Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Ο.Μ.Γ. Δελτίο Τύπου

Ο.Μ.Γ. Δελτίο Τύπου

ΘΕΜΑ: ΄΄ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ΄΄

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αθλητικές εκδηλώσεις, προς τιμήν των πεσόντων στις 14 Σεπτεμβρίου 1944 από τους Γερμανούς, του Δρόμου Θυσίας Γιαννιτσών.
Στον αγώνα του PELLA HALF MARATHON που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Γιαννιτσών, την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών Ο.Μ.Γ. , τον ΑΣΕΑΔ του Υπουργείου Άμυνας και τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΚΙΛΚΙΣ, έλαβαν μέρος 300 αθλητές και μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Γιάννης Κρέκας ( STOIKOS RUNNING ) με χρόνο 01:19:09, δεύτερος ο Ουργαντζόγλου Αναστάσιος ( Ο.Μ.Γ.) με χρόνο 01:22:36 και τρίτος ο Αυγέρης Διονύσιος ( Ο.Μ.Γ.) με χρόνο 01:22:53.
Στις γυναίκες πρώτευσε η Κωνσταντινοπούλου Βασιλική ( STOIKOS TRAINING ) με χρόνο 01:29:25, ακολούθησε η Τζουμελέκα Αθανασία ( ΑΣΕΑΔ ) με χρόνο 01:42:50 και τρίτη την Χαραλαμπίδου Άννα Μαρία (ΣΔΥΘ ΣΤΡΕΜΠΕΝΙΩΤΕΣ) με χρόνο 01:53:02.
Μεγάλη συμμετοχή υπήρξε στον λαϊκό δρόμο των 6χλμ. όπου συμμετείχαν 450 αθλητές και στον μαθητικό δρόμο των 800μ. όπου συμμετείχαν εκατοντάδες παιδιά από τα δημοτικά σχολεία της πόλης και της επαρχίας.
Επίσης, ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από δρομείς, συνοδούς αλλά και δημότες της πόλης και της επαρχίας για το πρόγραμμα ΄΄Επισκέπτομαι την Ιστορία΄΄, όπου και επισκέφτηκαν ιστορικούς χώρους των Γιαννιτσών και της Αρχαίας Πέλλας.
Ξεχωριστό χρώμα και παλμό στις εκδηλώσεις έδωσαν, η φιλαρμονική του Δήμου Πέλλας και το συγκρότημα τυμπανιστών ΄΄Καράνος΄΄ από την Έδεσσα.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία της διοργάνωσης και πάνω από όλα τους αθλητές που επέλεξαν την πόλη μας για να τιμήσουν την εκδήλωσή μας.
Δίνουμε υπόσχεση για έναν συγκλονιστικότερο αγώνα το 2017.
Για το
Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΙΟΥΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ