Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Εορταστική Εκδήλωση Τιμητικών Βραβεύσεων – Κοπή Πίτας ΣΔΥΑ 2019

Εορταστική Εκδήλωση Τιμητικών Βραβεύσεων – Κοπή Πίτας ΣΔΥΑ 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΔΥΑ

Εορταστική Εκδήλωση Τιμητικών Βραβεύσεων – Κοπή Πίτας ΣΔΥΑ 2019

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ετήσια εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ).

Αρκετά Μέλη του Συλλόγου, Φίλοι και επίσημοι καλεσμένοι βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου στο αμφιθέατρο ‘Αντώνης Τρίτσης’ του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Αθήνας με την ευγενική παραχώρηση του ΟΠΑΝΔΑ και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά με την προσδοκία η καθημερινότητά μας να γίνει ακόμη καλύτερη.

Όπως ανέφερε η Πρόεδρος του ΣΔΥΑ, κυρία Ελένη Μπερτσάτου, ο ΣΔΥ Αθήνας έκλεισε ήδη 38 χρόνια συνεχούς πορείας μέσα στο Δρομικό χώρο, 38 χρόνια προσφοράς προς την κοινωνία, τον αθλητισμό και τον Πολιτισμό μέσα από τις διάφορες δράσεις του, οι οποίες έχουν πάντα βασικό στόχο να αναδείξουν το τρέξιμο και την σημασία του στον σύγχρονο τρόπο ζωή.

Εξακολουθεί και παραμένει ένα ζωντανό κύτταρο της Κοινωνίας μας πρόσθεσε, γιατί πιστεύουμε ότι το Δένδρο του ΣΔΥΑ έχει ψυχή, έχει κλαδιά που μεγαλώνουν και απλώνονται παντού. Οι ρίζες του είναι οι Αρχές και οι Κανόνες του, τα κλαδιά του είναι τα Μέλη του και οι φίλοι Δρομείς που τον στηρίζουν.

Το διαχρονικό μήνυμά του έχει γίνει θεσμός σε όλους τους δρομικούς χώρους.

Το τρέξιμο είναι η καλύτερη επένδυση για την Υγείας μας

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,

Ο κ. Γρηγόρης Λαμπράκης από την Οργανωτική Επιτροπή Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και η κα Μαρία Λαμπράκη

Ο κ. Χάρης Βασιλάκος εγγονός του 1ου Μαραθωνοδρόμου στην ιστορία του Μαραθωνίου Δρόμου ‘Χαρίλαου Βασιλάκου’ με την σύζυγό του κα Εύη Βασιλάκου και τον υιό  του Διονύση Βασιλάκο.

Ο κ. Γεώργιος Ηλιόπουλος (Δάσκαλος)

Ο κ. Κώστας Παναγούλιας εμπνευστής και Θεσμικός Υποστηρικτής των Αγώνων ‘Θεοδωράκεια’  και ‘Μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων’ με την σύζυγό του κα Ματίνα Παναγούλια

Ο κ. Θεόδωρος Κασάνης  (πρώην)Πρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά

Ο κ. Γεώργιος Διαμαντής Γεν. Γραμματέας της ΕΟΣΛΜΑ –Υ & Πρόεδρος Α.Π.Σ. Αθηναίοι Δρομείς μαζί με το Μέλος του Δ/Σ κα Μαρία Γκέκα.

 

Ο κ. Βασίλης Πνευματικός (πρώην) Πρόεδρος Α.Σ. ΣΑΦΑΝΣ με τον κ. Νίκο Παγκαλάκη Γεν. Γραμματέα και την κα Χριστίνα Λοϊζου Ταμία

Ο κ. Παύλος Λέκκας Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Ν. Προαστείων ‘Ο ΕΥΚΛΗΣ’ με τον κ. Χρήστο Γαλάνη Γεν. Γραμματέα

Ο κ. Βασίλειος Παππάς Πρόεδρος Α.Σ. ΠΑΛΛΗΝΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ

Ο κ. Βλάσσης Καραβασίλης Πρόεδρος του Α.Σ. Τελμησσός Ν. Μάκρης με την σύζυγό του κα Μαρία Μαργαρίτη, και τον κ. Ανδρέα Πανούτσο Έφορο και Μέλη του Συλλόγου

Ο κ. Δημήτρης Τουμανίδης Πρόεδρος του Α.Σ.  ΣΔΡΟΚΟΝΙΚΕΡ

Ο κ. Δημήτρης Ζωναράς Πρόεδρος Π.Δ.Σ. ΟΔΥΣΣΕΑΣ Πετρούπολης.

Εκπροσώπησαν τον Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ Δ. Αττικής  ο κ. Σταύρος Τσιμακίδης Ταμίας του Συλλόγου και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και ο κ. Μιχάλης Πασπάτης.

Ο κ. Κώστας Λιαπής εκπρόσωπος του Δ/Σ Α.Σ. Τροκαντερό

Ο κ. Ξυδιανός Αντώνιος με ομάδα του Ε.Ε.Σ. Τμήμα Σαμαρειτών Ναυαγοσωστών, παράρτημα Πειραιά.

Η κα Διάκου Μαρία  του Ε.Ε.Σ. Αθήνας Τμήμα Πρόνοιας

Ο κ.Mariano Domigo Πρόεδρος του Fillipino Volontiers Club

Ο κ. Κώστας Τσαγκαράκης Ιδρυτικό Μέλος του ΣΔΥΑ και πρώην Πρόεδρος

Ο  Νίκος Τελατινίδης,  πρώην Πρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας

Ο κ. Στάθης Ζερβός εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού πρακτορείου  Ιφιγένεια Τουρς

Οι κκ. Τσατσακλάς Νικόλαος και Στέργιος Σιούτης από το ΑΣΣΤΥ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρευρέθησαν η κα Βασιλική Μονογιού και  ο κ. Στέλιος Πρασσάς

Ο ΣΔΥΑ ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τίμησε κορυφαίους Δρομείς, Μαραθωνοδρόμους, τα  Μέλη που τερμάτισαν στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, και τους Εθελοντές Αιμοδότες.

Τιμήθηκαν:

Η κα Ελευθερία Πετρουλάκη 1η Νικήτρια του  Πανελληνίου Πρωταθλήματος

στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Ο κ. Παναγιώτης Γερακός για το Προπονητικό του Έργο

Ξεχωριστή και εξαιρετικά τιμητική ήταν η Βράβευση για την κα Γεωργία- Ζωζώ Χριστοδούλου την πρώτη Μαραθωνοδρόμο στην νεώτερη Ελληνική Ιστορία του Μαραθωνίου Δρόμου, την διαχρονική Εθελόντρια της Ιδέας και της Πράξης για την συνέχεια αυτού του αγωνίσματος.

Τιμήθηκε επίσης ο Παναγιώτης Παπαντωνίου, ο διαχρονικός Δρομέας Μαραθωνοδρόμος για την 40χρονη πορεία του μέσα στον δρομικό χώρο και επιπλέον για την συνεχή παρουσία του στους αγώνες Δρόμου Υγείας που διοργανώνει ο ΣΔΥ Αθήνας κάθε χρόνο στον Άγιο Κοσμά στο Ελληνικό.

Οι Μαραθωνοδρόμοι Μέλη του ΣΔΥ Αθήνας που σύμφωνα με την κατάταξη τερματισμού του ΣΕΓΑΣ ήταν στη 1η 10αδα

Ο Σεραφείμ Μητσάκης, ο Νίκος Μπουνιαλέτος, ο Θάνος Ευφραιμίδης, ο Alessndro Pillisio, o Γεώργιος Μενδρινός,  ο Δημήτρης Ραζέλος, ο Ιωάννης Αντωνακάκης, η κα Άννα Τσιολάκου, ο Ανδρέας Μαρκαντώνης, και ο Ευστράτιος Μοριανός

Για την 1η συμμετοχή της στον  36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Η κα Γλυκερία Μπαρτζώκα

Στο πρόσωπο του Διαχρονικού  Εθελοντή  Αιμοδότη για το 2018 τιμήθηκε ο Εθελοντής Αιμοδότης Μέλος μας  Δημήτρης Παπαεμμανουήλ

Στο πρόσωπο του Εθελοντή Αιμοδότη Γιάννη Σαρρή τιμήθηκε κάθε Εθελοντής Αιμοδότης που προσφέρει για πρώτη φορά το πολύτιμο δώρο ζωής στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας

Το φλουρί κλήρωσε στον κ.  Κώστα Δράκο Μέλος του Συλλόγου μας

Ακολούθησε δεξίωση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥΑ