Δελτία Τύπου

  • Home
  • /
  • 4ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος – Βραβεύσεις Εθελοντών

4ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος – Βραβεύσεις Εθελοντών

Ο 4ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος πέρασε στην ιστορία. Ήρθε η ώρα να βραβευθούν οι εθελοντές, που με την πολύτιμη προσφορά τους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του.

Στις 24 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Σάββατο, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κος Διαμαντής Γεώργιος και το μέλος Μπέλλος Ηλίας επισκέφθηκαν αρχικά την Ελευσίνα και τα γραφεία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ. Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα παρέδωσαν στον πρόεδρο κο Καλυμνάκη Ιωάννη και στα παρευρισκόμενα μέλη του συλλόγου, το βραβείο, τους επαίνους και τις φανέλες των εθελοντών.

Στη συνέχεια πήγαν στα Μέγαρα για να βραβεύσουν το δήμο Μεγαραίων και τις εθελοντικές ομάδες των Μεγάρων. Στο Στάδιο Μεγαραίων Ολυμπιονικών παρέδωσαν το βραβείο στον κο Κυριακίδη Ιερόθεο, για το Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, που στήριξε με την υλικοτεχνική υποδομή του τον αγώνα.

Στη συνέχεια δόθηκε το βραβείο στην ΚΟΥΡΟΣ Α.Ο. ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. Το βραβείο παρέλαβε ο κος Νάστος Παναγιώτης. Για την ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΕΓΑΡΙΤΩΝ το βραβείο παρέλαβε ο κος Κουτουλίδης Δανιήλ. Για το Σώμα Έρευνας και Διάσωσης το βραβείο παρέλαβαν ο πρόεδρος κος Σουριτζίδης Ανδρέας και η κα Κουνέλη Ελένη.

Ο επόμενος σταθμός ήταν τα Εξαμίλια. Για την δημοτική κοινότητα Εξαμιλίων το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Εξαμιλίων κος Βλάσσης Αλέξανδρος. Για την πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Κορινθίων, κα Λύτρα Κωνσταντίνα που παραχώρησε το κτίριο του ΚΑΠΗ Εξαμιλίων για να γίνει κεντρικός σταθμός του αγώνα, το βραβείο παρέλαβε ο κος Βλάσσης Αλέξανδρος. Ακολούθησε η βράβευση του κου Κακούρη Αλέξανδρου, ιδιοκτήτη του ΚΑΦΕ ΑΙΓΛΗ που για 3η συνεχή χρονιά μαγειρεύει για τις ανάγκες των δρομέων στον Κεντρικό Σταθμό των Εξαμιλίων. Για τον Σύλλογο ΕΦΥΡΑΙΟΙ ΩΚΥΠΟΔΕΣ και την εθελοντική προσφορά τους να κρατήσουν ανοιχτό τον Κεντικό Σταθμό των Εξαμιλίων, το βραβείο παρέλαβε ο κος Στάικος Μανώλης.

Τέλος στον Ισθμό της Κορίνθου για το ΚΑΦΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, έπαινο δόθηκε στην κα Μαργαρίτα, για την στήριξη που παρείχε στους εθελοντές.

Το κλίμα στις βραβεύσεις ήταν πολύ ευχάριστο. ‘Όλες οι ομάδες υποσχέθηκαν ότι θα είναι παρούσες στον 5ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΕΙΟ ΔΡΟΜΟ.

Πολλές ευχαριστίες σε όλους για την προσφορά τους ως εθελοντές στον αγώνα.

Για την Οργανωτική Επιτροπή.