Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Ενημέρωση – Διευκρινήσεις Αγώνα Αλσους Δαφνίου

Ενημέρωση – Διευκρινήσεις Αγώνα Αλσους Δαφνίου

ΑΓΩΝΑΣ ΑΛΣΟΣ ΔΑΦΝΙΟΥ 8/1/2017

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει την χαρά και την ικανοποίηση του, για την μαζική έως τώρα συμμετοχή στους αγώνες των 10χλμ και 2 χλμ στο Άλσος Δαφνίου
Επίσης για την καλύτερη διευκόλυνση σας μπορείτε όσοι δεν έχετε τακτοποίηση την οικονομική εκκρεμότητα του αγώνα του Άλσους Δαφνίου μπορείτε πέρα από την τραπεζική συναλλαγή να το κάνετε στον σύλλογο του ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ Τέταρτη 20.00-22.00 και Πέμπτη 19.00.-22.00 Νικίου 56 Αιγάλεω η τέλος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας Παρασκευή 6/1 στο πνευματικό κέντρο Γιάννης Ρίτσος επίσης στο Αιγάλεω.

Παράκληση να διαβάσετε προσεκτικά και να ακολουθήσετε τις οδηγίες:

1. Για την ασφαλή και γρήγορη παραλαβή των αριθμών-chip, θα υπάρξουν τραπέζια με αλφαβητική σειρά από έως ανά τραπέζι. (π.χ από Α-Θ Η-Ο ).
2. Η γραμματεία του αγώνα θα ξεκινήσει την λειτουργία στις 08:15. Παρακαλούνται όλοι να προσέλθουν κατά το δυνατόν ενωρίτερα, για την παραλαβή του αριθμού και το chip και πάντως, το αργότερο μέχρι τις 09:00 π.μ., ώστε να εξυπηρετηθούν γρήγορα.
3. Οι προσερχόμενοι με Ι.Χ. συνιστάται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στην ΙΕΡΑ ΟΔΟ (κοντά στην μονή ΔΑΦΝΙΟΥ και τον Βοτανικό κήπο) και όχι στους δρόμους δεξιά του Δημοσίου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου, γιατί η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη και δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες θέσεις parking. ΠΡΟΣΟΧΗ μην σταθμεύετε σε γωνίες-σταυροδρόμια, διότι υπάρχει πρόβλημα με τα Λεωφορεία της ΕΘΕΛ που στρίβουν.
4. Για όσους θα προσέλθουν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σημειώνεται: Υπάρχουν γραμμές Α16 (ΣΤ ΛΑΡΙΣΗΣ – ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΕΣΩ ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ) & Β16 (ΣΤ ΛΑΡΙΣΗΣ – ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΕΣΩ Λ ΑΘΗΝΩΝ) στάση ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ. Επίσης στο σημείο πηγαίνουν οι γραμμές 845 ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΠΛ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ) – ΕΛΕΥΣΙΝΑ, στάση ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ και 866 ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΣΤ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ) πάλι στάση ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ. Από την στάση Ψυχιατρείο, οι συμμετέχοντες, θα περπατήσουν περίπου 500 μέτρα.
5. Τα ατομικά είδη των αθλητών, για όσους δεν τα αφήσουν στα Ι.Χ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ, θα φυλαχθούν σε ειδικό χώρο στην εκκίνηση.
6. Το Νούμερο μαζί με φάκελο που περιέχει και το chip χρονομέτρησης το chip μετά τον αγώνα το επιστρέφετε . Επίσης θα παραλαμβάνει μια τσάντα που θα έχει : Μετάλλιο, 1 πορτοκάλι, 1 μπουκάλι νερό.
7. Οι διοργανωτές θα προσφέρουν ζεστό τσάι (παραδοσιακά), που φτιάχνει, με μυστική συνταγή, η κυρά Γιαννούλα Σαμίου (όποιος δεν το έχει δοκιμάσει έχει χάσει…..). καθώς και γλυκό.
8. Δεν υπάρχουν ηλικιακές κατηγορίες. Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στον Χαρίλαο Γεωργατσώνα .
9. Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα καλύψει την αφετηρία, τον τερματισμό αλλά και το 5ο χιλιόμετρο (μέσο της διαδρομής).
10. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο site του συλλόγου
11. Ο αγώνας θα γίνει κανονικά με οποιαδήποτε καιρικές συνθήκες
12. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν τα νούμερο τους 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα από τον χώρο της εκκίνησης
www.apollonrunnersclub.gr και στο Facebook ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.
Καλό αγώνα, καλό τερματισμό και καλή αγωνιστική χρονιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Σ. «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ