Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Επώνυμες εγγραφές ελίτ αθλητών στον 6ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Λευκάδας

Επώνυμες εγγραφές ελίτ αθλητών στον 6ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Λευκάδας

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές του στον Πράσινο Ημιμαραθώνιο ενώ δεν είναι λίγες οι ετοιμασίες μεγάλων αποστολών από συλλόγους της Πάτρας, Αθήνας, Γιαννιτσών, Κεφαλονιάς, Αγρινίου, κλπ που θα συμμετέχουν στην διοργάνωση.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες διακρίνονται και έλληνες ελίτ αθλητές όπως ο Πούλιος Γεώργιος πρωταθλητής μαραθωνίου, Καραβίδας Γεώργιος, ενώ από τις γυναίκες ξεχωρίζουν οι: Ρεμπούλη Ουρανία πρωταθλήτρια μαραθωνίου, η οποία είναι μία από τις αθλήτριες που θα αντιπροσωπεύσουν την χώρα μας στο αγώνισμα του μαραθωνίου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίου, Καρακατσάνη Αναστασία πρωταθλήτρια 5χλμ και πανευρωπαϊκή 3η θέση στα 10χλμ.

Επίσημη είναι και η συμμετοχή του Ιταλού πρωταθλητή μαραθωνίου Giovanni Gualdi ο οποίος θα συμμετέχει στον αγώνα του ημιμαραθωνίου ενώ έχει ήδη πιάσει και το όριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίου. Με προσωπικό ρεκόρ 2.13’39” και φετινό 2.18’38” πριν από λίγες ημέρες στον μαραθώνιο της Ρώμης ο αθλητής θα παραμείνει στο νησί της Λευκάδας για 10 και πλέον ημέρες ενώ θα πραγματοποιηθούν και προπονητικές συναντήσεις όλη την επόμενη εβδομάδα μετά τον πράσινο ημιμαραθώνιο προκειμένου όσοι ενδιαφέρονται να μιλήσουν και να συντρέξουν μαζί του.

Και η showbiz ανάμεσα στους δρομείς όπως αυτή του Αλέξανδρου Παρθένη στον αγώνα του ημιμαραθωνίου και αυτός, ενώ δεν αναφέρει αν μαζί του θα συμμετάσχει και η σύζυγος του Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου. Δυνατή θα είναι και η συμμετοχή της Ολυμπιονίκης στο βάδην Αθανασίας Τσουμελέκα σε μία τελευταία δυνατή προπόνηση πριν την συμμετοχή της στον αγώνα προκειμένου να πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς του Ρίου στην Βραζιλία.

Η Αθανασία θα πραγματοποιήσει την προπόνησή της σε αγωνιστικό ρυθμό βάδην στον αγώνα του πράσινου ημιμαραθωνίου, ενώ η διοργάνωση δέχθηκε την επιθυμία της αθλήτριας και θα συνδράμει όπου και όπως της ζητηθεί από την Ολυμπιονίκη μας.
Ραντεβού το τριήμερο 6-7-8/05/2016 στην Λευκάδα για να απολαύσουμε όλοι μαζί τα διάφορα happenings που η διοργάνωση και το νησί ετοιμάζονται να προσφέρουν στους επισκέπτες τους. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και στο www.greenhalfmarathon.gr.