Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Ανοιχτή προπόνηση 5th Lycabettus Run!

Ανοιχτή προπόνηση 5th Lycabettus Run!

Μετά την επιτυχία της περσινής σειράς ανοιχτών προπονήσεων, η οργανωτική επιτροπή του 5ου Lycabettus Run που θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου 2019, αποφάσισε την συνέχιση της δράσης και για την φετινή διοργάνωση. Έτσι λοιπόν το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή προπόνηση για τους δρομείς που θέλουν να γνωρίσουν τις υπέροχες Trail διαδρομές του Lycabettus Run, καθώς και τα υπόλοιπα μονοπάτια του Λυκαβηττού.

Την προπόνηση θα κατευθύνει η κορυφαία Ελληνίδα δρομέας Χρυσοστομία Ιακώβου, προπονήτρια της SE TRAINING. Η προπόνηση απευθύνετε σε όλους, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης.

Σε κάθε συνάντηση, θα προηγείται καθοδηγούμενη προθέρμανση και ενώ η άσκηση θα ολοκληρώνεται με σύντομη αποθεραπεία. Τα προσωπικά είδη των δρομέων θα φυλάσσονται προαιρετικά στο χώρο του ξενοδοχείου.

Η συμμετοχή των δρομέων στην προπόνηση είναι δωρεάν ενώ δεν υπάρχει καμία οικονομική ή άλλη υποχρέωση από πλευράς τους πλην της τήρησης των οδηγιών των συνοδών. Δεν προβλέπεται κράτηση θέσεων για το πρόγραμμα οπότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται ελεύθερα στο χώρο συγκέντρωσης που θα είναι το lobby του ξενοδοχείου St. George Lycabettus.

  • Ώρα συγκέντρωσης: 09:30 π.μ.
  • Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.
Σας περιμένουμε!

Περισσότερες πληροφορίες για το 5th Lycabettus Run στην ιστοσελίδα: www.lycabettusrun.gr και στη σελίδα facebook: www.facebook.com/lycabettusrun.

Πληροφορίες για του συντάκτες:

Γραφείο τύπου Lycabettus Run

Διονυσία Μαρίνου

Τηλ.: +30 215 555 3665

Κιν.: +30 694 559 3806

Email: press@lycabettusrun.gr

Site: www.lycabettusrun.gr

Facebook Page: www.facebook.com/lycabettusrun