Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • ΤΕΥΧΟΣ 90 Ιούνιος-Ιούλιος

ΤΕΥΧΟΣ 90 Ιούνιος-Ιούλιος

Αγαπητοί φίλοι και φίλες δρομείς,

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού την περίοδο που, συνήθως, για τους περισσότερους επιφυλάσσει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης είτε σε κάποια παραλία, είτε κάτω από τη σκιά στην πλατεία ενός χωριού, είτε στις άδειες, και ως εκ τούτου ομορφότερες, πόλεις σε όλη τη χώρα.

Και επειδή ως δρομείς το μυαλό μας «τρέχει» μπροστά, σχεδιάζοντας τις δρομικές μας κινήσεις για την επόμενη περίοδο, σκεφτήκαμε ότι αξίζει να εκμεταλλευτούμε αυτές τις χαλαρές ημέρες προετοιμάζοντας, εκτός από το πνεύμα, και το σώμα μας.

Για να σας βοηθήσουμε στην προσπάθεια αυτή, στο πολυσέλιδο αφιέρωμα του νέου μας τεύχους σας προτείνουμε εξειδικευμένα προγράμματα ενδυνάμωσης, σχεδιασμένα από δρομείς ειδικά για δρομείς όλων των επιπέδων, ώστε να αποκτήσετε όχι μόνο περισσότερη δύναμη αλλά και ταχύτητα και ανθεκτικότητα.

Το κεντρικό αφιέρωμα συμπληρώνουν προπονητικά, διατροφικά, ιατρικά και ποικίλα θέματα με στόχο να σας προσφέρουν χρήσιμες πληροφορίες που θα σας κάνουν καλύτερους.
Συγκεκριμένα, μαθαίνουμε τα οφέλη του tempo run αλλά και πώς και σε ποιο βαθμό επηρεάζει την αντοχή η μείωση ή η αποχή από την προπόνηση, κάτι που απασχολεί σίγουρα αρκετούς δρομείς ιδιαίτερα αυτή την περίοδο.
Ανακαλύπτουμε, επίσης, τις θεραπευτικές ιδιότητες του γιαουρτιού και δοκιμάζουμε δροσερά σνακ και γεύματα. Ακόμα, ανεβαίνουμε ευκολότερα τα ανηφορικά κομμάτια στους ορεινούς αγώνες, φτιάχνουμε ψυχολογία ώστε να πετύχουμε νέα ρεκόρ ή, σε περίπτωση που δεν το έχετε τολμήσει έως τώρα, σας προτείνουμε 5 κινήσεις για να βάλετε το τρέξιμο στη ζωής σας ή να παρακινήσετε τους φίλους σας.

Τέλος, ταξιδεύουμε στην μακρινή Κίνα και ανακαλύπτουμε τη δρομική κοινότητα μίας από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου, της Σανγκάης. Τρέχουμε στους δρόμους της, συναντάμε ανθρώπους που ξεχωρίζουν – από εκείνους που μας δίνουν μαθήματα ζωής – και «ξεφυλλίζουμε» το ιστορικό αρχείο του θρυλικού μαραθωνοδρόμου, Στέλιου Κυριακίδη.

Αυτά και πολλά άλλα θέματα συνθέτουν την πλούσια ύλη του νέου μας τεύχους, που έρχεται να σας κρατήσει σε δρομική φόρμα και αυτό το καλοκαίρι.

Πάρτε μια γεύση από τα σημαντικότερα θέματα του RUNNER MAGAZINE 90
και αν σας φαίνονται ενδιαφέροντα μοιραστείτε τα με τους φίλους σας στο Facebook κάνοντας like Like ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ RUNNER ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! on Facebook

Προγράμματα ενδυνάμωσης
για όλους τους δρομείς

Αποχή από την προπόνηση:
πώς και σε ποιο βαθμό επηρεάζει;

Μία υπερτροφή στο ψυγείο μας

Η προπόνηση κλειδί

Προπονήσεις προσαρμογής για καλύτερη απόδοση στην ανηφόρα

Ανακαλύπτουμε τη δρομική κοινότητα της Σανγκάης

Γίνε δρομέας σε 5 κινήσεις

Διαχείριση άγχους στον αγώνα

Ελπίζοντας ότι θα απολαύσετε ένα ακόμα τεύχος του RUNNER MAGAZINE σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Φιλικά,

Νίκος Πολιάς
Εκδότης

Γίνε συνδρομητής και κέρδισε χρόνο και χρήματα!

Βρες το στα περίπτερα και σε 38 σημεία σε όλη την Ελλάδα

 

 

 

Η διεύθυνσή μας είναι:

ALL ABOUT RUNNING

LASKARATOU 5

Athens, ATTIKI 11141

Greece