Δελτία Τύπου

  • Home
  • /
  • Δελτίο τύπου αγώνα δρόμου Πολυγυρου Χαλκιδικής

Δελτίο τύπου αγώνα δρόμου Πολυγυρου Χαλκιδικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής, η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Νομού Χαλκιδικής, ο Σύλλογος Νεολαίας Πολυγύρου, o ΑΟ Πολυγύρου και το ΕΠΑΛ Πολυγύρου, σε συνεργασία με τοπικoύς φορείς του Δήμου Πολύγυρου, διοργανώνουν τον 1ο Αγώνα Πολυγύρoς RUN Χαλκιδική 2017, την Κυριακή 27-8-2017 με σκοπό την προώθηση και διάδοση του αθλητικού πνεύματος και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου.

 

Ιστοσελίδα Αγώνα και Εγγραφές :  www.polygyrosrun.gr

 

Περιλαμβάνει 2 Αγώνες:

  1. Aγώνας Βουνού – Πόλης RUN 15 km.
  2. Λαικό Δρόμο Υγείας 5,2 km. Τρέξιμο ή Δυναμικό Περπάτημα.

 

Ο Αγώνας των 15 km έχει συνολική θετική υψομετρική διαφορά 444 m και περιλαμβάνει 9,6 km χωμάτινο ομαλό δασικό δρόμο στο Βουνό Τσουκαλάς του Πολυγύρου, χωρίς τεχνικές δυσκολίες και 5,4 km άσφαλτο εντός και εκτός πόλης και απευθύνεται σε δρομείς μέσης και και ανώτερης εμπειρίας. Η διαδρομή είναι πανέμορφη, συνδυάζει πόλη και βουνό και έχει θέα προς όλη τη Χαλκιδική, Κασσάνδρα, Σιθωνία, Άγιο Όρος, Χολομώντα και Όλυμπο.

 

Ο Λαικός Δρόμος Υγείας των 5,2 km απευθύνεται σε αρχάριους, ή έμπειρους δρομείς 5 χιλιομέτρων, μαθητές, πεζοπόρους, μέλη συλλόγων (οχι απαραίτητα αθλητικών) και γενικά σε οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει σε ενα δρομικό γεγονός τρέχοντας ή και περπατώντας δυναμικά.  Περιλαμβάνει 4 km άσφαλτο μέσα στην πόλη και 1 km χωμάτινο δρόμο στη φύση.

 

Η Eκκίνηση και ο Tερματισμός και για τους 2 Αγώνες, θα γίνει στο Δημαρχείο του Δήμου Πολυγύρου.

Η εκκίνηση για τα 5,2 km θα δοθεί στις 9.00 το πρωί και η εκκίνηση για τα 15 km θα δοθεί 15 λεπτά αργότερα, δηλαδή στις 9.15.

 

Στον τερματισμό θα δοθούν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες, θα ακολουθήσουν Απονομές – Βραβεύσεις των νικητών της Γενικής Κατάταξης και των ηλικιακών κατηγοριών.

Επίσης θα προσφέρονται τοπικά εδέσματα από το Σύλλογο Γυναικών Πολυγύρου.

 

Περισσότερες πληροφορίες και Εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.polygyrosrun.gr