Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών – Ενημέρωση εκδρομής για το Μαραθώνιο Ολυμπίας

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών – Ενημέρωση εκδρομής για το Μαραθώνιο Ολυμπίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
2ημερη ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΔΥΑ στην ΟΛΥΜΠΙΑ
3oς ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
ΑΡΧΑΙΑ ΗΛΙΔΑ – ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ
Αγαπητά Μέλη Φίλοι Δρομείς που συμμετέχετε με την Ομαδική εγγραφή και εκδρομή του ΣΔΥΑ στον 3ο Μαραθώνιο Ολυμπίας και τους παράλληλους αγώνες, Ημιμαραθώνιο και αγώνα 12χλμ, που θα γίνουν το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017, σας γνωρίζουμε ότι
Η αναχώρηση του Πούλμαν θα γίνει το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 το πρωί, ώρα 07.30 από την πλατεία Καραϊσκάκη, στάση Μετρό Μεταξουργείο, μπροστά στο ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕΥ.
Θα υπάρχουν 2 Πούλμαν 50 θέσεων και 20 θέσεων. Οι υπεύθυνοι της εκδρομής θα φροντίσουν για την τακτοποίησή σας στο αντίστοιχο Πούλμαν
Έχει γίνει κράτηση διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία ΚΡΟΝΙΟΝ και ΗΛΙΣ στην Ολυμπία.
Το πρόγραμμα της εκδρομής:
Σάββατο 27/03 ώρα 07.30πμ αναχώρηση από Αθήνα, άφιξη στην Ολυμπία,
Στις 13.30μμ θα παρακολουθήσουμε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αρχαίας Ολυμπίας την τελετή Βράβευσης των Πρεσβευτών των Αξιών του Ολυμπιακού Πνεύματος.
Η παρουσία μας θα αποτελέσει ξεχωριστή τιμή για την διοργάνωση.
Μεσημέρι φαγητό
Παραλαβή Αριθμών συμμετοχής:
Έχουμε φροντίσει για την παραλαβή των αριθμών σας. Όσοι θα τρέξουν τον αγώνα των 12χλμ θα παραλάβουν τους αριθμούς τους στο σημείο εκκίνησης του αγώνα στην Αρχαία Ήλιδα.
Όσοι θα τρέξουν στον Ημιμαραθώνιο και στον Μαραθώνιο θα παραλάβουν τους αριθμούς τους από την κα Μπερτσάτου το βράδυ του Σαββάτου, στο ξενοδοχείο που θα καταλύσουμε.
Σάββατο απόγευμα, αναχώρηση από την Ολυμπία με τους δρομείς των 12ΧΛΜ (η ώρα αναχώρησης θα γίνει γνωστή έγκαιρα) για την Αρχαία Ήλιδα (αρχαιολογικός χώρος) όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης των αγώνων και θα ξεκινήσει ο αγώνας των 12χλμ με κατεύθυνση την πόλη της Αμαλιάδας. Μετά τον τερματισμό του αγώνα θα αναχωρήσουμε για την Ολυμπία (θα ενημερωθείτε για την ώρα αναχώρησης από την Αμαλιάδα).
Κυριακή 26/3 μετά το πρωινό συγκέντρωση των Δρομέων μπροστά στο Δημαρχιακό Μέγαρο για επιβίβαση στα Πούλμαν και αναχώρηση για το σημείο εκκίνησης των αγώνων, για τον Ημιμαραθώνιο στον Πύργο, για τον Μαραθώνιο στην Αμαλιάδα. Οι ώρες αναχώρησης θα ανακοινωθούν έγκαιρα.
Μετά τον τερματισμό των 2 αγώνων επιστροφή στο ξενοδοχείο, ετοιμασία για αναχώρηση. Θα υπάρχει εύλογος χρόνος για φαγητό.
Η αναχώρηση από την Ολυμπία για Αθήνα θα γίνει στις 4 το απόγευμα
Για το Δ/Σ του ΣΔΥΑ
Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Ελένη Μπερτσάτου Σπυριδούλα Μπούκα