, αθλητές και παράγοντες του Παγκρατίου για την όμορφη και συγκινητική επίδειξη Παγκρατίου, της Ελληνικής Πολεμικής τέχνης που αποτελεί την μητέρα όλων των σημερινών πολεμικών τεχνών σε Ανατολή και Δύση
Για την Επιτροπή Διοργάνωσης
Διονύσιος Θεοχάρης

Συνημμένα πίνακες αποτελεσμάτων και επιδόσεων