Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Δελτίο Τύπου – 8ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αντιπάρου

Δελτίο Τύπου – 8ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αντιπάρου

Ανακοίνωση για τον «8ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αντιπάρου»

O “Αγώνας Υγείας Αντιπάρου” έχει καταφέρει να εξελιχθεί και να προσφέρει πολλά χαμόγελα και ευχάριστες στιγμές κεντρίζοντας το ενδιαφέρον της δρομικής κοινότητας. Δίνοντας προτεραιότητα στους δρομείς και περιπατητές, ο πολιτιστικός Σύλλογος αποσκοπεί σε μια διοργάνωση γιορτή στο ξεκίνημα του καλοκαιριού, με βασικό σκοπό την προβολή της Αντιπάρου και την προαγωγή του αληθινού αθλητικού πνεύματος.
Κάθε δράση του αγώνα, κάθε μικρή προσθήκη και βελτίωση, γίνονται για τους δρομείς που τιμούν με την παρουσία τους τον Δρόμο Υγείας Αντιπάρου για 7 χρόνια. Αυτή η ανθρωποκεντρική προσέγγιση είναι που κάθε χρονιά μας ωθεί στο να λάβουμε υπόψη δεκάδες παραμέτρους για την ημερομηνία διεξαγωγή τους αγώνα.
Σεβόμενοι τους αθλητές που ταξίδευαν από πολλά μέρη της Ελλάδος προς την Αντίπαρο, την επερχόμενη προεκλογική περίοδο (δημοτικές, περιφερειακές, Ευρωκοινοβουλίου), τις αντίστοιχες αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στις Κυκλάδες, τις καιρικές συνθήκες και κυρίως την αβεβαιότητα για την χρονική διάρκεια των εκλογών, το αρχικό πλάνο για πραγματοποίηση του αγώνα στις 02 Ιουνίου αναβάλλεται προσωρινά.
Η ενέργεια και το πάθος των μελών του συλλόγου για τον “Αγώνα Υγείας Αντιπάρου” δεν χάνεται. Θα μεταφερθεί και θα τροφοδοτήσει νέες πολιτιστικές δράσεις για το καλοκαίρι του 2019 που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις μελλοντικές δράσεις του συλλόγου μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα www.antiparosenplo.gr

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Eυσταθιανός Παναγιώτης