Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Music Now 2016

Music Now 2016

ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Δ. Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ κ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
MUSIC NOW 2016
MEΡΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για άλλη μία φορά, φέτος το καλοκαίρι, στο πλαίσιο του MUSIC NOW, του θεσμού που από την πρώτη στιγμή απέκτησε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση κοινού και καλλιτεχνών και συζητήθηκε έντονα στους κύκλους των καλλιτεχνών και των πολιτιστικών δρώμενων, θα φιλοξενήσει στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου, μουσικές προτάσεις από παλαιούς και νέους δημιουργούς και δίνοντας την ευκαιρία στους ανθρώπους του πολιτισμού να εκφραστούν μέσα από ένα νέο σύγχρονο θεσμό που τόσο έχουμε ανάγκη στις μέρες μας.
Ενδεικτικά, θα μας επιτρέψετε να σας αναφέρουμε τις περσινές συμμετοχές:
ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ [ΟΠΕΡΕΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΟΥ-ΟΠΕΡΑ ΒΑΛΙΤΣΑΣ] – Θ.ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ – Ρ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ – Θ . ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ -Ε. ΠΑΣΠΑΛΑ -Τ.ΦΑΡΑΖΗΣ -Μ.ΣΟΥΡΒΙΝΟΣ –SMYRNA -M. ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ -Κ. ΠΟΛΕΜΗ -Σ.ΛΑΝΤΣΙΑΣ -Γ.ΚΙΟΥΡΤΣΟΓΛΟΥ – D.LYNCH -Δ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ από το χώρο της σύγχρονης μουσικής σκηνής.
Επίσης παρουσιάσθηκε το δημιουργικό έργο όλων των επιμορφωτικών τμημάτων του Δημοτικού μας Ωδείου [χορωδίες, μουσικά σύνολα, μουσικοθεατρικές παραστάσεις] υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κ. Σόνιας Θεοδωρίδου, καθώς και οι παραστάσεις του Θεατρικού μας Τμήματος, με το έργο του Θ. Ουάιλντερ «Η μικρή μας πόλη».
Επί πλέον θα θέλαμε να αναφερθεί το πιο σημαντικό και αισιόδοξο για μας, η παρουσία του κόσμου και η επισκεψιμότητα των πολιτών τόσο από το Δήμο μας όσο και από τους όμορους δήμους, που ξεπέρασε τους 15.000, καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.
Η πάγια πολιτική μας για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ σε όλες τις εκδηλώσεις, συνεισφέροντας προαιρετικά τρόφιμα και φάρμακα, προς ενίσχυση των κοινωνικών δομών – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, βάζοντας έτσι τον πολίτη στη διαδικασία της συμμετοχής και της αλληλεγγύης. [η συλλογή ξεπέρασε τους τέσσερις [4] τόνους ].

Το φετινό μας πρόγραμμα ,ανανεωμένο και σύμφωνα με τις απαιτήσεις – ανησυχίες του κοινού, συμπεριλαμβάνει καταξιωμένους καλλιτέχνες από Ελλάδα και εξωτερικό.
Συγκεκριμένα συμμετέχουν:
Α.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ – Δ. ΜΠΑΣΗΣ – Ε.ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ – Ε.ΠΑΣΠΑΛΑ –Φ. ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ –Ε. ΠΕΤΤΑ- Ν.ΛΟΤΣΑΡΗ – Δ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ –ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ – ΕΡΩΦΙΛΗ –Α. ΚΑΠΑΡΟΥ –Μ.ΣΟΥΡΒΙΝΟΣ- Γ. ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ – Γ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ – Σ. ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ – GADJO DILO -Π.ΚΑΠΕΡΝΕΚΑΣ – Δ.ΤΣΑΚΑΣ –JAZZMATAZZ – OPERA CHAOTICK –ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ – ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Δ.ΖΩΓΡΑΦΟΥ.
Οι μεγάλες εκπλήξεις του φετινού MUSIC NOW είναι η συμμετοχή της CELINA PEREIRA και της τετραμελούς ορχήστρα της [ΒOA VISTA –CABO VERDE], όπου στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, επισκέπτεται τη χώρα μας.
Επίσης, η Αγγελική Τουμπανάκη με τους Βuzz Bastardz, και τη Λιβανέζα CHRISTIANE KARAM, μετά τη συνεργασία τους σε μεγάλες σκηνές της Νέας Υόρκης, συνυπάρχουν ξανά στη σκηνή του MUSIC NOW!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

17/6 – 20/6 21:00

«Γιοί και κόρες»
«Μια παράσταση για την αναζήτηση της ευτυχίας»
του Γιάννη Καλαβριανού
Σκηνοθεσία: Μαρία Σάββα – Κυριακή Σπανού
Σκηνικά – Κοστούμια: Άση Δημητρακοπούλου
Φωτισμοί: Παναγιώτης Λάμπης
Κίνηση: Άννα Απέργη – Μαρία Σάββα
Η Θεατρική Ομάδα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου παρουσιάζει αυτό το έργο επειδή όλοι είμαστε ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ των γονιών μας… Επειδή όλοι τραφήκαμε με τις ιστορίες τους… Και επειδή πίσω απ’ τις μεγάλες ιστορίες των τόπων υπάρχουν και οι μικρές ιστορίες των ανθρώπων…

Σάββατο 25/6 21:00

«Καλησπέρα κύριε Μάνο»
Δημοτικό Ωδείο Ζωγράφου
Σύλληψη και Σκηνοθεσία: Σόνια Θεοδωρίδου
Μουσική Διεύθυνση: Θεόδωρος Ορφανίδης

Χορωδίες Candabile και Candabile Junior
Σολίστ: Μονωδοί και Χορωδοί του Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου
Φιλική Συμμετοχή: Σόνια Θεοδωρίδου
Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Γεωργία Στεφανοπούλου – Βιόλα
Λίλιαν Γιουσούποβα – Βιόλα
Ελένη Λίγρη – Βιόλα
Μάγδα Παναγιωταρέα – Τσέλο
Κώστας Παπαδόπουλος – Τσέλο
Κώστας Σαρδέλης – Κοντραμπάσο
Ελευθερία Παλαιογιώργη – Φλάουτο
Δημήτρης Κωστής – Κόρνο
Γιώργος Αποστολίδης – Φαγκότο
Μιχάλης Σουρβίνος – Κιθάρα και Μαντολίνο
Γιώργος Θεοδωρόπουλος – Όμποε
Μελίνα Κολοτούρου – Πιάνο
Ένας μουσικός χαιρετισμός στον κορυφαίο συνθέτη Μάνο Χατζιδάκι με μια ανθολογία των ωραιότερων τραγουδιών του. Πρόκειται για μια μοναδική μουσική παράσταση ένα αφιέρωμα ξεχωριστό, όπως ξεχωριστός ήταν και αυτός, ο μεγάλος Μάνος Χατζιδάκις.

Κυριακή 26/6 21:00

6ο Ρεσιτάλ Πιάνου για Τέσσερα Χέρια
«…and the music goes on!»

Ευτυχία Παπαγεωργοπούλου – Πιάνο
Γιώργος Πολιτόπουλος – Πιάνο
Guest: Βαγγέλης Λούτας – Βιολί
Μιχάλης Σουρβίνος κιθάρα
Athens Chamber Ensemble 2012

Το Ωδείο Ζωγράφου – «Γεώργιος Πολιτόπουλος» για έκτη συνεχή χρονιά παρουσιάζει χορούς για πιάνο σε έργα για τέσσερα χέρια. Ερμηνεύουν η Ευτυχία Παπαγεωργοπούλου και ο Γιώργος Πολιτόπουλος. Έκτακτη εμφάνιση: Βαγγέλης Λούτας-Βιολί.
…and the music goes on… στο δεύτερο μέρος της βραδιάς ο κορυφαίος σολίστ της κιθάρας Μιχάλης Σουρβίνος και το μουσικό σχήμα «Athens Chamber Ensemble 2012» θα αποδώσουν έργα από την εποχή του Baroque έως τη σύγχρονη μουσική

Δευτέρα 27/6 21:00

«Το τραγούδι του Μετανάστη»
Δημήτρης Μπάσης – Ελένη Πέτα
Ενορχήστρωση – Καλλιτεχνική διεύθυνση: Γιάννης Παπαζαχαριάκης

Μια σειρά τραγουδιών που επιλέχθηκαν από το πλούσιο έργο των ελλήνων δημιουργών με στίχο που καλύπτει την έννοια του ξεριζωμού στα τελευταία 100 χρόνια. Ξεκινά από τη Μικρά Ασία και τον Πόντο και μας ταξιδεύει μέχρι Γερμανία και στην Αυστραλία.

Τρίτη 28/6 21:00
«Aggeliki Toubanaki & the Buzz Bastardz»
feat. Christiane Karam

Μετά την πρώτη γνωριμία στη Νέα Υόρκη για πρώτη φορά σε μια μοναδική βραδιά η πολυσχιδής vocalist και ιδιοσυγκρασιακή performer Αγγελική Τουμπανάκη προσκαλεί και ανταμώνει στις μουσικές του κόσμου, σε αυτοσχεδιασμους και φωνητικά παιχνίδια, την διεθνούς φήμης vocalist και composer Christiane Karam. Αναμειγνύουν τη jazz αρμονία, crossover αυτοσχεδιασμούς, βοκαλισμούς και πολυφωνίες, δημιουργώντας ένα μουσικό οδοιπορικό έντονων συναισθημάτων και υψηλής αισθητικής ανάμεσα σε βαλκανικούς σύγχρονους ρυθμούς, τους δρόμους της ανατολής και τις μελωδίες της Μεσογείου
Μαζί τους οι ξεχωριστοί δεξιοτέχνες Buzz Bastardz : Βασίλης Κετεντζόγλου: Ηλεκτρική κιθάρα, συνθέσεις/Παντελής Στόικος: Τρομπέτα,καβάλ/Γιάννης Παπαναστασίου: Άλτο, σοπράνο σαξόφωνο/Παρασκευάς Κίτσος: Ηλεκτρικό Μπάσο/Πέτρος Κούρτης: Σετ κρουστών/Γιάννης Αγγελόπουλος: Τύμπανα

Τετάρτη 29/6 21:00
Celina Pereira

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, για μια μοναδική εμφάνιση στην Ελλάδα και στην πόλη του Ζωγράφου, η μεγάλη ντίβα από το Πράσινο Ακρωτήρι Celina Pereira με ένα μουσικό σύνολο εκρηκτικών δεξιοτεχνών μουσικών παρουσιάζει με αριστουργηματικό τρόπο τραγούδια mornas και ρυθμούς από την πατρίδα της.

Παρασκευή 1/7 21:00
Υπόγεια Ρεύματα
support group: Γιώργος Δημητρόπουλος- Άλκης Δήμου

Με αφορμή τα 20 χρόνια τους, τα Υπόγεια Ρεύματα ανοίγουν τη σαιζόν παρουσιάζοντας τους καρπούς αυτής της γόνιμης περιόδου. Άγριος, ξεσηκωτικός ήχος που παρασέρνει σε μία πρωτόλεια γιορτή γεμάτη ιδρώτα και ένταση και μας ταξιδεύει με το λυρισμό των στίχων τους. Την ευθύνη για όλα αυτά έχουν η θρυλική φωνή και το χαρακτηριστικό παίξιμο της κιθάρας του Γρηγόρη Κλιούμη, η ανατρεπτική προσέγγιση των τυμπάνων από τον Τάσο Πέππα, η ευγενικά αυθάδικη μορφή του Νίκου Γιούσεφ που με την ίδια άνεση αποδίδει ένα στιβαρό μπάσο ή ένα αέρινο μουσικό πριόνι. Πάντα κοντάς τους, σε ρόλο φύλακα του ήχου, ο Πασχάλης Κολέντσης έχει στην ευθύνη του τον ηχητικό σχεδιασμό και τις επιπρόσθετες κιθάρες που παίζει από την κονσόλα.
Στο άνοιγμα της βραδιάς μας υποδέχονται δύο καταξιωμένοι Ζωγραφιώτες μουσικοί: ο Γιώργος Δημητρόπουλος, κιθάρα-φωνή, και ο Άλκης Δήμου, λαούτο-κιθάρες και φωνητικά παρουσιάζουν γνωστά ροκ, ποπ, έντεχνα τραγούδια καθώς και δικές τους συνθέσεις.

2/7 21:00
Gadjo Dilo

Οι Gadjo Dilo έχουν κατορθώσει να συνδυάσουν την μουσική ιδιοφυΐα του θρυλικού κιθαρίστα της gypsy swing Django Reinhardt και την Ελληνική μουσική σκηνή του ’50 και ’60. Eπί σκηνής, το συγκρότημα μεταφέρει τη μαγεία της τσιγγάνικης jazz παράδοσης, δίνοντας ταυτόχρονα ένα έντονα «Ελληνικό» στοιχείο, αναβιώνοντας μίαν άλλη εποχή. Στη διαδρομή τους παρουσιάζουν αμερικανικά jazzstandards, και γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου.

3/7 21:00
Αργυρώ Καπαρού & Ερωφίλη
«Αγάπη μου λατρεία μου»

Δύο σημαντικές ερμηνεύτριες, η Αργυρώ Καπαρού και η Ερωφίλη, συναντιούνται ξανά, με αφορμή την περσινή τους συνεργασία με την στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου, η οποία τους χάρισε και τον τίτλο της παράστασής τους και σκέφτηκαν ότι αυτό το καλοκαίρι, μας ζητά να αγαπηθούμε, να είμαστε πιο τρυφεροί, πιο κοντά ο ένας στον άλλον και αλληλέγγυοι. ΄Ετσι, έφτιαξαν μια παράσταση, με τραγούδια που ενώνουν τις καρδιές μας και δυναμώνουν την ελπίδα.

4/7 21:00
JazzMatazz

Η μπάντα μουσικός-οδοστρωτήρας με την ολοκαίνουρια πλουραλιστική τους σύνθεση επισκέπτονται το «Music Now 2016» για ένα μοναδικό show, με ακόμα περισσότερο χρώμα και διάθεση! Έρχονται για να μας σφυροκοπήσουν με τα swing τους, ενώ τα blues και τα folk κομμάτια τους κάνουν την εμπειρία μιας συναυλίας τους την πιο ξεχωριστή και δυναμικη μέσα στην πόλη!! Με διασκευές αγαπημένων κομματιών, και όπλα τους τα καυστικά ελληνικά τους στιχάκια που κάνουν φύλλο και φτερό την κοινωνική πραγματικότητα, έρχονται να διαγράψουν σοβαροφάνειες, έτοιμες φόρμες και προβλεπόμενα!

6/7 21:00

ΝΙΝΑ ΛΟΤΣΑΡΗ & OPERA CHAOTIQUE
«Cabaret Chaotique»

Η δημοφιλής περφόρμερ Νίνα Λοτσάρη και το σουρεαλιστικό ντουέτο των Opera Chaotique, σας ταξιδεύoυν με γνωστές μελωδίες στα μεγαλύτερα λιμάνια του κόσμου, καταλήγοντας στο λιμάνι του Πειραιά και την Τρούμπα του παρελθόντος. Ένα μεγάλο αφιέρωμα στη μουσική που κυριαρχούσε, εμπνευσμένη από τον ελληνικό κινηματογράφο και τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες, μέσα από ανατρεπτικές διασκευές και χιουμοριστικές ιστορίες.

8/7 21:00
ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Συμμετέχουν:
Γιώργος Καλούδης :τσέλο, λύρα / Μανόλης Πάππος : μπουζούκι, λαούτο/ Φώτης Σιώτας : βιολί, βιόλα/Δημήτρης Τσεκούρας : κοντραμπάσο/ ηχοληψία:Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας/φώτα: Κωνσταντίνος Μαργκάς
διοργάνωση: ΑΘΥΡ

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι ταξιδεύουν με αποσκευή μια «Μικρή βαλίτσα», γεμάτη από παλιά και νέα τραγούδια, καθώς και διασκευές μεταφέροντας αισθήματα, γεγονότα, ήχους και λέξεις.
Μέσα από την ιδιαιτερότητα ενός σχήματος αποτελούμενου αποκλειστικά από έγχορδα, αλλά και μέσα από την εφευρετικότητα των ξεχωριστών σολιστών που απαρτίζουν την ομάδα, το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από τη χαρά της μοιρασιάς, την επικοινωνία μεταξύ μουσικών και ακροατών, την ελευθερία του αυτοσχεδιασμού, τα ενορχηστρωμένα μέρη, τις εντάσεις και τις σιωπές, τον συγκερασμό διαφορετικών μουσικών ειδών και τη δημιουργία μιας κοινής αισθητικής από συντελεστές που προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους.
9/7 21:00
«Η ΥΒΡΕΟΠΟΜΠΗ»
ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ-ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

Μια αναδρομή στην ιστορία του ελληνικού σατιρικού τραγουδιού, από τα σκωπτικά αποκριάτικα, τον μελοποιημένο Αριστοφάνη και τα επιθεωρησιακά τραγούδια, έως τον Μποστ, τον Λογό, τον Ανδρεάδη, τον Χάρρυ Κλυνν, τον Πανούση και τα Ημισκούμπρια. Τριάντα σατυρικά και ανατρεπτικά τραγούδια, επιλεγμένα και παρουσιασμένα ως σκηνικό θέαμα από τον Φοίβο Δεληβοριά, με τον Σπύρο Γραμμένο.

10/7 21:00
«A Man Dreams»
D. TSAKAS
Special guests:
Άννα Λινάρδου: φωνή
Lael Rockwell: spoken word
Γιάννης Αναστασάκης: effects
Carlos Menendez: κρουστά

Το «Α Μan Dreams», δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του σαξοφωνίστα και σύνθετη Δημήτρη Τσάκα, χαρακτηρίζεται από τα synthesizers που σε συνδυασμό με το σαξόφωνο και το κλασσικό πιάνο διαμορφώνουν έναν ιδιαίτερο και προσωπικό ήχο. Με βασικό στοιχείο την jazz, ακούμε επιρροές από latin μουσική καθώς και την ηλεκτρική περίοδο της jazz. Σημαντικό στοιχείο είναι ο λυρισμός των μελωδιών που εκφράζονται άλλοτε με το σαξόφωνο του Δημήτρη Τσάκα και άλλοτε με τις φωνές, δημιουργώντας ένα κινηματογραφικό κλίμα σε όλο το άλμπουμ.
Επί σκηνής: Δημήτρης Τσάκας: Άλτο σαξόφωνο και κλασική κιθάρα/ Κωστής Χριστοδούλου : keyboards,synthesizers/Δημήτρης Σεβδαλής: πιάνο, keyboards/Yoel Soto: el. Bass , φωνητικά/Κώστας Λιόλιος: ντραμς

11/7 21:00
Pan Kaperneka
«ESTIA PROJECT»

Οι πεντάτονες κλίμακες και η μελοποίηση ορφικών ύμνων, δρούν στο συγκινησιακό επίπεδο, ο τελετουργικός και ο πολεμικός πνευματικός χορός πού συνοδεύει κάποια από τα μουσικά μέρη, δημιουργεί μία ένωση του Ήχου με την τελετή και την μύηση, όπως αυτά ενώνονταν τις παλαιές εποχές, με ένα διαχρονικό πνεύμα. Σκοπός της παράστασης δεν είναι μόνον η ακρόαση, αλλά ο συντονισμός με την συχνότητα του Ήχου, προκειμένου να επιτευχθεί η εσωτερική γαλήνη, η αρμονία και η ισορροπία μεταξύ σώματος και ψυχής.

12/7 21:00

«LET’S SWING AGAIN» – Όταν το χθες γίνεται σήμερα
DOROS DEMOSTHENOUS & BAND live

Ο Δώρος Δημοσθένους μας προσκαλεί παρέα με τους εξαίρετους μουσικούς του, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε στους ρυθμούς του swing και του rock & roll, σε ύφος ρετρό «…όταν το χτες γίνεται σήμερα…». Τραγούδια βγαλμένα από δίσκους βινυλίου και από εκείνες τις τεράστιες κασέτες μας οδηγούν στη χαλαρότητα μιας εποχής ξεχασμένης, όπου η μουσική και ο χορός ήταν ο βασικός τρόπος διασκέδασης. Τραγούδια διασκευασμένα σε ρυθμό swing των Γ. Μουζάκη, Β. Τσιτσάνη, Δ. Σαββόπουλου, Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη αλλά και τραγούδια από το διεθνή μουσικό χώρο, καθώς και από τον παλιό ελληνικό και ξένο κινηματογράφο.

13/7 21:00

ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ-ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ
Μια μουσική συνεργασία με γυναικεία ματιά, ευαισθησία και διάθεση. Τραγούδια και μελωδίες σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι που συναντά την Ανατολή και την Δύση. Σαν τις νύχτες τις καλοκαιρινές στο σινεμά της γειτονιάς όταν γέμιζε η σκηνή εικόνες,
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα παρουσιάζει τις πιο αγαπημένες συνθέσεις της και για πρώτη φορά μουσικές από τις πρόσφατες κινηματογραφικές ταινίες ήχους και χρώματα που έγιναν η συντροφιά στα όνειρά μας.
Η Έλλη Πασπαλά ερμηνεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο τα παλιότερα αλλά και τα νέα τραγούδια της συνεργασίας της με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, καθώς και μία επιλογή από τα πιο αγαπημένα τραγούδια που έχει σφραγίσει με την σπάνια εκφραστικότητά της.