Δελτία Τύπου

  • Home
  • /
  •  4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ «ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

 4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ «ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

 4ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ «ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ» ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πανέμορφου πάρκου «ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ», προκηρύσσει τη διεξαγωγή του 4ου Αγώνα Πεδίου Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας», στις 10 Οκτωβρίου 2021.
Θα υπάρχουν δύο αγώνες, 10 και 5 χιλιομέτρων. Η εκκίνηση θα δοθεί εντός του Πεδίου Άρεως στις 8:30 και 09:00 αντίστοιχα. Οι δρομείς, ύστερα από μια στροφή εντός αυτού, θα ακολουθήσουν μια διαδρομή στις γύρω γειτονιές, για να τερματίσουν πάλι εντός του Πάρκου. Στην διοργάνωση θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν εγκριθεί από την Γ.Γ.Α.
Η διοργάνωσή του έχει ανάγκες σε πολλούς τομείς και η προετοιμασία του χρειάζεται την προσφορά των πάντα δυναμικών εθελοντών που είναι και το σημαντικότερο στήριγμά μας.
Θα θέλαμε να συμμετάσχετε με κέφι και ιδέες για την άρτια διεξαγωγή  του!
Όποιος και όποια θέλει να βοηθήσει εθελοντικά μπορεί να απευθυνθεί στον υπεύθυνο της εθελοντικής ομάδας  Μπέλλο Ηλία στο τηλέφωνο 6972890579, στο email  iliasbellos64@yahoo.gr ή στο site του συλλόγου στο ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ στη φόρμα «Γίνε μέλος στην εθελοντική ομάδα https://www.athenianrunnersclub.gr/register/#1461002218839-83e770cf-a378.
Σας περιμένουμε με την καλή σας διάθεση για μια άψογη συνεργασία και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Οργανωτική επιτροπή.