Δελτία Τύπου

  • Home
  • /
  • 3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΡΚΟΥ  «ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» – ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΡΚΟΥ  «ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» – ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΡΚΟΥ  «ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» 

 Ο Α.Π.Σ. ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ διοργανώνει τον 3ο ΑΓΩΝΑ ΠΑΡΚΟΥ «ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» στις 26 Ιουνίου  2021 με εκκίνηση στις 21:00 λίγο μετά τη δύση του ήλιου.   

Θα τηρηθεί το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής του αγώνα με τήρηση όλων των μέτρων προστασίας. Το σύνολο του προσωπικού/εθελοντών/κριτών/συνεργατών θα φορά προστατευτική μάσκα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα είναι πλήρως καταρτισμένο και εκπαιδευμένο αναφορικά με τις διαδικασίες και τους κανονισμούς της διοργάνωσης, καθώς και με το περιεχόμενο του εγκεκριμένου Υγειονομικού Πρωτοκόλλου. Θα έχει επίσης υποβληθεί σε rapid test εντός 48ωρου πριν τον αγώνα ή self-test την ημέρα του αγώνα και θα έχει μαζί του τη σχετική βεβαίωση. 

Ο αγώνας γίνεται στην περιοχή που εδρεύει ο σύλλογος μας και μέσα στον μεγαλύτερο πνεύμονα πρασίνου της Αθήνας. Πέρα από το σημαντικό αθλητικό γεγονός έχει στόχο και την ανάδειξη του πάρκου του Πεδίου Άρεως.      

Η διοργάνωσή του έχει ανάγκες σε πολλούς τομείς και η προετοιμασία του χρειάζεται την προσφορά των πάντα δυναμικών εθελοντών που είναι και το σημαντικότερο στήριγμά μας. 

Θα θέλαμε να συμμετάσχετε με κέφι και ιδέες για την άρτια διεξαγωγή  του!        

 Όποιος και όποια θέλει να βοηθήσει εθελοντικά μπορεί να απευθυνθεί στον υπεύθυνο της εθελοντικής ομάδας  Μπέλλο Ηλία στο τηλέφωνο 6972890579, στο email  iliasbellos64@yahoo.gr ή στο site του συλλόγου στο ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ στη φόρμα «Γίνε μέλος στην εθελοντική ομάδα» https://www.athenianrunnersclub.gr/register/#1461002218839-83e770cf-a378 

Σας περιμένουμε με την καλή σας διάθεση για μια άψογη συνεργασία και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  

Το Σάββατο 26 Ιουνίου στις 19:00 θα γίνει η ενημερωτική συνάντηση των εθελοντών, μέσα στο Πεδίο του Άρεως στο χώρο μπροστά από το άγαλμα της Αθηνάς.       

                           

Η Οργανωτική επιτροπή.