Δελτία Τύπου

  • Home
  • /
  • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΙΣ 31/10/2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΙΣ 31/10/2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΙΣ 31/10/2021

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 31/10/2021 το πρωί, επίσκεψη, στο Μουσείο του Μαραθωνίου Δρόμου στον Μαραθώνα.

Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου που θα συμμετάσχουν, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα εκθέματα του Μουσείου μέσα από τις συλλογές Σπύρου Λούη, του Χαρίλαου Βασιλάκου, του Στέλιου Κυριακίδη, του Γρηγόρη Λαμπράκη, του Τάκη Σκουλή κ.α.. Οι εκθέσεις για τις Ολυμπιακές Δάδες, τις Ολυμπιακές Αφίσες, για τους διεθνείς μαραθωνίους και φυσικά για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, θα μας ταξιδέψουν νοερά στις μεγάλες προσωπικότητες που πρωταγωνίστησαν στους αγώνες αυτούς, θυμίζοντάς μας παράλληλα τα ευγενή ιδανικά και τις αξίες του αθλητισμού.

Η είσοδος στο Μουσείο θα γίνει στις 10.15 π.μ.
Το αντίτιμο της επίσκεψης είναι 2 ευρώ κατ’άτομο.
Για την είσοδο στο χώρο, ισχύουν οι συνήθεις υγειονομικοί κανόνες της επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού, νόσησης και rapid test 48ώρου.
Η μετάβαση στο Μουσείο θα γίνει ατομικά.

Την ίδια ημέρα, στο εξωτερικό χώρο του μουσείου, είναι προγραμματισμένη η παράδοση ολυμπιακής δάδας από τους αγώνες του Βερολίνου το 1936, από την Ένωση Αρμενίων Αθλητών, προς το Μουσείο. Ο σύλλογος μας θα έχει την ευκαιρία να δώσει το παρόν σε αυτή τη σημαντική τελετή και να υποδεχθεί μαζί με τους υπεύθυνους του Μουσείου την αντιπροσωπεία των Αρμενίων αθλητών και το ιστορικό κειμήλιο των Ολυμπιακών αγώνων του 1936.

Μετά την επίσκεψη μας, η ομάδα των Αθηναίων Δρομέων θα γευματίσει σε ταβέρνα της γύρω περιοχής.

Για συμμετοχές παρακαλούμε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά: georgios_vlassis@hotmail.com και τηλεφωνικά στον κ. Γεώργιο Βλάσση 6932339726 μέχρι την Πέμπτη 28/10/2021.
Για την συμμετοχή σας θα χρειαστεί να μας δηλώσετε τα παρακάτω στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, αριθμός ατόμων.

Για την καλύτερη διαχείριση της δράσης μας, παρακαλείσθε επίσης να μας δηλώσετε, αν προτίθεστε να συμμετάσχετε και στο γεύμα που θα ακολουθήσει μετά την επίσκεψη.

Οι φίλοι δρομείς που θα έρθουν μαζί μας μπορούν να συνδυάσουν την επίσκεψη αυτή με μια πρωινή προπόνηση στην περιοχή, εν’όψει και του επικείμενου αγώνα του Μαραθωνίου Δρόμου στις 14/11.

Για το ΔΣ