Ειδήσεις

  • Home
  • /
  • 6ο Psathathlon Triathlon Attica 2017

6ο Psathathlon Triathlon Attica 2017

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 6Ο PSATHATHLON
( SPRINT) TRIATHLON ATTICA 2017 (υπό την αιγίδα δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας και Ελληνικής Ομοσπ. Πεντάθλου- Τριάθλου)

Oι θαυμάσιες καιρικές συνθήκες στο ονειρεμένο φυσικό περιβάλλον του Κορινθιακού κόλπου, ώθησαν με ενθουσιασμό κάθε ηλικίας τριαθλητές , να κολυμπήσουν στα καταγάλανα νερά τα 750 μέτρα, να ποδηλατήσουν αμέσως τα 20 χιλ παραλιακά Ψάθα-Αλεποχώρι-Ψάθα, και να τερματίσουν τρέχοντας τα 5 χιλιόμετρα στον όρμο της Ψάθας. Μεταξύ αυτών και δεκάδες αθλητές της ευρύτερης περιοχής που κάθε χρονιά πολλαπλασιάζονται. Ελπίζουμε οι αλλαγές που κάναμε φέτος με ημέρα Σάββατο αντί Κυριακής και ώρα εκκίνησης νωρίτερα στις 8:30 το πρωί, να βρήκανε τους αθλητές ικανοποιημένους γιατί ο στόχος μας πρωτίστως είναι πάντα η ασφάλειά τους και στη συνέχεια η αναβάθμιση ποιότητας αγώνα μέσα σε ένα ήρεμο περιβάλλον. Το PSATHATHLON τίμησε τον Παγκόσμιο πρωταθλητή ULTRA TRIATHLON Κώστα Ζεμαδάνη από την Ιτέα Φωκίδας για την μεγάλη προσφορά του στο Τρίαθλο μεγάλων αποστάσεων και στον Ελληνικό αθλητισμό. Επίσης τον Πανελληνιονίκη ΑμεΑ Ποδηλασίας δρόμου Αποστόλη Μπουφλή αθλητή του Συλλόγου ΙΩΝΑΣ ΑμεΑ (Τμήμα θεραπευτικής Αγωγής) όπου το psathathlon κατέθεσε χρηματικό ποσό στα πλαίσια κοινωνικής αλληλεγγύης.
Ευχαριστούμε όλους που συνέβαλαν για την επιτυχία του αγώνα:
Τους συμμετέχοντες αθλητές και τους γονείς που έφεραν τα παιδιά τους στον μαθητικό αγώνα. Τους χορηγούς μας <ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ ΔΙΑΧ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ> και την εταιρία DOLE για την ευγενική οικονομική τους ενίσχυση.
Την Τροχαία Μεγάρων, Τροχαία Ελευσίνας, και Αστυνομικό τμήμα Βιλλίων για την άψογη συνεργασία τους που προστάτεψαν με περισσή ασφάλεια και σεβασμό τους πρωταγωνιστές αθλητές. Τον Δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας για την παραχώρηση αιγίδας.Τον πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Αλεποχωρίου Γιώργο Τουμπανιάρη που διέθεσε το σκάφος του για τις ανάγκες της κολύμβησης. Το Λιμεναρχείο που ήταν παρόν .Τον Σύλλογο Εθελοντών Θριάσιου Πεδίου. Την Ποδηλατική ομάδα ΚΟΥΡΣΑΡΟΙ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ, τους Ναυαγοσώστες LIFEGUARD HELLAS, τον Γιατρό αγώνα Ανδρέα Μουζάκη.

ΝΙΚΗΤΕΣ: Γενική κατάταξη.
ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΟΤΖΙΑΣ ( 1ος για 3η συνεχόμενη χρονιά) 1:02:36
2ος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ 1:04:20
3ος ΑΛΚΗΣ ΚΑΦΟΡΟΣ 1:06:10
ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
1η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΤΑΜΟΥ 1:18:54
2η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ 1:24:34
3η ΠΕΓΚΥ ΡΟΥΓΚΟΥ 1:27:31
ΜΑΘΗΤΕΣ
ΟΜΑΔΙΚΟ:
Ομάδα (ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΓΛΟΥ) 1:08:49 ομάδα (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΑΜΙΓΟΥ) 1:11:30 ομάδα (ΓΙΑΝΝΗ ΦΙΛΙΑΓΚΟΥΡΑ) 1:12:22
ΜΑΘΗΤΕΣ: 1ος ΜΠΕΡΣΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ 2ος ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΒΡΑΑΜ 3ος ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ: 1η ΙΩΑΝΝΑ ΜΙΧΑΛΟΥΤΣΟΥ 2η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΜΑΤΖΑΡΗ 3η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΓΓΕΡ

Στόχος μας πλέον το 7ο ΨΑθΑΘΛΟΝ 2018 που θα συσσωρεύσει και πάλι εκατοντάδες αθλητές –συνοδούς από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, με κέρδος την αναβάθμιση του τοπικού αθλητισμού και τον αθλητικό τουρισμό που αναπτύσσεται πλέον πανελλαδικά.
Βραβεύτηκαν (5) ηλικιακές κατηγορίες ανδρών (5) Γυναικών (3) ομαδικές και ο μαθητικός αγώνας που έκλεψε την παράσταση . Η χρονομέτρηση αθλητών έγινε ηλεκτρονικά και δόθηκαν 24 κύπελλα 10 πλακέτες 2οο Μετάλλια τερματισμού.

Τάσος Σταθόπουλος. Δημότης Βιλλίων. Υπεύθυνος οργανωτικής επιτροπής 6o PSATHATHLON TRIATHLON ATTICA.