Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Ευχαριστήρια επιστολή προς όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας στην πληγέντα περιοχή μας

Ευχαριστήρια επιστολή προς όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας στην πληγέντα περιοχή μας

Με την παρούσα ευχαριστήρια επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας για την πολύτιμη και σημαντική προσφορά και βοήθεια σας στις πολύ τραγικές και πρωτόγνωρες και ακραίες καταστάσεις που βιώνουμε όλο αυτό το διάστημα. Ζήσαμε και ζούμε μια τεράστια θλίψη έναν μεγάλο θρήνο καθημερινά. Με την δική σας αλληλεγγύη και την απίστευτα από την πρώτη στιγμή εθελοντική σας μεγάλη και αστέρευτη προσφορά, παίρνουμε την δύναμη και μας φωτίζεται με την ελπίδα για ζωή,μετά από την μαύρη Δευτέρα που μας σημάδεψε βαθιά και αιώνια.
Μας βοηθάτε με όλες σας τις δυνάμεις και τις δυνατότητες να σταθούμε όρθιοι και δυνατοί στον δύσκολο αγώνα αυτό.
Αστείρευτο ενδιαφέρον και ανησυχία από όλους σας από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Εμείς όλοι μαζί εθελοντές και από τον τόπο μας, τον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε αλλά και από παντού φίλοι εθελοντές από την πρώτη στιγμή στο πόδι είμαστε εδώ δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν την άμεση ανάγκη σε κάθε λεπτό. Μας βασανίζει όμως και θα μας βασανίζει για πάντα ένα μεγάλο γιατί! Γιατί τόσες ζωές?
Γιατί η αδιαφορία? Γιατί η ανευθυνότητα? Γιατί γιατί γιατί…? Δεν είναι νομίζω η ώρα να ψάχνουμε τώρα για τις ευθύνες, που είναι τεράστιες.
Εμείς τώρα με την δίκη σας δύναμη και στήριξη πρέπει να σταθούμε δυνατοί και αλώβητοι! Οι συνάνθρωποι μας, μας θέλουν δίπλα τους δυνατούς και πάνω από όλα ψύχραιμους. Η πληγή είναι μεγάλη, πολύ μεγάλη, αλλά με τον χρόνο θα βοηθήσουμε να επουλωθεί όσο το δυνατόν από όλους μας. Σας ευχαριστούμε για όλα!

Με εκτίμηση Βλάσης Καραβασίλης.