Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • Ανακοινώσεις σχετικα με τον αγώνα στο Αγκίστρι

Ανακοινώσεις σχετικα με τον αγώνα στο Αγκίστρι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Αγαπητοί Αθλητές, κολυμβητές και συνοδοί,
Βρισκόμαστε 5 μέρες μόνο, πριν το μεγάλο καλοκαιρινό event – τον αγώνα δρόμου και κολύμβησης του Αγκιστρίου, και όλες οι προβλέψεις έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.
Ήδη έχουν γραφτεί περίπου 450 άτομα στους αγώνες του τρεξίματος, ενώ στον κολυμβητικό αγώνα, έχουν γραφτεί περίπου 150 κολυμβητές.
Εσείς συνεχίζετε να γράφεστε, μέχρι και την Τετάρτη 08/06 και ώρα 18.00, προκειμένου να στείλουμε τα ονόματά σας, στην Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού και στην HELLENIC SEA WAYS, ώστε να καρπωθείτε τις εκπτώσεις. Μετά την ημερομηνία αυτή ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ. ΄Οσοι επιθυμείτε λοιπόν να έρθετε, σπεύστε να δηλώσετε σύντομα συμμετοχή, ώστε να εξασφαλίσετε και τις ακτοπλοϊκές μειώσεις.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΤΟΥΣ

Αγαπητοί Αθλητές και συνοδοί,
Η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων ΄΄ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ΄΄, κατόπιν διαβουλεύσεων με την διεύθυνση των πλοίων της Κοινοπραξίας Σαρωνικού(Saronic Ferries), κατάφερε και εξασφάλισε την έκπτωση της τάξεως του 25% για όλους τους αθλητές και για ΕΝΑΝ(1) συνοδό τους, που θα χρησιμοποιήσουν τα πλοία της εν λόγω εταιρείας για να μετακινηθούν στο νησί του Αγκιστρίου.
Eπίσης εξασφαλίσαμε και ανάλογη έκπτωση της τάξεως του 20% με τα ταχύπλοα(ιπτάμενα δελφίνια) της HELLENIC SEA WAYS για όλους τους αθλητές και τους συνοδούς τους!
Οι εν λόγω εκπτώσεις ισχύουν από την Παρασκευή 10/6 έως και την Δευτέρα 13/6/2016. Η Οργανωτική Επιτροπή, με το κλείσιμο των εγγραφών, θα στείλει την λίστα των εγγεγραμμένων αθλητών στις εν λόγω εταιρείες την Τετάρτη το βράδυ 8/6, οπότε από την επόμενη ημέρα – Πέμπτη 9/6, θα μπορείτε να προσέλθετε στα γκισέ έξω από τα καράβια ή στα γραφεία των εταιρειών, προκειμένου να πάρετε τα εισιτήριά σας, και να καρπωθείτε την εν λόγω έκπτωση!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Αγαπητοί κολυμβητές
Αφουγκραζόμενοι την ανάγκη σας πολλών , να παραβρεθείτε αυθημερόν στο κολυμβητικό αγώνα του Αγκιστρίου, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 12/06/2016 στις 10.00 το πρωί, και μιας και έχει ιπτάμενο δελφίνι που καταφτάνει στο Αγκίστρι στις 09.45, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την ώρα εκκίνησης του κολυμβητικού αγώνα κατά μισή ώρα αργότερα. Για αυτό και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10.30. Επίσης μιας και η εκκίνηση του κολυμβητικού αγώνα είναι περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το λιμάνι του Μεγαλοχωρίου, και προκειμένου για να φτάσετε έγκαιρα στην γραμματεία – σημείο εκκίνησης του αγώνα, η Οργανωτική Επιτροπή, έχει μεριμνήσει να υπάρχει στο λιμάνι της άφιξης σας, μεταφορικό μέσον, που θα σας μεταφέρει άμεσα στην εκκίνηση!

Η Οργανωτική Επιτροπή