Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Λαϊκός δρόμος “Αρκάδων ποιμένων” – ενημέρωση

Λαϊκός δρόμος “Αρκάδων ποιμένων” – ενημέρωση

ΛΑΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ‘ΑΡΚΑΔΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ’

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΔΡΟΜΕΩΝ
ΜΕΤΑΒΑΣΗ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Εκ μέρους των διοργανωτών, και σε συνέχεια της προκήρυξης που έχει ήδη κυκλοφορήσει σας γνωρίζουμε ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για τον λαϊκό αγώνα ορεινού ανωμάλου δρόμου στα μονοπάτια των “Αρκάδων Ποιμένων” στη βόρεια πλευρά του όρους “Μαίναλον”, με επίκεντρο το δημοτικό διαμέρισμα Βαλτεσινίκου του δήμου Γορτυνίας της μαγευτικής Αρκαδίας.

Μεταφορά των Δρομέων στο Βαλτεσινίκο
Παρακαλούμε τους Δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή για μεταφορά με το Πούλμαν της διοργάνωσης να επικοινωνήσουν για κράτηση θέσης στο τηλέφωνο
210 3625168 κα Ελένη Μπερτσάτου
Η αναχώρηση θα γίνει στις 6,30 το πρωί της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Καραϊσκάκη (Μεταξουργείο, σταθμό ΜΕΤΡΟ).
Από το Βαλτεσινίκο στο σημείο εκκίνησης η μετακίνηση θα γίνει πεζή
Σημείο εκκίνησης: Ο προαύλιος χώρος του ιστορικού μοναστηριού «Αγιονικόλας» που βρίσκεται 1,5 χιλμ βορειοανατολικά του Βαλτεσινίκου.
Σημείο τερματισμού: Η κεντρική πλατεία του χωριού Βαλτεσινίκου του Δήμου ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016
Ώρα εκκίνησης: Οι αγώνες και των δύο κατηγοριών (Α΄ & Β’), θα ξεκινήσουν στις 10:20 το πρωί της παραπάνω Κυριακής, αμέσως μετά τη σύντομη δοξολογία για την ιστορική επέτειο της μάχης του «Αγιονικόλα» το 1826.
Σημειώνουμε ότι η διαδρομή είναι μετρημένη, όπως επίσης καθ΄ όλο το μήκος της θα υπάρχουν σημεία ελέγχου με παρατηρητές.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν με όλες τις συνθήκες εκτός αν αυτές προβλέπονται τέτοιες ώστε να κινδυνεύει η υγεία των δρομέων (πρόβλεψη καταιγίδας κεραυνών, κτλ.)
Για την διευκόλυνση και την αρτιότερη υποστήριξή τους, παρακαλούνται οι δρομείς να δηλώσουν τη συμμετοχή τους για τον αγώνα έγκαιρα μέσα απο το site www.anatrexo.gr
Οι εγγραφές θα κλείσουν Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου

Επιτροπή Διοργάνωσης