Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2017 για το Σ.Δ.Υ.Πάτρας

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2017 για το Σ.Δ.Υ.Πάτρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κοπή Πρωτοχρονιάατικης πίτας 2017

Στην κατάμεστη αίθουσα της καφετέριας Μυλωνάς έναντι του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέα Πατρών πραγματοποιήθηκε, η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Σε μία άκρως ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα συναντήθηκαν αθλητές, μεγάλοι και μικροί, παλιοί και νέοι, μέλη και φίλοι του συλλόγου σε μια μικρή γιορτή και ευκαιρία για αλληλογνωριμία, συζήτηση και ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά.
Η πρόεδρος του Δ.Σ., κα Ελένη Παναγιωτοπούλου στο καλωσόρισμά της, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, την εμπιστοσύνη και την έμπρακτη συμπαράστασή τους προς το σύλλογο, για την ανάπτυξη και διάδοση του δρομικού κινήματος στην περιοχή μας. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, κος Δημήτριος Δριβίλας, ο Σύμβουλος Δημάρχου στα θέματα Αθλητισμού, κος Τάκης Πετρόπουλος, εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ, κος Απόστολος Αποστολόπουλος, εκπρόσωποι του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Ευχαριστούμε για την παρουσία τους τα παλιά και ιδρυτικά μέλη του Σ.Δ.Υ.Π., κο Σπαγαδώρο Διονύσιο, κα Νικολοπούλου Αριστέα, κο Καναβό Νίκο, κο Γεωργουλόπουλο Σπύρο, κο Παπαδόπουλο Βασίλη, καθώς επίσης τα μέλη των συγγενών δρομικών συλλόγων Φειδιππίδη & Φαέθων, την Πολιτιστική Δράση Βραχνεΐκων και τον προπονητή του SMART RUN, κο Ιωάννη Δαγκόγλου με τους σπουδαίους αθλητές του, μεταξύ των οποίων, η πρωταθλήτρια μαραθωνίου Σοφία Ρήγα για την παρουσία τους.
Τα δύο φλουριά της βασιλόπιτας κληρώθηκαν στους αθλητές Χρήστο Υφαντή, ο οποίος κέρδισε ένα ρολόι SUUNTO από την Electronet (Παπανδρικόπουλος, Κορίνθου 204) και Νικόλαο Νικολάου, ο οποίος κέρδισε μία δωροεπιταγή αξίας 100€ για αθλητικά παπούτσια από το νέο κατάστημα Oxygen (Αγίου Ανδρέου 89-91, Πάτρα).
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις συνεργαζόμενες με το σύλλογο, πατρινές επιχειρήσεις για τα πλούσια δώρα που προσέφεραν για τη λαχειοφόρο κλήρωση: Electronet, Oxygen, Body Building Club, Μελισσότοπος, Ξηροί καρποί Σιδέρης, Ποτοποιία Χάχαλης, Λευκά Είδη Βυθούλκας, Μικροβιολογικό Εργαστήριο Ελένης Παναγιωτοπούλου.
Εκ μέρους του Δ.Σ.